• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.07.2022

21:10

KAPITALCI STIGLI NA KARAĐORĐE! Voša predstavila DVA OGROMNA pojačanja!

Starsportphoto©

Fudbal

KAPITALCI STIGLI NA KARAĐORĐE! Voša predstavila DVA OGROMNA pojačanja!

Podeli vest

Vojvodina je dva dana uoči prolećne premijere promovisala dva pojačanja, a crveno-beli dres će u budućnosti nositi Iv Baraj i Mamadu Traore

Izuzetno ambiciozan plan ima Vojvodina za budućnost. Novosađani su okrenuli novi list i sa najvišim planovima otvara novu sezonu, a na startu takmičenja igraće protiv Napretka. Danas je na Karađorđu organizovana konferencija za medije uoči prvog kola, a pored toga Lale su iskoristile priliku i da predstave nova pojačanja. 

Boje Stare dame iz Novog Sada iduće sezone braniće Iv Baraja i Mamadu Traore koji stižu iz Portugala.

- Klub je uradio sve kako bi me doveo. Nisam od onih koji pričaju mnogo nego neko ko sve najbolje od sebe pokazuje na terenu - rekao je Iv Baraj. 

 

 

Vojvodina je pored ofanzivnog dela pojačala i poslednju liniju, a novi komandant odbrane trebao bi da bude štoper Mamadu Traore. Povremeni reprezentativac Malija prethodne sezone branio je boje Estrele, a sada će sa Lalama pokušati da napadne najviše domete u Srbiji. 

- Veoma sam srećan što sam ovde. Zahvaljujem klubu što mi je ukazao ovu priliku. Daću sve od sebe da napravim sjajne stvari zajedno sa ovom ekipom - objasnio je Traore. 

 

 

Za kraj, Vojvodina se pohvalila još jednim velikim poslom. Supertalentovani Igor Jeličić produžio je vernost sa crveno-belima, a tokom promocije istakao je da mu je velika čast što će i u budućnosti nastupati na Karađorđu. 

- Jako sam srećan što sam produžio ugovor sa Vojvodinom, jer je to klub u kojem sam od 11. godine i koji volim odmalena. Prošao sam sve selekcije Voše i imao čast da budem i kapiten. Zahvaljujem se predsedniku Zbiljiću, sportskom direktoru Jovanoviću i celokupnom stručnom štabu što su mi ukazali poverenje. Srećan sam što ću i dalje nositi ovaj dres. U klub je uneta neka nova energija. Puni elana ulazimo u utakmicu protiv Napretka i idemo na pobedu. Mislim da ćemo ostvariti zacrtane ciljeve za ovu sezonu - podvukao je Jeličić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija