• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.07.2022

08:13 >> 23:37

TRANSFERI (10. JUL)! PEŠIĆ STIGAO NA MARAKANU! Dembele sleteo u Barsu, a Rajković napušta Rems?!

Pixabay

Fudbal

TRANSFERI (10. JUL)! PEŠIĆ STIGAO NA MARAKANU! Dembele sleteo u Barsu, a Rajković napušta Rems?!

Podeli vest

Saznajte najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci uz Informer.rs

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj zatvara 31. avgusta.

Svi klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub! Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

Srbi su i ovog leta u centru pažnje! Reprezentativci naše zemlje Sergej Milinković-Savić, Filip Kostić, Aleksandar Mitrović su i te kako poželjni igrači i u ovom prelaznom roku, a Luka Jović je i zvanično postao član Fiorentine...

23:26-  Trogodišnji ugovor sa Remsom potpisao austrijski čuvar mreže Patrik Penc (25) iz bečke Austrije!  Da li je Predrag Rajković pred odlaskom...

Foto: Starsportphoto

 

23:11 - Usman Dembele je  sleteo u Barselonu i dogovoren je novi ugovor do leta 2024. U ponedeljak se očekuje da bude zvanično!

22:55 - Portugalski fudbaler Luis Nani nije više igrač Venecije, potvrdio je danas italijanski klub. Nani i Venecija su sporazumno raskinuli ugovor, pošto Venecija prošle sezone nije uspela da izbori opstanak u Seriji A.
 

22:38 - Frenki De Jong se vratio u Barselonu nakon odmora, pa su šanse za transfer u Mančester Junajted minimalne...

Foto: Reuters

 

22:15 - Italijanski klubovi vode bitku oko Torinovog štopera Bremera. Klub traži 50.000.000 evra, ali će verovatno morati da spusti cenu. Inter čeka da proda Škrinijara pa da dovede bremera sa kojim već ima dogovor ali ako Juventus ranije uspe da proda De Lihta onda su Bjankoneri u prednosti.

22:00 - Posle povratka sa pozajmice iz moskovskog CSKA; truski vezista Jusuf Jazidži se neće dugo zadržati u Lilu. U pregovorima je Salernitanom

21:40 - Kristal Palas ne želi da proda Luku Milivojevića kojeg žele Olimpijakos, Fulam a pominjao se i Everton, pišu ostrvski mediji.

21:16 - Aleksandar Pešić je stigao na Marakanu na pregovore sa Zvezdanom Terzićem!

Foto: Starsportphoto©

Aleksandar Pešić

21.00 - Kadiz ima dogovor sa Urošem Đurđevićem. Na pragu je i dogovora sa Sportingom oko obeštećenja vrednog 2.000.000 evra. Ali pre dovođenja crnogorskog napadača, Kadiz mora da se reši nekih igrača i to ne ide lako.

20.40 - Kavani, Dibala, Ikardi... Samo su neka od zvučlnih imena koja su se ovih dana dovodila u kontekst sa novim italijanskim prvoligašem Moncom. Sada se povezuje još jedno ime i ovo bi čak i imalo smisla. Navodno, Galijani pregovara sa Luisom Suarezom.

20.20 - Katalonski novinar Đerar Romero javlja da Barselona ima dogovor sa Lidsom oko Rafinje: 50.000.000 evra plus 10.000.000 kroz bonuse. Ali pazite ovo, mnogi na društvenim mrežama sumnjaju da Barsa i Romero imaju dogovor o plasiranju vesti oko Rafinje kako bi se pojačao pritisak na Dembelea da potpiše novi ugovor. Verujte u šta želite ali teorija ne zvuči glup

20.00 - Ako Nikolo Zaniolo ode iz Rome, Murinjo je sastavio listu sa tri potencijalne zamene. To su Gonsalo Gedeš iz Valensije, Vilfred Zaha iz Palasa i Gonsalo Ramos iz Benfike.

Foto: reuters

Žoze Murinjo

19. 40- Midlzbro je ponudio Veneciji 9.000.000 evra za Tomu Anrija. Ali problem je što Francuz ne želi u Čempionšip već se nada transferu u Veronu koja nudi manje para Veneciji.

19:25 - Španski mediji pišu da je Alaves, iako je ispao iz Primere, ambiciozan, da se što pre vrati u viši rang. Na meti ovog kluba je srpski štoper Nikola Maraš, koji je prošlu sezonu kao fudbaler Almerije igrao na pozajmici u Raju Valjekanu. 

19.18 - Napadač Andri Gudjonsen (20), sin slavnog Ejdura, napušta B tim Real Madrida. Potpisaće za švedski Norćeping.

19.07 - Vest Hem razmišlja o pozajmici Rominog napadača Džastina Klajverta koji nije u Murinjovim planovima.

18.55 - Bajern razmišlja o dovođenju Harija Kejna umesto Roberta Levandovskog koji želi da ide u Barselonu.

18.13 - Nicin levi bek Marvin Bard je na meti Leverkuzena koji ga vidi kao zamenu za Mičela Bakera koji je blizu Njukasla.

17.55 -  Sevilja želi da pošalje levog beka Ludviga Augustinsona na pozajmicu u Astoin Vilu, a zamena za Šveđanina bi takođe mogla da stigne iz Premijer lige.

17:40 - Na meti Juventusa je zadnji vezni, Paredes će izgleda da otpadne, jer je skup, pa bi "Dama" sad da dovede Lukasa Toriere. Urugvajac je oživeo karijeru prošle sezone na pozajmici u Fiorentini iz Arsenala ali Viola nije imala dovoljno para da ga otkupi. Arteta ga je otpisao i Juve bi možda mogao da dogovori neku pozajmicu.

17:25 - Ako se sponzori budu pitali - nema dileme Ronaldo ostaje na Old Trafordu. Glavni sponzori Mančester junajteda ne žele da portugalski fudbalski reprezentativac Kristijano Ronaldo napusti klub sa "Old traforda", prenose britanski mediji. "Dejli star" navodi da se sponzorima ne sviđa ideja da marketinški ubedljivo najisplativiji fudbaler napusti "Old traford" i da je Mančester junajted pod velikim pritiskom da zadrži Ronalda. Portugalski fudbaler se nije pojavio na pripremama Mančester junajteda za novu sezonu, a navodno iz porodičnih razloga nije otputovao sa timom na predsezonske pripreme u Aziju.

Foto: reuters

 

16:51- Argentinac Nahuel Molina je već neko vreme želja Juventusa, ali Udineze traži pozamašnih 30.000.000 evra za desnog beka.

16:24 - Kako piše Gazeta delo Sport,  Vest Hem želi da pozajmi Rominog napadača Džastina Klajverta koji nije u Murinjovim planovima a prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Nici.

16:10 - Čelnici Bajerna poručili su da poljski fudbalski reprezentativac Robert Levandovski može da pređe u Barselonu za 70 miliona evra, prenose španski mediji. Bajern je već odbio nekoliko ponuda katalonskog kluba za poljskog napadača, a španski sajt "Gol" tvrdi da Nemci žele da "dobro naplate transfer" Levandovskog, koji je više puta izjavio da je njegova era u Minhenu završena. Levandovski se odmara u Španiji i čeka da se dva kluba dogovore oko obeštećenja. On ima ugovor sa Bajernom do juna naredne godine.

Foto: Reuters

 

15:44 - I Strazbur hoće napadača Bordoa Hvag Ui-Joa, i tako se pridružio Nantu i Portu u borbi za ovog fudbalera. "Žirondinci" su odredili cenu od 8.000.000.

15:25 - Poznato je da Barselona hoće Aspilikuetu iz Čelsija. Sada se zna i visina obeštećenja koju "plavci" traže za svog igrača. Klub iz Londona traži 7.000.000 funti (oko 8.250.000 evra) da bi transfer mogao da se ozvaniči. 

14.49 - Kraj! Nikola Maksimović je kako prenose mediji u Italiji potpisao za Leće, koje će mu biti četvrti klub u Seriji A. Počeo je srpski defanzivac 2013. godine od Torina  italijansko putešestvije, zatim nastupao za Napoli,  Đenovu iz koje se sprema da ode godinu dana pre isteka ugovora. Milanska Gazzeta dello Sport javlja da je nekadašnji štoper Crvene zvezde dao čelnicima Lećea zeleno svetlo i da je transfer u klub iz Apulije praktično gotova stvar.

Foto: Starsportphoto

Nikola Maksimović

14.22 - Olimpik iz Marselja je pored desnog beka Lansa Žonatana Klausa, zainteresovan i za desnog beka Mančester Sitija Jana Kouta.

14:09 Trabzon nudi Herti 3.500.000 evra za Dedrika Bojatu. Turci daju 2.500.000 evra fiksno i 1.000.000 kroz bonuse za belgijskog štopera kome je preostalo još dve godine ugovora.

13.42 - Španski portal  Gol piše da Bajern sada za Roberta Levandovski traži 70 miliona evra i da ga za manje neće prodati. Poljskom napadaču ugovor ističe za godinu dana, on želi u Barselonu, ali je sve dalje s obzirom na novac koji bavarci traže.

13.41 - Možda bi Kristijano Ronaldo već bio u Čelsiju da nije Tomasa Tuhela. Kako mediji prenosi on se najviše protivi dolasku Portugalca, iako ga želi novi vlasnik kluba.  

13.15 - Barselona želi da dovede Sezara Aspilikuetu, ali posao otežava Čelsi koji zahteva obeštećenje za defanzivca kojem je ostalo još godinu dana ugovora.

13.00 - Gazzeta prenosi da će  Nikola Maksimović karijeru nastaviti u Lećeu.

12.45 - Juventus je do kraja sezone pozajmio Empoliju mladog belgijskog štopera Konija De Vintera. On je u redove Stare Dame došao 2018. godine iz Zultea kao 16-godišnjak

12.31 - Salernitana i Sampdorija su se dogovrili, platiće 4.500.000 evra za napadača Federika Bonacolija. Samo još da napadač prsitane da preže u Salernitanu.

12.13 - Arsenal navodno želi da dovede  Čelsijevog Ngolo Kantea koji je ušao u poslednju godinu ugovora.

Foto: Reuters

Ngolo Kante

11.55 - Mihai Rotaru, prvi čovek rumunske Univerzitatee iz Krajove, demantovao je vest da će napadač  Jovan Marković preći u Crvenu zvezdu! Navodno se napadač dogovorio sa Zvedom i trebalo bi da potpiše višegodišnji ugovor, a šampion Srbije će za njega platiti milion evra.

- Marković neće napustiti klub sada. A zar stvarno mislite da ćemo ga dati za milion evra - poručio je Rotaru za rumunski "GSP."

11.14 - Bajern se službeno oprostio od Omara Ričardsa, engleskog fudbalera  koji nakon jedne sezone napušta Minhen i odlazi u redove Notingem Foresta.

10.55 - Bernardo Silva, as Mančester sitija, velika je želja Barselone u letnom prelaznom roku. Međutim, finansijska situaciju u katalonskom klubu nije bajna, pa Laporta navodno ima plan.Prvo želi da proda De Jonga, a nakon toga da uveri Siti da pristane na odštetu manju od 100 miliona evra koju bi isplaćivali kroz tri sezone.

10.34 - Notingem Forest je i doveo levog beka iz minhenskog Bajerna za 10.000.000 evra i 15 odsto od naredne prodaje. Ričards je sa potpisao četvorogodišnju saradnju i peto je pojačanje povratnika u Premijer ligu posle Dina Hendersona, Žulijana Bjankonea, Muse Nijakatea i Taiva Avonjija.

 

 

10.15 - Mančester junajted traži pojačanja za narednu sezonu, a mnoga od njih Erik ten Hag želi da dovede iz Ajaksa. Jedan od igrača koje hoće da sa sobom povede u Englesku je i Lisandro Martinez.

Štoper Ajaksa košta 50.000.000 evra, a mnogi se pitaju kako će uspeti da se prilagodi u Premijer ligi s obzirom da je visok samo 175 centimetara. U slučaju da stigne u Junajted bio bi ubedljivo najniži štoper u ligi!

09.55 - De Jong neće u Mančester junajted a razlozi su lične i sportske prirode, javlja Sport. Prema navodima tog španolskog portala  De Jong će ostati u Barseloni, iako se spominje i interes Čelsija.

09.30 - Katalonski Sport tvrdi da će Barselona u ponedeljak dočekati Rafinju kako bi obavio lekarske preglede i završio transfer vredan ukupno 55.000.000 evra. Rafinje nema na spisku putnika za Lidsovu predsezonu u Austriji.

09.11 - Posle Monce u trku za potpis Edinsona Kavanija uklučila se i Nica. Uprava kluba sa Azurne obale kontaktirala je Matadorovog polubrata i agenta kako bi ispitala mogućnost dolaska i pod kojim uslovima. 

08.57 - Srpski golman Predrag Rajković (26) ušao je u poslednju godinu ugovora sa Remsom i ne želi da ga produži. Spominjalo se da je interesantan klubovima iz Španije i Engleske, ali se još nije pojavila nijedna konkretna ponuda za njega. S druge strane rems je doveo austrijskog čuvara mreže Patrika Penca (25) koji je potpisao trogodišnji ugovor. 

08.27 - Rumunski napadač 21-godišnji Jovan Marković trebalo bi da postane novi fudbaler Crvene zvezde. "Sportski žurnal" javlja da je Marković već postigao lični dogovor sa Zvezdom, dok "Arena Sport" navodi da će crveno-beli za njega platiti oko milion evra. Sa crveno-belima bi trebalo da potpiše višegodišnji ugovor.

Foto: printscreen

Jovan Marković blizu Crvene zvezde

 

08.11 - Mančester junajteda kontaktirali čelne ljude Pari Sen Žermena kako bi se raspitali za argentinskog vezistu Leandra Paredesa. Ali, nije im bilo dobro posle odgivora Francuza. PSŽ Paredesa procenjuje na 35.000.000 evra, duplo više od njegove tržišne vrednosti  koja je 17.000.000. 

08.10 - Rahim Sterling novi igrač čelsija, pišu britanski meidji.  Ugovor je potpisan do leta 2027. godine, a Mančester sitija će pripasti 56 miliina evra. Tuhel je već razgovarao s igračem i on bi uskoro trebalo da se priključi ekipi  na turneji po SAD-u.

08.06 - Kristijano Ronaldo je i dalje u centru pažnje. Nije sa ekipom Mančester junajteda  navodno iz porodičnih razloga. Želi da napusti klub kako bi igrao u Ligi šampiona, a navodno je vrlo blizu  prelaska u Čelsi koji ga čeka raširenih ruku, o čemu se već danima spekuliše. 

08.03 -  Dobro jutro! Uživo uz portal Informer.rs pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija