• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2022

19:56

NA MARAKANI ZADOVOLJNO TRLJAJU RUKE! Pjunik i Didelanž OČAJNI... Crveno-beli BLIŽI Luksemburgu! (VIDEO)

Starsportphoto©

Fudbal

NA MARAKANI ZADOVOLJNO TRLJAJU RUKE! Pjunik i Didelanž OČAJNI... Crveno-beli BLIŽI Luksemburgu! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Didelanža slavili su u Jerevanu protiv Pjunika sa 0:1 (0:0) i napravili krupan korak ka trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona

Može Crvena zvezda da bude zadovoljna onim što je videla na utakmici Pjunika i Didelanža. Ni jermenski, a ni predstavnik Luksemburga nisu oduševili u Jerevanu, ali posle 90 minuta fudbala domaćin će u revanšu imati minimalnu prednost - 0:1 (0:0). 

Dva različita poluvremana viđena su u Jerevanu. Pjunik je bio bolji rival u prvom delu igre, najviše zahvaljujući sjajnom Otubanju, ali Nigerijac nije uspeo da probije bedem ispred Foksovog gola. Sa druge strane, Zoran Gajić bio je nepremostiva prepreka za Didelanž te je posle 45 minuta bilo 0:0. 

Ipak, drugo poluvreme donelo je mnogo više vatre. Didelanž je krenuo agresivnije i ofanzivnije, Dejvid Sinani dobio je više prostora u nastavku što se odrazilo na kompletan utisak. Tim iz Luksemburga bio je konkretniji, a velika greška Artaka Dašjana donela je šansu Samiru Hađiju da iz penala donese prednost gostima. 

Francuski internacionalac bio je siguran "sa kreča", te je Didelanž u 72. minutu utakmice poveo. Morali su domaći da krenu ofanzivnije, ali ni to nije dalo previše rezultata. Jasno je bilo da je Pjunik napadački limitirana ekipa, te da Juričić nije uspeo da nadomesti odlazak najboljeg strelca iz prošle sezone - Serža Debla. 

Liga šampiona - drugo kolo:

Utorak: 
Pjunik - Didelanž 0:1 (0:0)
Hađi 72p

Karabag - Cirih 3:2 (2:0)
Kadi 17, Vađi 36, 66 - Kamberi 65, Krezju 85p

Žalgiris - Malme 1:0 (0:0)
Ourega 49

19:45  Ludogorec - Šamrok 

19:45 Midtjiland - AEK Larnaka 

20:45 Linfild - Bodo Glimt 

21:00 Dinamo Zagreb - Škupi 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija