• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.07.2022

14:34

LEGENDA SAVETUJE ČELNIKE BAJERNA: Dovedite Ronalda, može da postigne 30 golova!

reuters

Fudbal

LEGENDA SAVETUJE ČELNIKE BAJERNA: Dovedite Ronalda, može da postigne 30 golova!

Podeli vest

Nemački fudbalski trener Lotar Mateus poručio je čelnicima Bajerna da tokom letnjeg prelaznog roka angažju igrača Mančester junajteda Kristijana Ronalda, prenosi španski list "Mundo deportivo"


Portugalski fudbaler želi da napusti klub sa "Old traforda", a nije se pojavio u engleskom klubu na početku priprema za novu sezonu.


Ronaldo želi da igra u Ligi šampiona, a kako prenose svetski mediji dobio je ponude Bajerna, Rome, Čelsija, Barselone.

Foto: Tanjug

Mateuz hoće Ronalda u Bajernu



- Bajern bi mogao da uloži novac u Ronalda ako proda Roberta Levandovskog i ako misli da je portugalski fudbaler fizički spreman da pomogne klubu jednu ili dve godine. Da sam u Bajernu razmislio bih o toj mogućnosti, pošto je Kristijano odličan strelac. Naravno da se tu ne radi o pojačanju za budućnost. On ima 37 godina, ali bi mogao da zaigra u startnoj postavi. Ronaldo je jedan od najboljih napadača svih vremena i sigurno je da bi mogao da postigne oko 30 golova u jednoj sezoni - rekao je Mateus, koji je igrao za Bajern od 1984. do 1988. godine, a potom i od 1992. do 2000.

Vredi pomenuti da je spanski list "AS" preneo da je sada opcija za Ronalda čak odlazak i u Barselonu, pošto se njegov agent sastao sa predsednikom kluba Đoanom Laportom.

Navodno, razgovarali su o igračima poput Rubena Neveša, Rafaela Leaoa i Bernarda Silve, o čijim karijerama takođe brine, međutim "iskočilo" je i Ronaldovo ime. Barselona traži napadača, nikako da se dogovori sa Bajernom oko Levandovskog, dok do sada nisu ni pomišljali na CR7 zbog Mesija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija