• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2022

07:58 >> 20:27

TRANSFERI (6. JUL)! RONALDOV AVION ODLETEO ZA MADRID! Dortmund našao zamenu za Halanda!

Pixabay

Fudbal

TRANSFERI (6. JUL)! RONALDOV AVION ODLETEO ZA MADRID! Dortmund našao zamenu za Halanda!

Podeli vest

Saznajte najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci uz Informer.rs

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj zatvara 31. avgusta. 

Svi klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub! Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

Srbi su i ovog leta u centru pažnje! Reprezentativci naše zemlje Luka Jović, Sergej Milinković-Savić, Filip Kostić, Aleksandar Mitrović su i te kako poželjni igrači i u ovom prelaznom roku...

23:34- Još jedna informacija Đanluke di Marcija glasi- Lacio je posle višečasovnih pregovora sa čelnicima Verone dogovorio dolazak Nikola Kasalea za 7.000.000 evra!

23:23- Kako javlja Đanluka di Marcio, čelnici Milana su ponovo imali sastanak sa agentima Šarla De Ketelarea na kojem su pokušali da ga ubede da dođe na San Siro!

23:01 - Bajern Minhen se priključio Čelsiju u borbi za potpis Matjasa de Lihta, kaže direktor Bavaraca Oliver Kan.

"Zadovoljni smo kvalitetom naših štopera, ali potreban nam je lider u odbrani" - istakao je Kan, a prenosi nemački novinar Frenk Linkeš.

 

 

 

 

22:54 - Nakon Lukakua, Aslanija, Mkhitariana i Onane, Inter je predstavio petog novog igrača. U pitanju je Raul Belanova, 22-godišnji italijanski desni bek koji je došao na jednogodišnju pozajmicu iz Caljarija. Prošle sezone u Seriji A upisao je 31 utakmicu, i  postigao jedan gol i dodao dve asistencije.

22:46 - Olivije Žiru i Milan pregovaraju o nastavku saradnje. Pregovori idu u dobrom pravcu i očekuje se Žiruov paraf u narednih nekoliko dana.

22:41 - Bendžamin Pavar je na odlasku iz Bajerna. Dok Skaj Sport piše kako francuskog reprezentativca želi Chelsi, "As" spominje Atletiko Madrid. S obzirom na to da je minhenski klub doveo Mazrauija, Pavar je navodno zabrinut da neće imati dovoljnu minutažu pred Svetsko prvenstvo u Kataru.

22:17 Srpski napadač Aleksandar Pešić prvi je "pik" za napadača Zvezde za narednu sezonu. Pešić, koji je za Zvezdu igrao u sezoni 2017/2018, pod ugovorom je sa turskim Karagumrukom što je potencijalna poteškoća da se njegov transfer u Beograd realizuje, no ne i nepremostiv. Zvezda je, , voljna da plati Turcimam do milion evra na ime obeštećenja za napadača što bi moglo biti dovoljno da se posoa završi.

Foto: starsport

Aleksandar Pešić

21:54 - Anhel di Marija kao slobodan igrač dolazi u Juventus, potvrdio je Fabricio Romano, ističući da će potpisati jednogodišnji ugovor. Argentinski krilni igrač ove nedelje će otići u Italiju kako bi zaključio dolazak u torinski klub nakon što mu je istekao ugovor sa PSŽ-om.

 

 

 

 

21:45 - Barselona od početka prelaznog roka pregovara sa Bajernom oko Roberta Levandovskog koji je dogovorio lične oslove sa katalonskim klubom. Čeka se samo dogovor dva kluba. Bavarci traže 50.000.000, Barsa nudi 10 miliona manje, razmišljaju i da prihvate ako bi dobili sav novac odjednom.

 "Ne želimo rate za Levandovskog. Za godinu-dvije se možda ugase" - poručili su čelnici Bajerna, glavnim ljudima kluba iz Katalonije.

Foto: Tanjug

Robert Levandovski

21:23 - Monca je dovela Matea Pesinu iz Atalante na jednogodišnju nakon koje će biti u obavezi da ga otkupi za 15.000.000 evropskih novčanica.

 

 

 

 

21.15 - Notingem Forest je na korak od postizanja dogovora sa Liverpulom oko kupovine Neka Vilijamsa. 

21.00 - Meksički Pumas kontaktirala je agenta Danija Alveša, pišu tamošnji mediji. Ukoliko Brazilac bude zainteresovan, čelni ljudi meksičkog kluba započeće pregovore sa doskorašnjim bekom Barse

20:53 - Pari Sen Žermen Kolinom Dagbom je produžio ugovor sa Pari Sen Žermen do leta 2025. godine i odmah  ga poslao u Strazbur na pozajmicu.

 

 

 

 

20:49 - Fudbaler Galatasaraja Markao je na raskrsnici, a i turski klub može da bira. Sevilja je ponudila 12.000.000 evra za brazilskog štopera, dok Zenit nudi tri miliona više. Galatasaraj pregovara sa oba kluba, ali 26-godišnjem Brazilcu se više sviđa opcija odlaska u Španiju.

20:36 - Fudbaler Mančester sitija Rahim Sterling postigao je dogovor sa Čelsijem o ličnim uslovima prelaska na "Stamford Bridž".

Kako je danas preneo Skaj, posle dogovora o ličnim uslovima, odlazak Sterlinga iz Mančester sitija je neminovan.

Foto: Tanjug

Rahim Sterling

20:25 - Borusija Dortmund je objavila da je dovela napadača Ajaksa Sebastiena Alea. Potpisao je četverogodišnji ugovor, a Ajaksu će pripasti 31.000.000 evra na ime obeštećenja.

 

20:07- Dobro obavešteni portugalski novinar Pedro Sepulveda javlja da je privatni avion Kristijana Ronalda uzleteo sa aerodroma u Lisabonu i uputio se ka Madridu, ali nije poznato da li se Portugalac nalazi u avionu.

 

 

20:01 - Štoper reprezentacije Bosne i Hercegovine Anel Ahmedhodžić (23) novi je igrač engleskog drugoligaša Šefild junajteda. Dolazi iz Malmea u transferu vrednom 3.500.000 evra.

 

 

 

 

19:25- Sada je definitivno kraj nagađanjima oko prelaska Kristijana Ronalda u Bajern!

- Koliko god cenio Kristijana Ronalda kao jednog od najvećih fudbalera sveta, transfer se ne bi uklopio u našu filozofiju- saopštio je Oliver Kan.

19:03 - Defenzivni vezista Tajler Adams stigao je u Lids iz Lajpciga za 20.000.00 funti plus bonusi.

19:00 - Legendarni fudbaler Betisa Hoakin(40) produžio je ugovor sa zeleno-belom ekipom iz Sevilje na još godinu dana.

 

 

 

 

18:10Mediji sa Apenina prenose kako Siniša Mihajlović želi Danijelea Ruganija u svom timu naredne sezone. Dete Juventusa je dobijao minutažu prošle sezone, ali su primat imali Bonući, De Liht pa i Kjelini kada nije bio povređen. Sada je situacija drugačija, Kjelini je otišao u MLS a svakodnevno čitamo o transferu De Lihta za koga se ozbiljno bore Čelsi i Bajern Minhen. 

Foto: reuters

Siniša Mihajlović

17:36 - Nakon što je Miror objavio da Mančester junajted razmišlja o vraćaju Memfisa Depaja, Dejli Mejl piše kako holandski ofanzivac želi i Totenhem. U Barseloni je sve manje mesta za Depaja, posebno ako se ostvare najavljeni transferi, pa bi ga rado prodala. Britanci pišu da bi "Sparsi" trebali da plate oko 20.000.000 evra. 

17:19 - Dugogodišnji reprezentativac Belgije, iskusni vezista Aksel Vitsel od danas je i zvanično novi fudbaler madridskog Atletika. Ovaj tridesettrogodišnji fudbaler je sa ''Jorgandžijama'' potpisao jednogodišnji ugovor, što je madridski klub ovog popodneva i obelodanio. Prethodne četiri godine Vitsel je proveo u Dortmundu, a pre toga karijera mu je tekla od Standarda iz Liježa, preko Benfike, Zenita do Kine, odakle se 2018. preselio u Dortmund.

 

 

 

 

16:44 - Italijanski mediji javljaju da je Edin Džeko blizu odlaska iz Intera, ali isto tako da bi mogao da ostane u Kalču. Žele ga Juventus, Napoli i novi prvoligaš Monca. 

Foto: Tanjug/AP

Edin Džeko

16:31 - ​Fudbalski šampion Nemačke Bajern iz Minhena spreman je da plati do 100 miliona evra za napadača Napolija Viktora Osimena, preneo je Korijere delo sport.

Bavarci se spremaju za odlazak najboljeg strelca ekipe Roberta Levandovskog, koji je na korak od prelaska u Barselonu, a u Nigerijcu vide rešenje na poziciji centralnog napadača.

Foto: reuters

Viktor Osihmen

16:13 -  Želi Frenki de Jong da ostane u Barseloni ovog leta  , piše Fabrizio Romano.On navodno klub vidi kao dobro mesto za nastavak karijere, ali problem je što ne želi da mu se smanje primanja, što od njega traži katalonski klub. 

15.53 - Italijanski fudbaler Raul Belanova novi je fudbaler milanskog Intera, potvrdio je klub.  Belanova stiže u Inter iz Kaljarija na pozajmicu, sa pravom otkupa ugovora. Prošle sezone mladi italijanski fudbaler je za Kaljari odigrao 31 utakmicu, postigao jedan gol i zabeležio dve asistencije. Belanova stiže u Inter iz Kaljarija na pozajmicu, sa pravom otkupa ugovora.Prošle sezone mladi italijanski fudbaler je za Kaljari odigrao 31 utakmicu, postigao jedan gol i zabeležio dve asistencije. Belanova je pre Kaljarija nastupao za francuski Bordo, Atalanu i Peskaru.

15.39 - Crvena zvezda je odbila ponude Zenita i moskovskog Dinama za  Strahinju Erakovića, ali na Marakanu je stigao novi poziv. Jedan francuski klub, saznaje Kurir, nudi 9.000.000 evra za supertalentovanog štopera, a šampion Srbije ne želi da ga pusti ispod 10 miliona. Postoji mogućnost da do dogovora i dođe, ukoliko se zainteresovane strane usaglase oko procenata za narednu prodaju.

Foto: Starsportphoto

Strahinja Eraković

15.07 - Fiorentina je danas predstavila prvo letnje pojačanje. Iz Juventusa je stigao vezista Rolando Mandragora u transferu teškom 8.500.000 evra plus 1.000.000 kroz bonuse i potpisao ugovor do 2025. vredan 3.000.000 evra po sezoni. Ali, čeka se Luka Jović!

15.01 - Bivši fudbalski reprezentativac Engleske Deni Mils izjavio je danas da zvezda PSŽ Lionel Mesi u Premijer ligi ne bi mogao da igra ni za Totenhem. Pored Totenhema, takozvanu veliku šestorku engleskog fudbala čine Arsenal, Čelsi, Mančester junajted, Mančester siti i Liverpul, a Mils smatra da Argentinac nije dovoljno dobar za pomenute timove.
- Da sada Mesi dođe u Premijer ligu? Ma ne, nema šanse...Ne bi igrao u Mančester sitiju, u Liverpulu, pa ni u Totenhemu. Mislim da ga niko od njih ne bi doveo. Mislim da u ovom trenutku Mesi nije ni za prvih šest timova Premijer lige - izjavio je Mils za Toksport, a preneli su brojni britanski mediji.

15.00 - Fudbalski šampion Nemačke Bajern iz Minhena spreman je da plati do 100 miliona evra za napadača Napolija Viktora Osimena, preneo je Korijere delo sport.

Bavarci se spremaju za odlazak najboljeg strelca ekipe Roberta Levandovskog, koji je na korak od prelaska u Barselonu, a u Nigerijcu vide rešenje na poziciji centralnog napadača. Osimen je u sezoni za nama postigao 18 golova za Napoli na 32 utakmice, ali je propustio dosta mečeva zbog povrede jagodične kosti. Nigerijac je u Napulj stigao 2020. godine iz Lila za sumu od 75 miliona evra. Prethodno je nastupao za Volfsburg i Šarlroa. Za selekciju Nigerije Osimen je odigrao 22 meča i 15 puta se upisao u strelce.

14.50 - Džesi Lingard bi karijeru mogao da nastavi u Americi, pošto je otputovao u Sjedinjene Američke Države da sasluša ponude klubova iz MLS-a.

14.15 - Vest Hem je produžio ugovor sa Lukasom Fabijanskim do sledećeg leta. Iskusni poljski golman koji prethodnih sezona bio prva opcija će verovatno biti podrška Alfonsu Areoli koji je ovog leta kupljen od Pari Sen Žermena za 9.300.000 evra.

 

 

14.03 - Supertalentovanom vezisti Barselone Gaviju ugovor ističe 2023. godine, ali sportski direktor Mateu Alemani uverava da nema razloga za brigu.
- Verovatnoća da Gavi produži ugovor sa Barselonom je stoprocentna - kaže sportski direktor Katalonaca.

13.55 - Srpski reprezentativac, Nemanja Radonjić, kako prenosi dobro obavešteni novinar, Fabricio Romanona pragu jr prelaska iz Olimpika iz Marselja u Torino.

Foto: Starsportphoto

Nemanja Radonjić

13.14 - Posle Janka Tumbasevića u Spartak iz Subotice uskoro bi trebalo da stigne Aleksandar Tanasin je poznat po dobrim igrama u Proleteru. U klubu sa Slane Bare igrao je u dva mandata. Branio je boje Radnika iz Surdulice, kao i Borca iz Čačka u eri Nenada Lalatovića.

13.10 - Crvena zvezda traži napadača, kako Telegraf nezvanično saznaje, jedna od glavnih meta na kojoj su čelnici crveno-belih radili poslednjih dana bio je slovenački reprezentativac Andraž Šporar.

12.56 - Nakon što je Miror objavio da Mančester junajted razmišlja o vraćaju Depaja, pojavila se vest da ga želi i Totenhem. U Barseloni je sve manje mesta za Depaja, pa bi ga Katalonci rado prodali. 

12.18 - Lion renovira tim,  potpisali su Aleksandre Lakazet i Korentan Toliso, a njihovim putem mogao bi da krene i Miralem Pjanić. Navodno je Lion poslao ponudu za bosansko-hercegovačkog fudbalera.

12.00 - Barselona i dalje pokušava da dovede Roberta Levandovskog ali Bavarci ne odustaje, neće da ga puste za male pare. Već odbili dve ponude Barse a sada su poslali odgovor na treću koja iznosi 40.000.000 evra plus 5.000.000 kroz bonuse. Ne daju napadača Nemci 50.000.000 evra. Čak i po cenu da ga izgubi za džabe narednog leta. 

Foto: Tanjug

Robert Levandovski

11.27 - Roma bi rado prodala Žordana Veretua, ali Francuz želi da ostane na Olimpiku. Marsej je zainteresovan, a Roma bi eventualnih 15.000.000 od njegove prodaje preusmerila na dovođenje Davidea Fratezija.

11.10 - Legiji je potreban napadal a meta je navodno Đorđe Despotović. Novi trener Legije Kosta Runjajić je, prema pojedinim informacijama, aminovao potencijalni dolazak Despotovića u Varšavu. Intenziviranje pregovora se očekuje naprednih dana.

10.50Santos je navodno odbio 20.000.000 evra od Njukasla za superlaentovano desno krilo Angela Gabrijela.

10.25 - Arsenal će morati platiti 60 miliona evra za Sergeja Milinković-Savića, tvrdi Dejli Ekspres. O odlasku srpskog fudbalera govori se već godinama, ali on je i dalje u Laciju za koji je u Serie A odigrao gotovo 300 utakmica. Milinković-Savić ima još dve godine ugovora s Rimljanima.

10.06 - Crvenoj zvezdi je nuđen nekadašnji član Čukaričkog i potencijalni reprezentativac Srbije Andrija Pavlović, ali nije prošao, prenosi Mozzartsport. 

09.55 - Milan nije odustao od Renata Sančezao. Kako nema naznaka da će ga Pari Sen Žermen uskoro potpisati Rosoneri se nadaju da će ipak ubediti Portugalca da obuče njihov dres.

Real uštedeo milione na Joviću

09.34 -  Real Madrid pušta Luku Jovića u Fiorentinu i to bez da će zaraditi na njegovoj prodaji ijedan evro. Ali, znaju Madriđani zašto su to uradili. Španski mediji otkrivaju sve detalje tog posla i koliko će Real zapravo uštedeti novca.Kako piše "Marka", Real Madrid će uštedeti sebi najmanje 30.000.000 evra na ovom potezu, pošto će srpski golgeter preći u Fiorentinu i tamo ostati u naredne dve sezone! Fiorentina je pristala da dovede Jovića za kojeg neće morati ništa da plati, a preuzeće njegovu platu. Za Italijane je dobra stvar što će njegov ostanak u Seriji A tokom dve sezone automatski povući sa sobom i "popust" od 25% manje poreza na Srbinovu platu.

Foto: Reuters

Luka Jović

"Marka" piše da će Real na plati Jovića koje su se rešili sačuvati sebi 30.000.000 evra, koliko bi dobio za tri godine do kraja njegovog ugovora 2025. godine. Po novom dogovoru, Fiorentina će u leto 2024. moći da odluči da li da zadrži Jovića ili će on tada postati slobodan igrač.

09.11 - Atletiko Madrid, Napoli i Empoli žele 24-godišnjeg Nikolu Milenkovića, objavio je Mundo Deportivo. Srpski defanzivac ima ugovor s Fiorentinom do idućeg leta.

 

08.56 - Juventus i Pol Pogba su se dogovorili, njemu je istekao  ugovor s Mančester junajtedom i vraća se u Italiju. U subotu bi trebalo u Torinu da prođe lekarske  preglede i potpiše ugovoe na četiri godine.

08.34 - Nekadašnji napadač Crvene zvezde Dijego Falčineli je novi igrač italijanskog drugoligaša Modene. Došao je kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Bolonjom.

08.14 - Lester je Lilu plastio 20.000.000 evra za Bubakarija Sumarea, ali razmišljaju da ga odmah vrate u Francusku. Pregovoraju sa Monakom oko pozajmice.

08.00 - Lukas Bilja, nekadašnji vezista Lacija i Milana zvanično je novi igrač Istanbul Bašakšehira. Šampion Turske od pre tri sezone doveo je 36-godišnjeg Argentinca kao slobodnog igrača iz Karagumruka.

07.55 - Iako ima 40 godina, Zlatan Ibrahimović ostaće još godinu dana u Milanu, objavio je italijanski novinar Đanluka di Markio.  Ibrahimović je imao veliku operaciju kolena zbog koje će propustiti nekoliko meseci. S Milanom je dogovorio manju platu nego što je imao ranije, između 1 i 1.5 miliona evra, dok će bonusi zavisiti od golova i asistencijama. Potpisivanje ugovora trebalo bi da usledi tokom narednih nekoliko dana. 

07.54 - Dobro jutro! Uživo uz portal Informer.rs pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija