• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.07.2022

09:28 >> 22:52

TRANSFERI (9. JUL) - Lacio našao zamenu za Sergeja! Barsa nikako da proda defanzivca!

printscreen

Fudbal

TRANSFERI (9. JUL) - Lacio našao zamenu za Sergeja! Barsa nikako da proda defanzivca!

Podeli vest

Saznajte najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci uz Informer.rs

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj zatvara 31. avgusta

Svi klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub! Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

Foto: printscreen

 

Srbi su i ovog leta u centru pažnje! Reprezentativci naše zemlje Sergej Milinković-Savić, Filip Kostić, Aleksandar Mitrović su i te kako poželjni igrači i u ovom prelaznom roku, a Luka Jović je i zvanično postao član Fiorentine...

23:33 - Čelsi je dogovorio kupovinu Rahima Steringa! Siti na ime obeštećenja dobija oko 50 miliona!

22.55 - Milan je u završnim pregovorima sa Specijom oko transfera maleroznog štopera Matije Kaldere kome su povrede upropastile dosadašnju karijeru. Kaldara je u poslednjoj godini ugovora, tako da je samo pitanje po kojoj ceni će ga preuzeti novi klub. Za Milan je najvažnije što će se ratosiljati njegove plate od 3.000.000 evra bruto.

22.35 - katalonski Sport tvrdi da će Barselona u ponedeljak dočekati Rafinju kako bi obavio lekarske preglede i završio transfer vredan ukupno 55.000.000 evra. Rafinje nema na spisku putnika za Lidsovu predsezonu u Austriji, pa se čeka rasplet...

22:15 - Fabijan Ruiz mogao bi da napusti Napoli ovog leta. Španski vezista vaga opcije, Napolitanci čekaju ponude, ali ukoliko ne dođe do transfera Španac će dobiti novi ugovor. 

21:48 - Đovani Lo Selso, Tangi Ndombele, Sergio Regilon i Hari Vinks će tokom leta napustiti Totenhem jer za njih nema mesta u sastavu Antonia Kontea. 

21:09 - Federiko Bernardeski uskoro bi mogao da zaduži dres Torina. Reprezentativac Italije traži platu od 4.000.000 evra po sezoni, plus jake bonuse za potpis budući da će među Bikove kao slobodan igrač. Sve to komplikuje posao, ali se očekuje da se strane dogovore. 

20:44 - Zvanično je Sautempton objavio potpis dojučerašnjeg veziste Rendžersa Džoa Ariba. 

20:02 - Mančester siti potvrdio je da će Erling Haland nositi devetu naredne sezone, dok je Hulijan Alvarez dobio dres sa brojem 19. 

19:36 - Seržo Oliveira napustio je Porto i dogovorio saradnju sa Galatasarajem. Turski klub će na ime obeštećenja platiti 3.000.000 evra za reprezentativca Portugala. 

19.00 -Mladi Liverpulov bek Neko Vilijams spreman je da u nedelju obavi lekarske preglede pred potpis sa Notingem Forestom vredan 18.500.000 evra. Posao ima i bonuse sa kojim iznos prelazi granicu od 20.000.000 evra. Vilijams je zamena za Đeda Spensa koji se vratio u Midlzbro.

18.30 - Jedna od luđih priča u ovom prelaznom roku dolazi iz Italije. Naime, Felipe Kaisedo postao je slobodan igrač zbog toga što se igrao sa ugovorom koji je potpisao sa Đenovom pre godinu dana i sada je ostao bez angažmana! Pokušao je sudskim putem da reši spor, ali je izgubio i sada mora da traži novi klub.

18.10 - Milan ima usmeni dogovor sa Šarlom De Ketelareom oko ličnih uslova saradnje! Belgijanac želi samo na San Siro, a kako je Lids odustao sada je jedina prepreka za realizaciju transfera dogovor sa Brižom. Milan i dalje ne ide preko 25.000.000 evra, dok belgijski klub traži deset miliona više.

18.00 - Čelsi je pozvao Markosa Alonsa i Cezara Aspilikuetu na predsezonsku turneju po SAD. Obojica su želja Barseloninog trenera Ćavija, međutim i Tomas Tuhel računa na njih

 

 

 

17.30 -Vest koja će sigurno da interesuje navijače Crvene zvezde. Naime, trener Fenerbahčea Žorž Žezus definitivno je otpisao Alija Samatu, koga srpski šampion prati već neko vreme.

17.15 - Posle dovođenja iskusnih i prekaljenih igrača Filipa Kasalice, Andrije Kaluđerovića, Miloša Stojčeva i Đorđa Đurića, Grafičar je angažovao tek punoletnog Senegalca Fol Falua, koji može da igra na nekoliko pozicija u timu.

17.00 - Mladi francuski fudbaler Jasin Adil se danas se predstavio navijačima Milana. On je otkupljen prošlog leta od Bordoa, ali je ostao u Francuskoj na pozajmici. Ovog leta se priključio Rosonerima i biće na raspolaganju Stefanu Pioliju.

16:51 - Samir Handanović produžio je ugovor sa Interom na još godinu dana!

16:08 - Anhel Di Marija ozvaničio je saradnju sa Juventusom! 

 

 

15.55 - Pojedini mediji sa Ostrva prenose da bi bivši golman Lacija Tomas Strakoša kao slobodan igrač mogao da potpiše ugovor sa Mančester junajtedom. Njemu je istekla saradnja sa Nebeskoplavima, a nedavno je na društvenim mrežama najavio da je na pragu novog angažmana. Ovu informaciju ipak treba uzeti sa dozom rezerve, jer ne dolazi iz najpouzdanijih engleskih medija.

15.40 - Vezista Seltika Ismaila Soro za kojeg je prema pisanju stranih medija interesovanje pokazao i Partizan, karijeru bi trebalo da nastavi u portugalskoj Primeiri. Kako prenosi novinar Pedro Sepulveda, on se seli u Aruku na pozajmicu sa pravom otkupa.

15.20 - Mladi krilni fudbaler JošaVagnoman se preselio iz HSV-a u Štutgart. Potpisao je ugovor do leta 2026. godine, a Švabe su ga platile 3.700.000 evra, dok bi Hamburger mogao da zaradi još 800.000 evra na ime bonusa.

14:47 - Đanluka Di Marcio je objavio da će za usluge Luisa Fergusona iz Aberdina Bolonja izdvojiti 2.500.000 evra, kao i da će Ferguson potpisati petogodišnji ugovor za 400.000 evra po sezoni!

Bolonja je dogovorila transfer 22-godišnjeg škotskog veziste iz Aberdina. 

14:29- Lacio je zainteresovan za poljskog reprezentativca Pjotra Zjelinskog! On je prvi izbor u slučaju da reprezentativac Srbije Sergej Milinković Savić ode!

Foto: Tanjug/AP

 

14:02- Joša Vagnoman prešao je iz HSV-a u Štutgart. Potpisao je ugovor do leta 2026. godine, a plaćen je 3.700.000 evra!

 

 

13:41- Izgleda da se Francuz Husem Auar baš naljutio! On je na društvenim mrežama prokomentarisao nagađanja koja ga povezuju sa prelaskom u Sevilju.

- Još gluposti? Biće ovo još jedno leto laži- poručio je igrač Liona.

 

 

13:19- Fabricio Romano ekskluzivno prenosi da je Olimpik Marselj poslao ponudu za vezistu Lansa Žonatana Klausa!

 

 

13:03- Kako prenosi Skaj Sports Rabi Matondo, nekadašnji igrač Mančester Sitija, Kardifa i Stouka je blizu prelaska u Rendžers iz Šalkea.

12:44 - Pokušava Barsa da proda francuskog štopera Samuela Umtitija, ali za sada "mrka kapa"...

12:26-  Kako prenosi Gazeta delo Sport, Bajern je spreman da izdvoji za Matijasa de Lihra 90.000.000 evra! Fiksno 75.000.000 i 15.000.000 kroz bonuse.

12:04 - Kiparski Apoel predstavio je novo pojačanje. Trogodišnji ugovor sa klubom potpisao je krilni igrač Brazilac Markos Vinisijus Souza Natividade (25), koji stiže iz Kujabe!

 

 

11:45 - Poljski fudbaler karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji. Potpisao je jednogodišnji ugovor sa Al Šababom!

 

 

11:26 - Lekip piše da Šeik Dukure ima probleme sa izdavanjem radne dozvole i da ga samo to deli od prelaska iz Lansa u Kristal Palas.

11:01- Eron Hiki je iz Bolonje prešao u Brentford, a Italijanski klub je zaradio 16.530.000 evra!

 

 

10:43-  PSŽ i Inter deli još "samo" 10.000.000 evra od nove saradnje. Parižani nude 55.000.000 za slovačkog defanzivca Milan Škrinijar, a ostaje da se vidi da li će ga italijanski gigant pustiti za manje od 65.000.000 evra.

10:24- Hrabro, nema šta! Fudbaler Čelsija Hakim Zijeh je odlučio da zahvali na saradnji Nahim Mondijal agenciji i ubuduće će samostalno donositi odluke o svojoj fudbalskoj karijeri!

Foto: Tanjug/AP

 

10:06- Lacio vapi za golmanima! Prva želja je Luis Mašimijano iz Granade, a nadaju se i Ivanu Provedeleu. Spremni su da daju 3.000.000, ali Specija traži 6.000.000 piše Đanluka di Marico!

10:01- Dobro obavešteni Đanluka Di Marcio tvrdi da su blizu prelaska u Salernitanu Filipo Ranokija (Juventus) i Filip Bradarić (Al Ahli). 

09:54 - Kako prenosi Get French Football News, PSŽ je ponudio štopera Presnela Kimpembea Juventusu! Nije tajna da njega želi i Čelsi, a Parižani ga cene 50.000.000 evra.

09:41- Argentinac Paulo Dibala je slobodan igrač, a prema poslednjim informacijama iz Italije spreman je da spusti zahteve za platu. Voljan je da potpiše ugovor sa potencijalnim klubom za 6.000.000 evra po sezoni.

09:32 - Barselona je završila transfer Fransiska Trinkaa u lisabonski Sporting za 10.000.000! Ta i 50 odsto od naredne prodaje.

09:30 - Izgleda da je napokon kraj sage oko Usmana Dembela! Francuski reprezentativac je pristao na uslove Barselone i čeka se samo da se ozvaniči nastavak saradnje!

Foto: REUTERS/Albert Gea

 

09:20 - Dobro jutro! Uživo uz portal Informer.rs pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija