• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.07.2022

14:34

DOMINIRAJU SRBI I HRVATI, BOSANACA NEMA! Šta kažete za ovaj DRIM-TIM sa igračima iz bivše Juge?

Starsportphoto

Fudbal

DOMINIRAJU SRBI I HRVATI, BOSANACA NEMA! Šta kažete za ovaj DRIM-TIM sa igračima iz bivše Juge?

Podeli vest

Koliko je samo talenata, a kasnije i vrhunskih igrača bilo u zemljama bivše Jugoslavije.

Jugoslavija je, pre raspada, kada je vodio Ivica Osim bila među najboljim reprezentacijama sveta pa ne čudi što se malo-malo prave idealni timovi bivše države.

Poslednji koji su se odlučili na tako nešto su novinari engleskog portala "Givmisporta".

Foto: Starsportphoto

Dušan Milenković

Zanimljivo, u timu se nije našao nijedan igrač iz Bosne i Hercegovine, dok u timu dominiraju igrači iz Srbije i Hrvatske.

Prema njima, između stativa bi bio Jan Oblak (Slovenija), dok bi trojicu defanzivaca činili Nikola Milenković (Srbija), Stefan Savić (Crna Gora) i Joško Gvardiol (Hrvatska).

Vezni red bi činili Marselo Brozović (Hrvatska), Luka Modrić (Hrvatska) i Mateo Kovačić (Hrvatska), dok bi po krilima "špartali" Ivan Perišić (Hrvatska) i Dušan Tadić (Srbija).

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Kada je u pitanju napad najistureniji bi bio naš Dušan Vlahović (Srbija), dok bi napadaču Juventusa bio najbliži takođe fudbaler iz Srbije Sergej Milinković-Savić.

Inače, na Svetskom prvenstvu u Kataru će od zamalja sa područja bivše Jugoslavije nastupiti samo nacionalni timovi Srbije i Hrvatske.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maks

pre 1 godinu

Još plačete za Hrvatima opanci :))) hahahahahahahahaha :)) Još se nadate da čete se uspjeti nekako prišlepati Hrvatima ??? Naravno da od toga neče biti NIŠTA i da nemate NIKAKVE šanse. Nema Hrvata kojem je i na kraj pameti nešto tako bolesno kao bilo kakvo povezivanje s vama. A vi kao i dosad, možete i dalje samo sanjati o Hrvatskoj. I to je SVE što možete.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija