• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2022

21:25

VOLIM SRBIJU, MOGU DA NAPRAVE ČUDO NA MUNDIJALU! Legendarni NEMAC obožava i veruje u ORLOVE!

Fudbal

VOLIM SRBIJU, MOGU DA NAPRAVE ČUDO NA MUNDIJALU! Legendarni NEMAC obožava i veruje u ORLOVE!

Podeli vest

Legendarni nemački fudbaler Lotar Mateus veruje da Srbije može da bude veliko iznenađenje na Mundijalu

Bezmalo 20 godina prošlo je od kako je Lotar Mateus sa klupe uveo Partizan u Ligu šampiona. Veliki uspesi koje je pravio sa crno-belima ostali su urezani u srcu legendarnog Nemca, a on ističe da je zbog svega toga Srbija ostala u njegovom srcu. 

- Radio sam u Srbiji, bio sam trener Partizana i ne mogu da poreknem da mi je deo srca ostao tamo. Uz to, fudbaleri Srbije igraju u najjačim ligama širom Evrope. Njihov selektor Dragan Stojković odlično motiviše tim, a ima i veliko iskustvo iz svojih igračkih dana, zna kako da dođe do uspeha. Igrači mu slepo veruju, tako da bi Srbija mogla da bude jedno od iznenađenja Mundijala - rekao je Lotar Mateus. 

Legendarni nemački fudbaler potom je prokomentarisao i grupu Srbije na predstojećem Mudijalu i istkao da je Brazil glavni favorit za titulu. 

- Za mene je Brazil favorit broj jedan za osvajanje turnira. Iako su dobili najtežu grupu. Individualno su neverovatno jaki, nemaju slabo mesto u timu, stručni štab ima širok izbor vrhunskih igrača. I Švajcarsku poznajem dobro, nekoliko igrača nastupa u Bundesligi, dok Kamerun nije tako jak kao Senegal, ne vidim im šanse za prolaz - objasnio je Nemac. 

Foto: Public

Lotar Mateus potom se dotakao i grupe F, a potom dodao da će Hrvati proći grupu, ali da su male šanse da Vatreni ponove uspeh i Rusije kada su igrali veliko finale protiv Francuza. 

- Kanada i Maroko mogu da budu srećni što će igrati na Svetskom prvenstvu, vidim ih kao autsajdere u grupi. Ovo je poslednje veliko takmičenje za Belgijance na kojem njihov tim može do zlata, jer generacije koje dolaze nisu tako dobre kao ova. Hrvatska je imala veoma čvrst tim pre četiri godine, gledao sam ih na nekoliko mečeva u Rusiji i siguran sam da neće moći da ponove igru sa prošlog Mundijala. Četiri godine je dug period u fudbal i moji prijatelji iz Hrvatske ne bi trebalo da očekuju da će im reprezentacija ponovo biti među četiri najbolje - zaključio je Lotar Mateus. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića
Politika

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića

Predstavnik Stranke slobode i pravde (SSP) Nenad Petrović izjavio je danas da više od 30.000 Voždovčana deset godina sluša lažna obećanja o renoviranju ambulante Doma zdravlja Voždovac na Banjici koji se raspada, pa zdravstveni radnici angažovanje u toj ustanovi doživljavaju kao kaznu, a pacijenti u nju idu samo kada moraju. Na ovu izjavu usledila je oštra reakcija.

20.05.2024

22:40

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš
Politika

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš

Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš na uskraćivanje prava na rad zaposlenima i egzistenciju celokupnog srpskog stanovništva u južnoj srpskoj pokrajini kako stoji u Rezoluciji 1244, ili je repetirana puška u radnike banke (osim pravog naziva - oružana pljačka) za Kurtija i njegove mentore normalna stvar za dopunu fajla o realizaciji uslova za ulazak u svet prava i demokratije, izjavila je danas predsednica Skupštinskog odbora za KiM Danijela Vujičić povodom zatvaranja Poštanske štedionice na KiM

20.05.2024

22:21

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija