• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: The Sun

03.07.2022

11:06

ŠPANSKA SAPUNICA! Ronaldu prekipelo, hoće da ide, Junajted ni da čuje!

reuters

Fudbal

ŠPANSKA SAPUNICA! Ronaldu prekipelo, hoće da ide, Junajted ni da čuje!

Podeli vest

Mančester junajted insistira da Kristijano Ronaldo ostane u klubu nakon što se sam Portugalac izjasnio da želi da ode. Interesovanje je pokazao Čelsi

 

Ali uprkos tome legenda Junajteda Ronaldo (37) zamolio je čelnike kluba sa "Olt Traforda" da mu daju zeleno svetlo u slučaju "prihvatljive" ponude, prenosi San.

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Čelsi čela rasplet situacije, jer traže napadača koji će popuniti prazninu ostavljenu odlaskom Romelua Lukakua u milanski Inter.

Najveći kamen spoticanja između dve strane je to što Mančester junajted ne igra u Ligi šampiona. "Crveni đavoli" se nisu plasirali u najelitnije evropsko takmičenje, a Ronaldo hoće da igra u timu koji će se boriti za "ušati pehar". To je predočio i treneru Eriku ten Hagu. Poslednji put da Ronaldo nije igrao Ligu šampiona bilo je davne 2003.godine.

Ronaldo je bio najbolji strelac Junajteda, postigao je 24 gola i dodao tri asistencije u 39 utakmica. Ali, novi šef "Crvenih đavola" Erik ten Hag ostao je tajanstven o Ronaldovoj budućnosti, iako su ga više puta pozivali da se odrekne legende Junajteda.

S druge strane, izvori iz Portugala insistiraju na tome da Ronaldo, kome je ostalo još 12 meseci ugovora plus jednogodišnja opcija produženja, nije zahtevao transfer i nema nameru da to učini.

 

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Ronaldova želja da napusti Junajted je muzika za uši Junajtedovog rivala Čelsija, žele Ronadla u svojim redovima i prate razvoj situaciju sa Junajtedom.

Nemački gigant Bajern takođe je zainteresovan da dovede sada već vremešnog napadača, koji je bio tračak svetlosti u inače tužnoj sezoni za Crvene đavole.

Pored toga, navodno se i Sporting raspitivao, ali njegova plata od 480.000 funti nedeljno znači da su male šanse za povratak kući. Zbog toga su Čelsi, Bajern Minhen ili povratak u Seriju A, jedine ozbiljne destinacije.

Foto: AP PHOTO

Erik ten Hag

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija