• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2022

07:40

VELEOBRT! Srpski golman se seli u Španiju, Rems prihvatio ponudu!

Starsportphoto

Fudbal

VELEOBRT! Srpski golman se seli u Španiju, Rems prihvatio ponudu!

Podeli vest

Predrag Rajković, golman reprezentacije Srbije, trebalo bi uskoro da obuče dres španske Majorke, prenosi "L‘Ekip"

Francuzi navode da je Rems dobio punudu sa Balearskih ostrva od 2.500.000 evra plus 10 odsto od naredne prodaje.

Rajković ide u Majorku

Rajković ulazi u poslednju godinu ugovora, a Rems je navodno prihvatio ponudu, iako je prvo tražio oko četiri miliona evra. Ipak, konačnu odluku prepustio je našem golmanu. Španskom timu se žuri s obzirom na to da ja Manolo Reina napustio klub po isteku ugovora, Serhio Riko se vratio sa pozajmice nazad u PSŽ, dok je Dominik Grajf doživeo povredu skočnog zgloba.Izbor je tako spao na Rajkovića, a mediji tvrde da bi sukoro trebalo da usledi  promociji u Majorki.

Foto: Starsportphoto

Predrag Rajković ide u Majorku

Nekadašnji golman Jagodine, Crvene zvezde i Makabija je u prošloj sezoni branio na 37 utakmica u Ligi 1. Mrežu je sačuvao u 11 navrata, dok je loptu iz iste vadio 44 puta. Za reprezentaciju Srbije je do sada upisao 28 nastupa.

Predrag Rajković je u Rems stigao pre tri godine iz Makabi Tel Aviva za 5.000.000 evra. Ubrzo se profilisao kao jedan od najboljih golmana u Ligi1, a nakon tri sezone utisak je da je prerastao trenutnog poslodavca, a možda čak i francusko prvenstvo. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija