• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.07.2022

08:20 >> 23:35

TRANSFERI (8. JUL) JOVIĆ PREDSTAVLJEN U FIRENCI! Euforija u Torinu, Pogba sleteo i raspametio navijače...

Pixabay

Fudbal

TRANSFERI (8. JUL) JOVIĆ PREDSTAVLJEN U FIRENCI! Euforija u Torinu, Pogba sleteo i raspametio navijače...

Podeli vest

Saznajte najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci uz Informer.rs

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj zatvara 31. avgusta

Svi klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub! Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

Srbi su i ovog leta u centru pažnje! Reprezentativci naše zemlje Luka Jović, Sergej Milinković-Savić, Filip Kostić, Aleksandar Mitrović su i te kako poželjni igrači i u ovom prelaznom roku...

23:37 - Dris Mertens će po svemu sudeći ostati u Napoliju. Priče o njegovom prelasku u Olimpik Marsej su demantovane i sve je bliže da će Belgijanac produžiti ugovor sa Napolitancima. 

23:02 - Pored Jovića bi tabor Real Madrida mogli da napuste Marko Asensio, Dani Sebaljos, Marijano Dijaz, Takefusa Kubo i Rajnijer. 

22:51 - Mundo Deportivo prenosi da je Barselona zainteresovana za Alberta Moleira.

22:23 - Španski fudbaler Sesk Fabregas bi karijeru mogao da nastavi u redovima Las Palmasa. Njegov agnet već je uspostavio kontakte sa klubom sa Kanara. 

21: 41- Španac Rodrigo Rikelme bi iz Atletiko Madrida mogao da se preseli u Valensiju. Tamošnji mediji prenose da ga novi trener Slepih miševa vidi kao sjajno rešenje...

21:29- Enco Fernandez napušta redove River Plejta, a kako stoje stvari on karijeru nastavlja u Evropi - u redovima Benfike.

21:11-  Kako prenosi dobro obavešteni francuski novinar Loik Tanzi, štoper Vest Hema Isa Dio je blizu prelaska u Fulam. 

20:59 - Roma je zainteresovana za španskog reprezentativca i vezista madridskog Atletika, koji je minulu sezonu proveo na pozajmici u Čelsiju!

20:37 - Anhel Di Marija je i zvanično potpisao i uzeo broj 22 u Juventusu. Potpisao je do kraja naredne sezone za Staru damu za 7.000.000 evra.

 

 

20:22- Totenhem je predstavio igrača koji je došao na pozajmicu iz Barselone! Stigao je francuski reprezentativac Klemon Lengle.

 

 

20:06- Reprezentativac Srbije Luka Jović je novi član Fiorentine. On je odradio lekarske preglede, a sada ga je klub  i zvanično predstavio kao novo pojačanje.

 

 

 

19:59- Brazilski vezista Vinisijus Souza zvanično je predstavljen u Espanjolu.

 

 

19:44 - Brat ljubimca navijača Liverpula, Luisa Dijaza, Hesus (18) se iz Barankilje seli na pozajmicu u Porto! Predviđeno je da igra za drugi tim Zmajeva!

 

 

19:21 - Rumunski golman Jonik Radu otišao je na pozajmicu u Kremoneze, novog člana Serije A, iz Intera. 

 

 

 

19:15 - Atletiko je predstavio drugo pojačanje ovog leta - Samuela Lina, jednog od najboljih driblera portugalske lige. Cena transfera je 6.500.000 evra.

 

 

 

19:12 - Mančester junajted je predstavio dres za narednu sezonu za mečeve kod kuće.

 

 

 

19:09 - Nekada velika nada Mančester Junajteda Federiko Makeda napustio je pripreme Panatinaikosa u Austriji i otputovao u Tursku na pregovore sa Ankaragučuom koji mu nudi 850.000 evra godišnje.

19:05 - Čelsi je dogovorio lične uslove sa Nejtanom Akeom iz Mančester sitija, javlja Fabricio Romano. Sada slede pregovori s sitijem koji traži oko 45.000.000 evra.

18:58 - Nikolo Kasale zvanično je novi štoper Lacija. Italijan na Olimpiko stiže iz Verone. Obeštaćenje je 10.000.000 evra uključujući i bonuse.

 

 

 

 

18:56 - Vezni fudbaler Crvene zvezde Petar Stanić odlazi na pozajmicu u Spartak iz Subotice.

18:44 - Napadač Kristal Palasa Vilfrid Zaha mogao bi da karijeru nastavi u Romi, prenose britanski mediji. Roma traži pojačanja u napadu, jer Nikolo Zaniolo želi da napusti rimski klub. Britanski mediji navode da je trener Rome Žozeu Murinju ponuđen reprezentativac Obale Slonovače.

18:33 - Verona je postigla dogovor sa Milanom oko pozajmice Danijela Maldinija, javlja Kalčomerkato.

18:02 - Pol Pogba sleteo je u Torino gde ga očekuju lekarski pregledi, a potom i potpisivanje ugovora sa "Starom damom"! On je drugo pojačanje Juventusa ovog leta posle Anhela di Marije.

 

 

 

 

17:50 - Novi igrač Selte je Luka de la Tore. Američki vezista plaćen je holandskom Heraklesu oko 2.000.000 evra.

 

 

 

 

17:43 - Bajernu se nude napadači zvučnog imena, ali on ih odbija. Prvo im je preko Žorža Mendeša ponuđen Kristijano Ronaldo ali se glatko zahvalili uz objašenjenje da se Portugalac ne uklapa u njihov sistem. Potom im je na vrata zakucao Atletiko Madrid i ponudio im Alvara Moratu ali su kratko izjavili da ih Španac ne zanima.

Foto: reuters

Alvaro Morata u dresu Atletiko Madrida

17:29 - Prejluiđi Golini zvanično je predstavljen kao novi golman Fiorentine. Došao je iz Atalante, a prošlu sezonu je preseo na klupi Totenhema.

 

 

 

 

16:56 - Kako piše Mančester Evening Njuz, Mančester junajted je spreman promeniti svoje planove za ovaj prelazni rok nakon što je Ronaldo zatražio transfer. Erik Ten Hag želi da dovede dva štopera pre nego što počne prodavati igrače u toj liniji tima, takođe želi i Frenkija de Jonga iz Barselone, ali sada je na spisak pojačanja dodat i jedan centralni napadač.

16:47 - Fudbalski klub Arsenal želi da u svoje redove vrati krilnog napadača Bajerna Serža Gnabrija, prenosi Fudbal London. Trener tima sa Emirejtsa Mikel Arteta vrlo dobro poznaje Gnabrija jer je od 2012. do 2015. bio saigrač sa njim u Arsenalu. Nemački krilni napadač odigrao je 45 utakmica za Bajern u sezoni za nama i postigao 17 golova uz 10 asistencija.

Foto: Tanjug/AP

Serž Gnabri

16:34 - Sva je prilika  da je prodaja Komnena Andrića iz Dinama u francuski Clermon vrlo blizu. Francuski klub hteo je srpskog napadača iz Dinama već u nekoliko navrata, ali nikad nije uspeo da zadovolji potraživanja čelnika tima sa "Maksimira" zadovoljiti potraživanja u Maksimiru

16:19 - Nekadašnji kapiten Milana Alesio Romanjoli uskoro će potpisati ugovor sa Laciom kao slobodan igrač, javlja Fabricio Romano.

 

 

 

 

15:50 - Vest Hm je završio transfer 23-godišnjeg veznog igrača Flina Dovnesa, dosadašnjeg veznjaka drugoligaša Svonsija. Velški klub ga je prošlog leta za manje od dva miliona funti doveo iz Ipsviča, a sada su ga prodali za 15.000.000.

15:45 - Milan želi da dovede Hakima Zijeha iz Čelsija i Čarlsa de Ketelere iz Klub Briža. De Ketelere je jedan od najtalentovanijih belgijskih fudbalera i igra na ofanzivnim pozicijama, a Marokanac Zijeh nije u planovima Tomasa Tuhela. Italijanski prvak želi da se ofanzivno pojača. 

15:27 - Džek Vilšir je sa samo 30 godina završio karijeru. Igrao je za Arsenal, Bolton, Vest Hem, i Bormut. Za reprezentaciju Engleske odigrao je 34 utakmice i postigao dva gola.

15:17 - Inter je doveo novog golmana, a to je Andre Onana(25) iz Ajaksa. Kamerunac je u Barseloninoj školi proveo pet godina (2010-2015.), odakle je otišao u Amsterdam. Za "Kopljanike" je branio na 206 utakmica, a sada će na golu Intera zameniti slovenca Samira Handanovića.

 

 

 

 

15:04 - LOTITO NE PUŠTA SERGEJA!  Najnovija ponuda od strane Arsenala za 27-godišnjakau vrednosti od 55.000.000 evra glatko je odbijena, javljaju mediji na "Čizmi". Predsednik Lacija Klaudio Lotito nije ni razmatrao ovu ponudu, koja je miljama daleko od onoga što se nadaju u Rimu. Lacio ne želi da proda Milinkovića Savića za manje od 90.000.000 evra.

Foto: reuters

Sergej Milinković Savić

 14:57 - Luka Jović sleteo je u Firencu, i sva je prilika da će srpski reprezentativac postati novi član Fiorentine. Mediji javljaju, konkretno Fabricio Romano da ga samo lekarski pregledi dele od zvaničnog predstavljanja

 

 

 

 

14:15 - Barselona je objavila da će Pedri (19) u novoj sezoni nositi broj osam na dresu. Pre njega taj  broj su nosili Miralem Pjanić i Dani Alveš. Pedri je kluba i jedan od najboljih mladih fudbalera na svetu, kojem se predviđa karijera poput one kakvu su imali njegov trenutni trener Ćavi i Andreas Iniesta.

 

 

 

 

13:51 - Mančester siti je doveo argentinskog napadača Hulijana Alvareza iz Rivera. Sit će River Plejta za 21-godišnjeg napadača platiti 18.500.000 evra.

 

 

 

 

13.35 - Na Balaidosu su ozvaničili dolazak Oskara Rodrigeza, veznog fudbalera Sevilje koji u Selti stiže na pozajmicu sa pravom otkupa za 10.000.000 evra.

13:02 Matjas de Liht je odabrao klub, smatraju strani mediji. Juventus i Bajern se sada moraju da se dogovore. Bavarci nude 75.000.000 evra, a Juventus traži celih 100.000.000 evropskih novčanica. Pre tri godine Bajern je želeo da dovede De Lihta iz Ajaksa, ali on se ipak tada odlučio za odlazak u Juventus za 85.500.000 evra

12:40 - Portal 90Min piše da je Mančester junajted podigao ponudu za Ajaksovog Lisandra Martineza na 50.000.000 evra. Junajted je siguran da će ta ponuda odobrovoljiti amsterdamski klub te da će Erik Ten Hag dobiti prvu skupu prinovu ove sezone. 24-godišnji Argentinac Martinez igra na poziciji štopera.

12:34 - Ajax je za 31.250.000 evra doveo Stivena Bergvajna iz Totenhema. Bergvajn je postao višak nakon dolazaka Ivana Perišića i Rišarlisona pa ga je menadžer "Sparsa" Antonio Konte bez razmišljanja pustio u Amsterdam! U Ajaksu je zadužio dres sa brojem 7.

 

 

 

 

12.20 - Za one koji su na njega zaboravili, Gael Kliši i dalje igra fudbal. Od 2020. godine je u Servetu i tu će ostati još godinu dana pošto je produžio ugovor sa švajcarskim klubom do kraja sledeće sezone.

12.00 - Torino je na adresu Lorijana poslao ponudu od 8.000.000 evra za 23-godišnjeg krilnog fudbalera Armana Lorijentea.

11:38 - Posle Juventusa i Intera, nova destinacija koja se pominje za Filipa Kostića je - Napoli. Lućijano Spaleti hoće Delofeua, Antonjina Baraka i Kostića kako bi potpuno osvežio bokove i vezni red i Srbin bi bio odlično rešenje. Kostić ne želi da produži ugovor sa Ajntrahtom koji će igrati Ligu šampiona.

11:20 - Novi član Serije A ekipa Monce, čiji je gazda Silvio Berluskoni nameračila se na iskusnog Edinsona Kavanija. Adrijano Galijani je već kontaktirao menadžere urugvajskog napadača. Kavani je slobodan igrač jer mu je 30. juna istekao ugovor sa Mančester junajtedom. U medijima su ga već povezivali sa Salernitanom i Torinom. Prema Sky Sport Italiji, sada je Monca iskočila kao potencijalno nova destinacija za iskusnog napadača, koji je u sedam sezona u Palermu i Napoliju u 212 utakmica Serije postigao 112 golova.

10.35 - Anhel Di Marija je u Torino stigao još sinoć, do kraja dana bi trebalo da sleti i Pol Pogba, a Juve rekonstrukciju tima nastavlja potragom za štoperom i dvojicom bekova. O planovima Stare dame opširnije

Foto: Tanjug/AP

Pol Pogba

10.20 - Vlasnik Čelsija Tod Boli je sinoć u Barseloni pregovarao sa predsednikom Barse Đoanom Laportom, a Mundo Deportivo navodi da je jedna od ideja predloženih u četvrtak uveče da Katalonci dobiju Markosa Alonsa i Sezara Aspilikuetu za Seržinja Desta i Memfisa Depaja

10.00  - Povremeni fudbalski reprezentativac Nemačke Bernd Leno biće novi golman Fulama, preneli su danas britanski mediji.

Leno će se londonskom timu, čije boje brani srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović, pridružiti čim se Fulam i Arsenal dogovore oko obeštećenja.

Arsenal za Nemca, koji je postao višak u timu Mikela Artete, traži 12 miliona evra.

Foto: REUTERS/Craig Brough

Bernd Leno


Leno je u Arsenal stigao 2018. godine iz Bajer Leverkuzena za sumu od 25 miliona evra.

Prethodne sezone odigrao je samo osam utakmica za "tobdžije", kojima je prva opcija na golu Aron Remzdejl.

09.55 - U toku dana će se nastaviti pregovori čelnika Pari Sen Žermena i Sasuola oko Đanluke Skamake. Parižani nikako da naprave pomak u pregovorima jer je italijanski klub rešio da izvuče celih 50.000.000 evra od prodaje 23-godišnjeg reprezentativca Italije. Sveci za sada nude 40.000.000.

09.40 - Anhel Di Marija je stigao na lekarske pregled, očekuje ga potpis ugovora s Juventusom

 

 

09.20 - Nakon poslednjeg sastanka Pjera Auzilija i Davidea Vanjatija, sportskih direktora Intera i Torina, Nerazuri su u pol-poziciji za potpis Glejsona Bremera. 

08. 50 - Srpski fudbaler Luka Jović otputovao je za Firencu kako bi potpisao ugovor sa Fiorentinom

Mediji na Čizmi javljaju da će Jović danas potpisati ugovor sa timom iz Firence kao slobodan igrač.

Foto: Tanjug

Luka Jović

S tim da će Kraljevski klub zadržati klauzulu naplate 50 odsto iznosa od narednog transfera.

Jović će sa novim klubom potpisati ugovor do 2024. vredan 2.500.000 evra neto po sezoni, uz opciju na još dve gde bi treća godina išla na 5.000.000 evropskih novčanica.

On je velika želja glavnog strateg Vinćenca Italijana posle odlaska Dušana Vlahovića iz kluba.

08.30 -Ponudio je Arsenal 25.000.000, pa dogurao do 40.000.000 evra za Lisandra Martineza - iz Ajaksa su rekli da nije dovoljno. Stavio je Mančester Junajted na sto 43.000.000, Kopljanici su ponovo odgovorili odrično. Ali dosta je crvenim Đavolima natezanja pa su odlučili da istresu 50.000.000 evra (uključujući bonuse) za perspektivnog štopera Amsterdamersa. 

08.20 - Dobro jutro! Uživo uz portal Informer.rs pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija