• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.07.2022

08:32 >> 21:37

TRANSFERI  (7. JUL)! Di Marija stigao u TORINO!

Fudbal

TRANSFERI (7. JUL)! Di Marija stigao u TORINO!

Podeli vest

Saznajte najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci uz Informer.rs

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj zatvara 31. avgusta

Svi klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub! Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

Srbi su i ovog leta u centru pažnje! Reprezentativci naše zemlje Luka Jović, Sergej Milinković-Savić, Filip Kostić, Aleksandar Mitrović su i te kako poželjni igrači i u ovom prelaznom roku...

23:33 - Argentinski fudbaler Alhel Di Marija je nedavno sleteo u Torino što je potvrdila i Fiorentina na zvaničnom Tviter nalogu. On će u do kraja nedelje odraditi neophodne preglede i ozvaničiti jednogodišnju saradnju sa Starom damom. 

23:04 - Voždovac je danas promovisao nova dva pojačanja, a na "Krov" su stigli Nikola Đuričić i Branislav Marković. 

22:55 - Bilbao je zainteresovan za štopera Valensije Uga Giljamona.

22:16 - Nejtan Ake sve je bliži povratku u Čelsi, a pregovori Plavaca i Mančester sitija su u poodmakloj fazi! 

21:37 -  Barselona je dala ponudu Bajernu iz Minhena za napadača Roberta Levandovskog, izjavio je danas predsednik katalonskog fudbalskog kluba Đoan Laporta!

21:09 - Šarl De Ketelare je sve bliže selidbi na San Siro. Čelnici Milana danas su ponovo pregovarali sa agentima belgijskog fudbalera i čini se da je stvar gotova. Čeka se da Rosoneri pošalju zvaničnu ponudu Klub Brižu koja bi trebalo da uključuje i Emila Robaka i Andreasa Jungdala, dva fudbalera iz omladinske škole milanskog velikana. 

20:40 - Erik ten Hag želi da na Old Traford dovede nakadašnjeg učenika iz Ajaksa. Na meti Mančester junajteda je napadač RB Lajpciga Brajan Brobi, a Bikovi za njega traže nešto više od 15.000.000 evra!

20:08 - Luis Sinistera zvanično je promovisan u Lidsu! Premijerligaš će Fejenordu na ime obeštećenja platiti 25.000.000 evra!

19:48 - Erik ten Hag u Mančester junajtedu želi dovesti više igrača s kojima je uspešno sarađivao u Ajaksu, a na vrhu spiska su brazilsko krilo EntonI i argentinski štoper Lisandro Martinez, ali Ajaks za njih dvojicu želi čak 125.000.000 evra.

18:55 - Džo Gomez(25) štoper Liverpula potpisao je novi petogodišnji ugovor sa svojim klubom. U klub sa "Enfilda" stigao je kad mu je bilo 18 godina, a prošle dve sezone zbog povreda je odigrao samo 14 ligaških utakmica.

 

 

 

 

18:26 - Notinghem Forest svestan je da treba da se pojača kako bi mogao da se bori za opstanak u Premijer ligi. Iz Majnca je za 15.000.000 evra stigao je štoper Musa Niakite, a sada su blizu dogovora s Bajernom oko levog beka Omara Ričardsa. Bavarci su 23-godišnjeg Engleza prošlog leta doveli iz Redinga, ali Nagelsman mu je uglavnom davao prilike sa klupe.

18:21 - Julijan Nagelsman trener Bajerna je dao do znanja svima da želi zadržati francuskog štopera Bendžamin Pavara. Klub je napustio Nikolas Šule, čime je Pavarova vrednost dodatno porasla.

18:17 - Nakon dve sezone koje je proveo na pozajmici u Juventusu, Alvaro Morata vratio se u Atletiko Madrid. Morata(29) ima još dve godine ugovora, a tokom drugog boravka u Torinu postigao je 32 gola.

 

 

 

 

18:08 - Ren je angažovao 37-godišnjeg golmana Stiva Mandandu, dosadašnjeg člana Olimpika iz Marseja, sa kojim je potpisao ugovor na dve godine. Mandanda je rekorder po broju nastupa za Marsej sa 613 odigranih utakmica, a imao je ugovor na još dve godine.

17:59 - Dejli Ekspres piše da će Markos Alonso, levi bočni Čelsi, zatražiti transfer u Barselonu. Španac želi da se vrati u domovinu. Ranije je iz Čelsija u Barselonu otišao štoper Andreas Kristensen.

17:55 - Ako Kalidu Kulibali  ovog leta napusti Napoli, u obzir dolaze samo dva kluba, a to su  Čelsi i Barselona. 31-godišnji Senegalac ne želi da igra za drugi italijanski klub i dva velikana označio je kao jedine moguće destinacije. Ugovor sa Napolijem važi mu još godinu dana.

Foto: reuters

Kalidu Kulibali

17:05 - Cezar Aspilikueta imaće sastanak sa vlasnikom Čelsija Todom Boelijem na kojem će razgovarati o svojoj budućnosti. 32-godišnji Španac i kapitan ekipe ušao je u poslednju godinu ugovora i ideja transfera u Barselonu mu deluje primamljivo. Pošto Čelsi želi Frenkija De Jonga, moguće je da Barseloni uz obeštaćenje ponude i Aspilikuetu.

17:01 - Brazilski štoper Dijego Karlos već je službeno predstavljen kao igrač Aston Vile kojeg su Englezi platili 30.000.000 evra, a 29-godišnjak je danas došao u Sevilu i emotivno se oprostio od svog već bivšeg kluba.

 

 

 

 

16:26 - Juventus je u problemu jer ne može naći kupce za Mojsea Kina, Adrijana Rabioa, Arona Remsija i Artura Mela. Prva trojica imaju još godinu dana ugovora, a Melo još tri.

16:24 - Pepe Reina potpisuje jednogodišnji ugovor sa svojim bivšim klubom Viljarrealom. Poslednje dve godine proveo je u Laciju, a pre toga je branio za Aston Vilu, Milan, Napoli, Bajern i Liverpul. Iz Viljareala je otišao 2005. godine, a karijeru je počeo u Barseloni.

15.39Ajaks i Lion su se dogovorili oko transfera beka Nikolasa Taljafika u redove francuskog velikana, ali sam fudbaler još nije doneo konačnu odluku. Govori se o cifri od 4.000.000 koja je spremna za obeštećenje.

15.14 - Tomas Tuhel bi rado video Presnela Kimpembea u Čelsiju. Pari Sen Žermen je spreman da ga se odrekne.

15.02 - Potvrđeno! Milan je otkupio brazilsko krilo Žuniora Mesijasa od Lećea. Rosoneri su platili 4.500.0000 evra.

15.54 - Napadač lacija Vedat Murići seli u Briž u transferu teškom 11.000.000 evra. Lacio ga je platio 20.000.000 evra Fenerbahčeu a on je dao samo dva gola na 49 mečeva. 

14.10 - Fabricio Romano javlja da je u Mančester junajtedu  haos oko Kristijana Ronalda koji je zatražio transfer i za kojeg niko u klubu ne zna kad će se priključiti pripremama. Romano, najpouzdaniji novinar kad su u pitanju transferi, tvrdi da Ronaldo želi da ode što pre iz Junajteda te da je Čelsi zainteresovan za portugalskog napadača.

Foto: reuters

 

14.00 - Barselona traži 8.000.000 evra za danskog napadača Martina Brajtvajta, ali on nema nameru da napusti klub. 

13.55 - Čelnik Bajerna Oliver Kan progovorio je o Kristijanu Roanldu.
- Koliko god cenim  Ronalda kao jednog od najvećih, transfer se ne bi uklapio u našu filozofiju.

 

13.34 - Čelsi je ušao u trku za dovođenje Frenkija de Jonga! Namerava da ponudi novac, Markosa Alonsa i Cezara Aspilikuete.

13.15 - Menadžer argentinskog fudbalera Paula Dibale, Horhe Antun nije dozvolio transfer bivšeg napadača Juventusa u Inter, jer je tražio preveliku proviziju, prenose italijanski mediji.

Italijanski list "Korijere dela Sera" tvrdi da je Dibala bio na pragu prelaska u Inter, ali je Antun imao nerealne zahteve. Dibali je nedavno istekao ugovor sa Juventusom, a u torinskom klubu je bio od 2015. godine. On je za sedam sezona u "crno-belom" dresu odigrao 293 utakmica i postigao je 115 golova.

12.55 - Srpski napadač Aleksandar Pešić neće ni ovog leta pojačati redove Crvene zvezde.Fudbaler turskog Karagumruka je sam demantovao navode koji su se poslednjih dana pojavljivali u srpskim medijima. - Ne, neću doći u Crvenu zvezdu ovog leta - rekao je Pešić za "Mozzart Sport" i dodao da nema kvalitet za Zvezdu.

Foto: Starsportphoto/ilustracija

 

12.30 - Partizan je navodno prodao 18-godišnjeg napadača Marka Milovanovića, preneo je italijanski novinar specijalizovan za transfere Fabricio Romano. Marko Milovanović će poput Umara Sadika karijeru nastaviti u redovima  novog španskog prvoligaša, Almeriju. Crno-beli će na ime obeštećenja dobiti 3,5 miliona evra, a kroz bonuse bi mogli da inkasiraju još 1,5 miliona evra.

 

 

12.09 - Maldi napadač Fabio Silva se seli iz Vulevrhemtpona u Anderleht na pozajmicu. Odigrao je 62 meča za njih, postigao samo četiri gola i seli se u Brisel na dokazivanje. Anderleht neće imati opciju kupovine.

 

12.05 - Mladi fudbaler sa Jamajke Dankan Mekenzi potpisao je trogodišnji ugovor sa Grafičarem, saopštio je beogradski klub. U saopštenju srpskog prvoligaša se navodi da se Mekenzi (18) bolje služi levom nogom, ali mu je primarna pozicija ofanzivni vezni fudbaler. On može da pokrije i mesto polušpica i krila.

Mekenzi nije prvi igrač sa Jamajke koji će igrati u ljubičastom dresu Grafičara. Pre njega je za srpskog prvoligaša nastupao Norman Kembel, koji je potom igrao za Čukarički. Grafičar je naveo da je Mekenziju omiljeni klub Barselona, a uzor slavni argentinski fudbaler Lionel Mesi. Grafičar će u prvom kolu Prve lige Srbije 30. jula gostovati ekipi Mačve.

11.55 - Anhel Di Marija stiže iz Pariza u Torino. Sutra ga čekaju lekarski pregledi i potpis jednogodišnjeg ugovora sa Juventusom vredan 7.000.000 evra po sezoni.

11.20 - Džesija Lingarda čekaju pregovri sa neimenovanim  MLS ligašem. Ostrvski izvori javljaju da je bliži odlasku u MLS ligu nego da prihvati ponudu Vest Hema.

11.00 - Desni bek Sedrik Bruner je stigao iz Arminije u Šalke  kao slobodan igrač i potpisao na dve godine.

10.45 - Monca je predstavila najveće pojačanje - Matea Pesinu. Italijanski reprezentativac će koštati crveno-bele 15.000.000 evra.

10.15 - Kristijano Ronaldo će po svemu sudeći i naredne sezone igrati u Premijer ligi, ali ne za Mančester junajted. Treba da pređe u redove Čelsija, pošto je Mančester junajted pristao da ga proda za 15 miliona evra!

 

10.00 - Potvrđeno! Nemanja Radonjić je novi fudbaler Torina, potvrdio je klub. Srpski reprezentativac Dekan Radonjić će prvih šest meseci u Torinu igrati kao pozajmljeni igrač Olimpika iz Marseja. Italijani su obavezni da posle toga otkupe njegov ugovor za 2.000.000 evra. Radonjić je u Francusku otišao u transferu teškom 12.000.000 evra, ali se ispostavilo da Liga 1 i Marsej nisu bili za njega prava sredina. 

 

 

 

09.55 - Federiko Bernardeski je na korak od potpisa za Torotno gde su ovog leta već stigli njegovi zemljaci Lorenco Insinje i Domeniko Krišito. 

09.54 - Atletiko iz Madrida doveo je iskusnog 33-godišnjeg Belgijanca Aksela Vitsela koji je u klub stigao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Borusijom iz Dortmunda. Atletiko i Vitsel su dogovorili jednogodišnju suradnju.

09.34 -Mančester junajted je ponudio 60.000.000 evra za Ajaksovog ofenzivca Antonija i dobio odgovor. Moraće Englezi da podebljaju ponudu bar za 25 miliona kako bi doveli Brazilca, koji je za Ajaks postigao 17 golova uz 12 asistencija nakon dolaska 2020. godine iz Brazila za 16 miliona evra. 

09.20 - Fudbaler Čelsija Markos Alonso zatražiti je transfer u Barselonu,jer želi da se vrati u Španiju. 

 

09.00 - Fuseni Dijabate, najveće pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku, stigao je u Beograd. Dočekali su ga domaćini iz Humske, u četvrtak bi trebalo da obavi lekarske preglede i potpiše ugovor sa crno-belima.

08.36 - Čelnici Milana imali su novi sastanak sa agentima Šarla De Ketelarea na kojem su pokušali da ga ubede da dođe na San Siro.

08.31 - Džekson Muleka, centarfor iz Konga, bio je želja Crvene zvezde, prešao je u Bešiktaša  za 4 miliona evra, a Standard će dobiti i 15 odsto od naredne prodaje. Muleka će se obavezati na petogodišnju saradnju, a zarađivaće 1.100.000 evra po sezoni i 5.000 evra po odigranoj utakmici.

08.21 - Želja Crvene zvezde, kako tvrde mediji u Turskoj, navodno je 29-godišnji napadač Fenerbahčea Mbvana Samata. Napadač je prošle sezone bio na pozajmici u Antverpenu. Postigao je pet golova i asistirao za četiri u 27 mečeva belgijskog prvenstva, dok je u šest nastupa u Ligi Evrope triput bio precizan

Foto: ap photo

Mbvana Samata

08.20 - Dobro jutro! Uživo uz portal Informer.rs pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija