• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jovana Radivojević

20.07.2022

12:10

SRPSKI AS POSLE REMIJA SA MIDTJILANDOM: Ne igra mi se sa Partizanom, neka igraju oni sa Dancima! Evo šta je rekao o sudiji Simoviću! (VIDEO)

prtintscreen

Fudbal

SRPSKI AS POSLE REMIJA SA MIDTJILANDOM: Ne igra mi se sa Partizanom, neka igraju oni sa Dancima! Evo šta je rekao o sudiji Simoviću! (VIDEO)

Podeli vest

Mnogi su mislili se da će Midtjiland prilično lako završiti posao protiv AEK-a iz Larnake (1:1), i poslati ih na megdan Partizanu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, ali da ne bude baš tako i te kako je doprineo najbolji igrač kipranskog tima, Nenad Tomović

Fudbaleri Mitjilanda odigrali su na svom terenu u Herningu nerešeno 1:1 protiv AEK-a iz Larnake, u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. AEK Nenada Tomovića je poveo u 81. minutu kada je gol postigao Adam Đurčo, a tri minuta kasnije konačan rezultat postavio je Erik Svjačenko. 

Neću Partizan

Revanš utakmica igra se 26. jula na Kipru, a poraženi iz tog dvomeča igraće u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Partizana

Uspeli su Kiprani da rastuže i šokiraju domaće navijače golom Mađara Đurča, koji je uz Nenada Tomovića bio najbolji pojedinac u redovima gostiju. 

- Moram da kažem da je ovo bio istorijski meč za nas, jer je po prvi put u istoriji klub igrao kvalifikacije za Ligu šampiona. To se i osetilo u početku, jer je bio ogroman pritisak na nama, a samim tim i velika odgovornost. Krenuli smo "pod ručnom", pogotovo prvih 20 minuta kada su oni imali baš mnogo šansi, ali početkom drugog poluvremena smatram da smo mi počeli da kontrolišemo igru, a imali smo i nekoliko stopostotnih šansi.  U 81. minutu smo nagrađeni i dali smo gol- kaže Tomović za Informer.rs i dodaje:

Foto: Reuters

Nenad Tomović dok je nosio dres Fiorentine

Srećom po Dance, već u narednom napadu kiksirao je golman gostiju Pirić, poklonivši lošom procenom Dancima izjednačenje u 84. minutu.

- Šteta što smo veoma brzo primili pogodak, ali sve u svemu kada se sve sagleda, možda je i realan rezultat. Da su oni u prvom poluvremenu dali gol iz nekih njihovih šansi, sigurno da bi drugačiji ishod bio i na kraju. Ovako možemo da budemo zadovoljni, prva nam je utakmica i sada se vraćamo u Larnaku da pripremimo meč što je bolje moguće i da prođemo, jer iskreno meni se ne igra protiv Partizana- kroz osmeh poručuje nekadašnji defanzivac Crevene zvezde i Fiorentine.

 

Foto: prtintscreen

Nenad Tomović

Simović nije progrešio

Svestan je bivši reprezentativac naše zemlje kvaliteta vicešampiona Srbije.

- Pre svega ne bih voleo crno-bele jer mislim da su jak protivnik. Takođe ne bih voleo da izbacimo srpskog predstavnika iz Lige Evrope! Bolje nek oni igraju sa Dancima, a mi sa Benfikom i onda svi zadovoljni.

Žalili su se Danci da sudija Novak Simović nije dosudio penal kada je lopta pogodila Tomovića u ruku, a iskusni štoper je pojasnio taj momenat.

- Mene jeste pogodila lopta u ruku, ali ona je bila uz telo, tako da prema mom mišljenu, pravedna odluka sudije. Takođe, moram da napomenem da mi je prvi put u karijeri Simović delio pravdu, jer sam do sada čuo sve najbolje o njemu i smatram da je sa pravom tu gde jeste. On i njegovi pomoćnici su odradili odličan posao i pokazali su autoritet i sve pohvale na njihov račun - zaključio je Nenad Tomović za naš portal.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija