• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.07.2022

13:25

JOVIĆ JE ODLIČAN NAPADAČ, ALI JE MALO LENJ! Da li je Luka zbog ovoga napustio Real?

Starsportphoto

Fudbal

JOVIĆ JE ODLIČAN NAPADAČ, ALI JE MALO LENJ! Da li je Luka zbog ovoga napustio Real?

Podeli vest

Luka Jović je napustio Real Madrid, Srbin je novi napadač Fiorentine, a po dolasku u Italiju tamošnji mediji otkrili su zašto nije dobio šansu kod Karla Anćelotija

Novinar Enco Bućioni, koji radi na "Firenzeviola.it", kaže da je razgovarao sa Karlom Anćelotijem o Luki Joviću.

Legendarni trener Reala smatra da je Srbin odličan napadač, ali...

Jović je lenj

- Hteo sam da to ostane u tajnosti, ali znate li šta mi je rekao? Jović je odličan napadač. Ne baš pokretljiv, ali je jak u kaznenom prostoru, i glavom i nogama. Ozbiljan momak. Ako bude motivisan, uradiće dobre stvari, uveren sam u to. Kontraindikacije? Ponekad je malo lenj, treba ga stimulisati - rekao je novinar, a možda ga je ovo poslednje koštalo dresa jednog od najvećih klubova na svetu.

Reprezentativac Srbije je na Santijago Bernabeu došao 2019. sa epitetom jednog od najboljih mladih napadača u Evropi. Ipak, u protekle tri sezone odigrao samo 51 utakmicu i postigao tri gola uz pet asistencija. U drugom delu sezone 2020/21 bio je na pozajmici u Frankfurtu.

Foto: Printscreen You Tube

Luka Jović sa novinarkom Fiorentine

Jović je u ponedeljak dao svoj prvi intervju, i to u razgovoru sa prelepom voditeljkom Fiorentine.

- Srećan sam što sam ovde, zahvalio bih se ljudima iz kluba što su mi ukazali priliku da budem deo Fiorentine. Nadam se da ću ispuniti njihova očekivanja. Ima ovde već nekoliko igrača iz Srbije, Nastasić, Milenković, Terzić, pričali su mi mnogo lepih stvari o klubu, o treneru, da može da podigne igrača. Sviđa mi se italijanski fudbal, nadam se da će ova odluka biti dobra i za mene i za klub - poručio je Srbin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ovo je prva pomoć u slučaju da vas ugrize zmija! Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji: "Sada je vreme kad ulaze u kuće!"
Društvo

Ovo je prva pomoć u slučaju da vas ugrize zmija! Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji: "Sada je vreme kad ulaze u kuće!"

Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji, Vladica Stanković, golim rukama hvata ove gmizavce, a njegovi snimci svake godine iznova nas iznenade. Nakon što je dečaka (4) ujela zmija otrovnica u Leskovcu, dok se igrao blizu kuće, mnogi su se zapitali da li zaista treba da se zabrinemo. Vladica Stanković otkrio je da je ova sezona udarna za njega, a snimci koje nam je poslao dokazuju koliko posla ima.

08.07.2024

10:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija