• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.07.2022

17:34

GUTA JE OČIMA! LUKA, LUKA, ŠTA ĆE REĆI SOFIJA? Kako nju da odbije?! Prvi intervju u Fiorentini Jović odradio sa HOT ITALIJANKOM! (VIDEO+FOTO)

Printscreen You Tube

Fudbal

GUTA JE OČIMA! LUKA, LUKA, ŠTA ĆE REĆI SOFIJA? Kako nju da odbije?! Prvi intervju u Fiorentini Jović odradio sa HOT ITALIJANKOM! (VIDEO+FOTO)

Podeli vest

Luka Jović je napustio Real i potpisao za Fiorentinu, a to bi svakako trebalo da bude dobar potez, jer se baš "nagrejao" klupe u kraljevskom klubu

Prvi intervju u violi Luka je dao klupskoj voditeljki Roseli Periljo, i sudeći po snimku nije mu bilo lako pored atraktivne "žabarke".

Foto: printscreen instagram

 

Pre intervjua su napravili i selfi, a Jović je Roseli ispričao kakva su njegova očekivanja, šta ga je motivisalo da izabere baš Firencu i još mnogo što-šta.

- Hvala, jako sam srećan što sam ovde, zahvalio bih se ljudima iz kluba što su mi ukazali priliku da budem deo Fiorentine i nadam se da ću ispuniti njihova očekivanja - bila je prva poruka Jovića na intervjuu.

Otkrio je Luka da je pričao i sa srpskim reprezentativcima koji igraju u Fiorentini i da je dobio lepe preporuke i da se nada se borbi za vrh tabele u novoj sezoni.

- Mislim da će liga biti zanimljiva, ima mnogo izjednačenih klubova koji će se boriti za vrh tabele, nadam se da ćemo mi uspeti da se izborimo, gledao sam mnogo utakmica prošle sezone, verujem da ćemo ove godine uspeti da napravimo bolji rezultat.

Foto: printscreen instagram

 

Imao je Jović i poruku za navijače.

- Dobio sam puno poruka, drago mi je da su srećni što sam ovde. Pokušaću da ih veselim cele sezone i svih ovih godina kojih ću biti u klubu nadam se. Oni su bitni za svaki klub, Fiorentina ima fantastične navijače, nadam se da ih nećemo razočarati. Daću na svakom treningu 100 odsto, biću u službi tima i nadam se da mogu da očekuju puno golova.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija