• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.07.2022

13:17

NE DOLAZIM, NEMAM JA KVALITET ZA ZVEZDU! Pešić šokirao sve: Nije to do novca, hvala Terziću...

Fudbal

NE DOLAZIM, NEMAM JA KVALITET ZA ZVEZDU! Pešić šokirao sve: Nije to do novca, hvala Terziću...

Podeli vest

Napadač Aleksandar Pešić kaže da neće ponovo obući dres Crvene zvezde

Mediji su preneli da je nekadašnji Zvezdin igrač glavna meta crveno-belih za mesto napadača u narednoj sezoni. Međutim, od toga neće biti ništa. 

- Ne, neću doći u Crvenu zvezdu ovog leta - kazao je za Mozzartsport Aleksandar Pešić,a onda na zanimljiv način objasnio i zašto.

Pešić ne dolazi u Zvezdu

- Pa nešto sam razmišljao. Svašta mi se lomi i mota po glavi. Shvatio sam da ja prosto nemam kvalitet za Crvenu zvezdu. Posebno nemam kvalitet za ovu našu Superligu - rekao je Nišlija bez sumnje ironično.

Već je bivši napadač Zvezde pročao o tome da je razočaran je zbog mišljenja koje vlada u Srbiji da su od njega mnogi neefikasniji špicevi ostavili bolji utisak.

Foto: Starsportphoto©

Aleksandar Pešić se ne vraća u Zvezdu

 

Pešić priznaje  da je imao intenzivne pregovore sa najvažnijim figurama u Ljutice Bogdana, zahvalivši im se na korektnosti i ponuđenim uslovima.

- Prvo da razjasnim,  novac i finansijski uslovi sa ovom mojom odlukom nemaju nikakve veze. Ponuda je bila više nego korektna. Mogu samo da se zahvalim gospodinu Terziću, potom i Mitru Mrkeli na tome što su pokazali da me zaista žele. Bili su maksimalno korektni, takvi su bili i prošle godine. Pozitivno mišljenje je dao i Marko Marin, direktor skautinga, kao i svi skauti... Želeli su me, ali postoje neke stvari. Nije ni u pitanju život u Istanbulu. Lepo je biti i stanovnik Beograda.

Kivan je Pešić što se neki pojedinci uzdižu, a ne radi se samo o komentarima na društvenim mrežama. 

- Nisu to komentari. Ima tu ljudi koji nešto pričaju. Možda su oni uticali da shvatim da nemam kvalitet za Zvezdu. Znate, postojao je jedan momak što je igrao u Atalanti iz Bergama, zove se Filipo Inzagi. Govorili su tamo da slučajno daje golove, da nije kvalitet. Međutim, niko posle njega nije postigao toliko golova - dodao je Aleksandar Pešić, koji je prople godine otkrio šta ga tišti.

Foto: Starsportphoto

 

- Ja sam bio u Crvenoj zvezdi, za sezonu sam postigao 29 golova i još na sve to dodao 22 asistencije. Tresao sam mrežu i Partizanu, u Evropi. Hajde, uradite analizu i vidite da li je neki napadač posle mene imao takav učinak. Onda čujem priče, vidim komentare na portalima i forumima kako sam pola golova dao iz penala. Tu ulazi u uši ljudima, iako je laž. Barem se danas sve može proveriti. Dao sam samo pet golova sa 'kreča'. A i da sam dao više... Danas smo došli do toga da se pojedinci uzdižu, jer se dobro kreću, dobro skaču, dobro grade loptu. Ja sam davao golove - rekao je popularni Šiljo  aludirajući tada na Tomanea, Dijega Falćinelija, Loija Dionia...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 1 godinu

Hvalati,mora brzi i prodorniji,naravno, i mladji

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija