• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.07.2022

10:07

VELIKANI SE OTIMAJU OKO SRBINA! Milenković napušta FIORENTINU, ali ostaje u Italiji!?

reuters

Fudbal

VELIKANI SE OTIMAJU OKO SRBINA! Milenković napušta FIORENTINU, ali ostaje u Italiji!?

Podeli vest

Srpski štoper Nikola Milenković nalazi se na spisku želja Napolija

Sve je izvesnije da će Nikola Milenković ovog leta napustiti Fiorentinu. Srpski štoper već pet sezona igra na vrhunskom nivou u Seriji A, zainteresovanih strana je mnogo, a u opšti utisak je da je popularni Bleki zreo za iskorak. Već nedeljama se priča o njegovoj budućnosti u Interu, ali čitav posao koči neodlučnost Milana Škrinijara. Slovak nije siguran da li želi u Pari Sen Žermen, dok su Neroazuri itekako raspoloženi da ga brodaju za preko 60.000.000 evra. 

Fiorentina je odredila cenu za Milenkovića, Italijani javljaju da bi Srbin mogao sa Artemio Frankija ukoliko stigne ponuda od 20 miliona evra. Inter je spreman da plati, ali samo ukoliko Škrinijar ode. I dok aktuelni viceprvak vaga i odugovlači u priču se uključio Napoli! Ipak, i klub iz grada podno Vezuva takođe čeka rasplet situacije oko Kalidu Kulibalija, a sve je izvesnije da će Milenković imati prostora da bira! 

Foto: Starsportphoto

Italijanski "Skaj" navodi da je predsednik Napolija Aurelio de Laurentis kontaktirao Falija Ramadanija, zastupnika Nikole Milenkovića, kako bi razmotrio kolike su šanse da dovede Srbina na jug "Čizme". Jasno je da bi eventualnu prevagu mogla da igra i potencijalna minutaža budući da je srpski štoper željan statusa prvotimca kako bi ostao u formi pred Svetsko prvenstvo u Kataru. 

Inter i Napoli igraće grupnu fazu Lige šampiona, oba kluba imaju najviše ciljeve u sezoni pred nama te je jasno da će nijanse odlučivati. Milenković je ušao u poslednju godinu ugovora sa Fiorentonom i ovo je poslednja šansa da velikan iz Toskane nešto zaradi na njegovom transferu. Italijani pišu i da će Viola morati da pristane i na znatno manje obeštećenje budući da će retko ko želeti da ispuni njihove prohoteve. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17