• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2022

10:42

ZVEZDA ILI PARTIZAN - NEKO ĆE OSTATI BEZ GOLGETERA! Italijani biraju - Gomeš ili Pavkov?

Starsportphoto

Fudbal

ZVEZDA ILI PARTIZAN - NEKO ĆE OSTATI BEZ GOLGETERA! Italijani biraju - Gomeš ili Pavkov?

Podeli vest

Đenova traži napadača, a kako tvrde italijanski mediji na metu su Rikardo Gomeš i Milan Pavkov

Pošto je Đenova ispala u Seriju B,  želi  što pre da se vrati u najviši rang italijanskog fudbala, pa traži golgetera. 

Pavkov na meti Đenove

Foto: Printscreen You Tube

Milan Pavkov

Italijanski mediji prvi su pisali da je Rikardo Gomeš, najbolji strelac Partizana, na radaru Đenove, a sada se pominje da je u konkurecniji i Milan Pavkov iz Crvene zvezde. Procenjuju Italijani da bi za Pavkova morali da izdvoje oko 2,5 miliona evra. Takođe,  Pavkov je dve godine mlađi od Gomeša što nijne zanemarljiv podatak.

Rikardo na meti Italijana

Foto: Starsportphoto

Rikardo Gomeš

S druge strane, i Gomeš je zanimljiv Italijanima. Nisu im promakle brojke Partizanovog napadača, postigao je minule sezone čak 38 golova i podigao sebi cenu.

Đenovi se u svakom slučaju žuri uoči nove sezone pošto novi vlasnici iz SAD žele što pre da naprave ekipe, pa ćemo uskoro i saznati na koga je izbor pao - Gomeša ili Pavkova. 

Doživotni ugovor sa Pavkova

Rikardo Gomeš nedavno je obećao direktoru kluba Ivici Ilievu da će ostati u HumskojNije još potpisao ugovor, ali je obećao čelnicima kluba da ne ide nigde! 

S druge strane, Zvezdan Terzić nedavno je rekao da bi Milanu Pavkovu dao doživotni ugovor, ali da bi mu izašli u susret ako bi dobio sjajnu ponudu.

- Voleo bih da ostane u Zvezdi do kraja karijere. Toliko je dao Zvezdi, da ako dobije ponudu da reši egzistenciju, izaći ćemo mu naravno u susret, on je jedan od najkorisnijih igrača u istoriji Zvezde, jedna dobrica, kvalitetan igrač, nije slučajno što je simbol navijača - rekao je Zvezdan Terzić.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 1 godinu

Ni Crvena zvezda ni Partizan ne treba da ostanu bez svojih vrsnih golgetera! To je isključivi interes srpskog fudbala. Koeficijenti su važni, i bilo bi dobro da u toku narednih nekoliko godina stignemo i do dva direktna učesnika u Ligi šampiona.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija