• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jovana Radivojević

14.07.2022

14:10

JUNAK NAJVEĆEG IZNENAĐENJA U LŠ: Oči su mi bile pune suza! Životni san mi je dođem na Marakanu! Progovorio i o doživotnom ugovoru!

Privatna arhiva

Fudbal

JUNAK NAJVEĆEG IZNENAĐENJA U LŠ: Oči su mi bile pune suza! Životni san mi je dođem na Marakanu! Progovorio i o doživotnom ugovoru!

Podeli vest

Kluž je ispao u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona od jermenskog Pjunika, a junak tima koji je napravio ogromno iznenađenje je stameni srpski defanzivac Zoran Gajić

Duel u Kluž Napoki obeležio je utakmicom za pamćenje srpski fudbaler Zoran Gajić. Sjajni štoper je bio strelac dva pogotka za ekipu iz Jeremenije i to u nestvarno važnim trenucima. Dva puta je spasao Pjunik ispadanja, najpre u 89, a onda i u 119. minutu susreta.

Foto: Privatna arhiva

Zoran sa naslednikom Milanom

- Imao sam dan za pamćenje - kao iz topa je za Informer.rs poručio Zoran Gajić i dodao:

 

- Bio sam toliko uzbuđen, nisam video dva meseca ženu i decu, koji su baš tada došli, kao i moja braća i rođak, a oči su mi bile pune suza, jer sam najbolju utakmicu u karijeri odigrao upravo pred njima- otkrio je Gajić!

Foto: Privatna arhiva

Milan i Marija su Zoranov najveći ponos

 

Posle remija bez golova u Jerevanu, šampion Jermenije slavio je u Transilvaniji posle boljeg izvođenja penala - 1:1, 2:2 posle produžetaka /penalima 3:4/. 

- Iskreno verovao sam da možemo! Postigao sam golove kada je bilo najvažnije, ali nismo odustali niti jednog momenta! Dovoljna nam je samo jedna stepenica da obezbedimo grupnu fazu takmičenja u Evropi! Počeli su da nas hvataju grčevi, ovo nam je bio tek drugi meč posle jednog pripremnog, ali nismo prestali da verujemo! Kada je došao momenat za penale, znao sam da prolazimo! Oni su išli kao neka banda, a mi smo bili odlučniji nego ikada! Imamo pravu malu balkansku koloniju u timu! Četiri Srbina, Hrvat, Makedonac, ma atmosfera je izvanredna!

Raduju poruke drugara!

Otkrio je Gajić da mu je posebno drago što su mu čestitali igrači sa kojima je nekada delio svlačionicu!

- Odmah su mi se javili Stefan Mitrović, Miloš Radivojević, Nemanja Kojić, ma dobio sam zaista dosta poruka... mnogo mi je drago i znači mi! 

 

Pjunik će  u drugom kolu igrati protiv Didelanža iz Luksemburga.

 

- Na papiru nije toliko jak protivnik, ali to se nikad ne zna! Iskreno, imamo sjajan stručni štab, koji toliko temeljno radi svoj posao, da ne brinem da ćemo ih do tančina izanalizirati! Znali smo da golman ima problem sa vidom na daljinu, to smo i koristili! Ma idu u najsitnija crevca i stvarno su odlični! 

Direktor ga zvao tri godine

Otkrio je Zoran Gajić da je godinama bio želja direktora kluba!

- On me je znao od ranije i zaista se dugo trudio da me dovede! Imao sam svojevremeno ponudu za Rusiju, Poljsku, onda je usledila jedna teža povreda i na kraju kada sam dobio ponudu Pjunika, odlučio sam da napokon prihvatim i nisam pogrešio!

Par koji čine jermenski šampion i prvak Luksemburga Didelanž, deluje kao najbolja opcija za Zvezdu na predstojećem žrebu u Nionu. Srpski štoper ističe da bi eventualan duel sa Crvenom zvezdom i te kako voleo!

- To bi bilo ostvarenje životnog sna! Da igram na punoj Marakani evropski meč i da sin može to da gleda! Otom, potom! Idemo korak po korak, ali zaista se nadam i verujem da možemo mnogo, baš zbog kvaliteta i kompaktnosti koju imamo!

 

Otkrio je fenomenalni odrbambeni igrač, koji očigledno poseduje i sjajne golgeterske sposobnosti da uživa u Jermeniji, a upitali smo ga i da li će mu možda dići spomenik ispred stadiona!

- Već se priča o tome - kroz osmeh poručuje Zoran i dodaje:

Foto: Reuters

 

- Iskreno, već je počela šala da ću dobiti doživotni ugovor u klubu, a kasnije i raditi sa decom! Ko zna šta će biti, ali zaista uživam sa porodicom u gradu koji je odličan, sa ljudima koji su izuzetno gostoljubivi i uz drugare koji su mi ujedno i saigrači- zaključio je za Informer.rs Zoran Gajić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija