• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.07.2022

22:51

VLAHOVIĆ PRIZNAO: Uzbuđen sam što ču igrati sa Di Marijom, a jedva čekam da odem u Ameriku!

REUTERS

Fudbal

VLAHOVIĆ PRIZNAO: Uzbuđen sam što ču igrati sa Di Marijom, a jedva čekam da odem u Ameriku!

Podeli vest

Fudbalski reprezentativac Srbije i napadač Juventusa Dušan Vlahović izjavio je da jedva čeka turneju u Americi

Klub iz Torina 22. jula igraće prijateljski duel protiv meksičkog Čivasa iz Gvadalahare u Las Vegasu, zatim sledi meč sa Barselonom u Dalasu 26. jula, dok će 30. jula u Los Anđelesu rival Juventusu biti prvak Evrope Real Madrid.

Foto: reuters

 



Vlahović je na konfeenciji za medije na Alijanc stadionu u Torinu izjavio da se raduje duelu sa velikanima u Americi.

- Bio sam u Americi sa Fiorentinom 2019. godine i to je bilo sjajno iskustvo, srećni smo što idemo tamo. Jedva čekamo da igramo protiv velikih timova. Igranje protiv velikih timova je sjajna stvar, ali mi smo fokusirani na našu pripremu. Možemo mnogo da dobijemo iz ovih utakmica - izjavio je Vlahović i dodao:

Foto: Tanjug

 



- MLS je liga koja raste, dosta evropskih fudbalera ide tamo, uključujući i igrače iz Srbije. Pratim tu ligu, znam da ide napred, rade sjajan posao.

Prvi rival Vlahoviću i Juventusu u Americi biće Čivas iz Gvadalahare.

- Igrao sam protiv Čivasa za Fiorentinu, znam da su veliki meksički tim, da su osvojili veliki broj trofeja. Radujemo se igranju u Las Vegasu, nadamo se da će biti dosta navijača. Fokusiran sam i spreman za rad, naoružan sam strpljenjem i tako mogu da postignem sve što želim- izjavio je srpski napadač.

Bivši centarfor Partizana osvrnuo se i na dva velika pojačanja "stare dame" Anhela di Mariju i Pola Pogbu, koji su u Torino stigli kao slobodni igrači.

- Svi znamo da je Di Marija veliki igrač, šampion sa sjajnom karijerom. Uzbuđen sam što ću igrati s njim i probaćemo da budemo bolji nego prethodne sezone. Dolaskom Pogbe i Di Marije promene će doći. Srećan sam što ću deliti svlačionicu sa njima. Želimo da se pripremimo što bolje i rešeni smo da u narednoj sezoni budemo mnogo bolji nego u prethodnoj-  zaključio je Vlahović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija