• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.07.2022

08:46 >> 23:34

TRANSFERI  (23. JUL)! Bomba u najavi! TSC hoće reprezentativca Mađarske! Junajted KRENUO po Srbina!

printscreen

Fudbal

TRANSFERI (23. JUL)! Bomba u najavi! TSC hoće reprezentativca Mađarske! Junajted KRENUO po Srbina!

Podeli vest

Iz minuta u minut pratite uz Informer.rs najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj zatvara 31. avgusta.

Svi klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub! Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

Srbi su i ovog leta u centru pažnje! Luka Jović je prešao u Fiorentinu, Nemanja Radonjić u Torino, dok je Predrag Rajković pojačao Majorku. Reprezentativci naše zemlje Sergej Milinković-Savić, Filip Kostić, Aleksandar Mitrović su i te kako poželjni igrači i u ovom prelaznom roku...

TRANSFERI UŽIVO:

23:35 - Iako još uvek nema zvaničnih informacija, katalonski mediji javljaju da je Žil Kunde odbio ponudu Čelsija, te da Francuz karijeru želi da nastavi u Barseloni!

23:10 - Nekadašnji bek Milana Dijego Laksalt mogoa bi nazad u Seriju A. On je rešen da napusti moskovski Dinamo, a Verona je zainteresovana da ga dovede. 

22:22 - Francuski vezista Saliho Meite nije u planovima Benfike, a Orlovi žele da vrate uloženih 3.000.000 evra u nekadašnjeg fudbalera Milana. 

22:08 - Mladi francuski napadač Matis Tel dogovorio je saradnju sa Bajernom. Bavarci će za 17-godišnjeg golgetera platiti 20.000.000 evra, te 8.500.000 evra kroz bonuse. 

21:33 - Nica je zainteresovana za golmana Lestera Kaspera Šmajhela.

21:02 - Crvena zvezda odbila je i drugu ponudu za Milana Pavkova! Panatinaikos je sada na Marakanu poslao 750.000 evra, ali napadač još uvek ostaje u Ljutice Bogdana!

20:45 - Bomba u najavi u Bačkoj Topoli! Na meti TSC-a je reprezentativac Mađarske, Nemanja Nikolić.

20:21 - Gotovo je! Kristijan Falk i Florijan Platenberg, poznati nemački novinari javljaju da je Matis Tel novi napadač Bajerna i da je ceo posao završen za 28.500.000 evra  plus bonusi.

 

 

19:57 - Antonio Konte je besan je što čelnici Bajerna i trener pričaju o dovođenju Harija Kejna:

- Ako želim nešto da uradim, onda to sigurno neću učiniti preko medija. To mi deluje kao nepoštovanje onog drugog kluba - rekao je Konte.

19:40 - Bajern je dogovorio kupovinu sedamnaestogodišnjeg Matisa Tela, tinejdžera iz Rena, a Francuzima će od ovog transfera pripasti čak 40.000.000 evra.

19:20 - Barselona je ušla u pregovore sa fudbalerom Monaka Kajom Enrikeom. Levom beku adaptacija u La ligi neće predstavljati problem, obzirom da je pre Kneževa branio boje madridskog Atletika.

Sa Vanda Metropolitan stadiona stigao je u člana Lige 1, u transferu vrednom 8.000.000 evra.

18:55 - Benfika je ponudila Mančester Sitiju svog beka Aleksa Grimalda odmah pošto su saznali  da pregovori oko Marka Kukurelje sa Brajtonom ne idu u dobrom smeru.

18:38 - Čelsi ima dogovor sa Interom da Romelu Lukaku ostane na pozajmici do juna 2024. godine, poslednje su informacije koje stižu sa Ostrva.

Foto: Tanjug

Romelu Lukaku

18:23 - Prioritet Atletika iz Bilbaoa je obnova ugovora sa Injigom Martinezom. Njegovi "papiri" ističu kroz 11 meseci, a i Barselona je jedno vreme pokazivala zainteresovanost.

17:43 - Andrea Beloti još uvek nije odlučio gde nastavlja karijeru. Bivši kapiten Torina i jedan od najboljih golgetera današnjice bio je neodlučan i zbog toga su odustali Borusija Dortmund, Everton, Vest Hem i Njukasl. Ipak, očekuje se da u dogovorima sa agentima narednih dana pronađe novog poslodavca.

17:07 - Još jedna transfer saga mogla bi da bude završena brzih dana. Naime, Koreanac Kim potpisaće ugovor sa Napolijem, a do ozvaničenja saradnje ostali su samo lekarski pregledi. Fenerbahče će na ime obeštećenja dobiti 20.000.000 evra. 

16:40 - Nejmar je izrazio želju da ostane u Pari Sen Žermenu, uprkos ponudi Barselone da se vrati na Kamp Nou. Više o tome OVDE.

16:20 - Mančester junajted je krenuo u novi napad na srpskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića.

Agent veziste Rimljana Mateja Kežman dolazi u Rim sa velikom ponudom, ali Junajted je veoma ozbiljno krenuo u realizaciju ovog transfera.

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković-Savić

Italijanski mediji prenose da nebesko-plavi neće pustiti SMS-a ispod 70.000.000 evropskih novčanica.

16:10 - Bivši igrač Lacija Žovane Kabral nalazi se pred potpisivanjem ugovora sa turskim Bešiktašem. Krilni napadač sa Zelenortskih ostrva je, prema pisanju "A Bole", postigao dogovor sa klubom iz Istanbula.

16:00 - Hal je ozvaničio transfer napadača Bendžamina Tetea iz turske Malatije. On je potpisao dvogodišnji ugovor kao slobodan igrač, a Tigrovi imaju opciju da mu ponude nastavak saradnje na još godinu dana.

 

 

15:46 - Brest je ozvaničio transfer Pjera Lis Melua iz Noriča za 2.300.000 evra. Nekadašnji fudbaler Dižona i Nice je potpisao trogodišnji ugovor!

 

 

15:29 - Barsa je dovela talentovanog Unaja Hernandeza(17). Mladi vezista će igrati za omladinski tim Blaugrane, pšoznatu Masiju.

 

 

15:08 - Austrijski reprezentativac Florijan Grilič nije postigao dogovor oko prelaska u Brajton, pa će ostati u Hofenhajmu.

14:46 - Mladi napadač Arsenala Folarin Balogun nalazi se pred odlaskom u Rems. Bivši klub srpskog golmana Predraga Rajkovića, koji je prešao u Majorku, voljan je da dovede na pozajmicu 21-godišnjeg špica Tobdžija.

14:32 - Fabricio Romano prenosi da je Vest Hem otpočeo razgovore sa Filipom Kostićem oko ličnih uslova saradnje. Zvanično je engleski klub poslao ponudu Ajntrahtu za njegove usluge, a očekuje se da pregovori uđu u završnu fazu kada Englezi kompletiraju transfer Đanluke Skamake iz Sasuola za 42.000.000 evra.

Foto: Tanjug

 

14:11 - Univerzitatea 1948 je zvanično obelodanila da je angažovala bivšeg fudbalera Šalkea, Bajer Leverkuzena, Lajpciga i Hamburga Kirjakosa Papadopulosa!

Foto: printscreen

 

13:55- Dejli Mej piše da se Njukasl raspituje oko šansi za dovođenje krila Kamaldina Sulemana. Reprezentativac Gane, inače 20-godišnjak, često se opisuje kao jedan od najvećih talenata evropskog fudbala, a dovodio se u vezu sa Bajernom i Ajaksom!

13:40 - Kad smo već kod šampiona Italije, Rosoneri su definitivno odustali od dovođenja Čarlsa de Ketelarea iz Klub Briža. Belgijanci nisu hteli da idu ispod 35.000.000 evra, dok Milan nije želeo da ponudi više od 30.000.000 evra fiksno uz još 2.000.000 u vidu bonusa. Zato će se uprava Rosonera okrenuti novim rešenjima, kao što su Hakim Zijeh iz Čelsija, Pjotr Zjelinski (Napoli) ili Nikola Zaniolo (Roma).

13:20 - Bivši napadač Milana Đanluka Lapadula nalazi se na korak od prelaska u Kaljari. Klub sa Sardinije se dogovorio sa Beneventom oko njegovog dolaska, pa će Lapadula u ponedeljak odraditi lekarske preglede.

13:00 - Roma i Olimpik Marselj uspešno privode kraju pregovore oko transfera Žordana Veretua, koji bi trebalo da pređe na Velodrom.

12:40 - Kao što smo ranije i pisali, desni bek Ajaksa Taljafiko pojačao je redove Liona.Argentinac je posle četiri sezone provedene na nekadašnjem Žerlanu napustio Lavove, u transferu vrednom 4.200.000 evra.

12:00 - Hofenhajm je angažovao turskog štopera Ozana Kabaka, koji stiže iz Šalkea.

 

 

Nekadašnji igrač Liverpula obavezao se na vernost bundesligašu do 2026. godine. U novom klubu nosiće dres sa brojem pet.

11:40 - Defanzivac Udinezea Nahuel Molina je novo pojačanje Atletiko Madrida. Argentinac će potpisati petogodišnji ugovor sa Jorgandžijama, dok će crveno-beli za njegove usluge platiti između 10.000.000 i 12.000.000 evra. Sa druge strane, Italijanima sleduje i potencijalnih 6.000.000 evra na ime bonusa.

U istom transferu, Atletiko će na Friuli poslati Nehuena Pereza, koji je prethodnu sezonu proveo u članu Serije A na pozajmici.

11:20 - Reprezentativac Obale Slonovače Maksvel Korne nalazi se na vrhu liste želja Notingem Foresta. Šumari se ne zaustavljaju ni posle dovođenja Džesija Lingarda, a Kornea bi u svojim redovima voleli da angažuju Everton i Fulam.

10:45 - Kako prenosi Fabricio Romano Sautempton je poslao zvaničnu ponudu od 18.800.000 evra za mladog napadača Mančester Sitija Lijama Delapa.

10:39 - Bivši fudbaler Ajaksa Karel Ejting je želja Utrehta, pa bi mogao ubrzo da se vrati u svoju zemlju...

10:24 -  Španska "Marka" prenosi da je Eder Militao potpisao produžetak saradnje sa madridskim Realom do 2028. godine

 

 

10:11 - Mladi reprezentativac Srbije i golman Crvene zvezde, Miloš Gordić, prekobrojan je na Marakani, a odbio je pozajmicu u subotički Spartak

Foto: Starsportphoto

Grodić prekobrojan na Marakani

09:55 -  U Fiorentini defanzivca Ajaksa Per Šursa vide kao zamenu za reprezentativca Srbije Nikolu Milenkovića, u slučaju da on napusti klub, a sve je realnije da se to i desi! 

09:34- Napoli je na korak do dovođenja Kim Min Đaea! Italijanski klub želi što pre da dovede defanzivca Fenerbahčea. 

09:17-  Levi bek Nuno Tavares blizu je prelaska iz Arsenala u Atalantu.

09:09 - Hari Kejn je već viđen kao zamena za Roberta Levandovskog u Nemačkoj, ali u Bajernu kažu da je njegovo angažovanje praktično nemoguća misija.

- On je briljantan, ali je vrlo skup! Jedan je od najboljih napadača na svetu. Vrlo verovatno bi postigao mnogo golova u Bundesligi. Jak je s loptom, snažan je, ali po toj ceni, zaista je teško za Bajern. Moraćemo da vidimo šta donosi budućnost- rekao je trener Bajerna Nagelsman.

Foto: Tanjug

 

08:57- Prema rečima reprezentativca Gane Samjuela Ovusua, mogao je da igra za ogroman novac, ali mu se Čukarički na kraju nametnuo kao logičan izbor.

Foto: Starsportphoto

 

- U Srbiji je liga već počela i procenio sam da ću odigrati 15 do 20 mečeva i bolje se pripremiti za prvenstvo. Razgovarao sam sa menadžerom, rekao da je Čuka moj dom. Mateja me je zvao svaki dan, trener takođe hteo da dođem. Nije bilo pitanje novca, mogao sam da igram u Aziji za 900.000, 1.000.000 godišnje. Međutim, svestan sam gde mogu da budem za dve godine. Uz dobru sezonu u Čukaričkom, napraviću veliki transfer.

08:52-  Mladi vezista Pape Matar Sar (19), kojeg je Totenhem prošle godine platio blizu 17.000.000 evra Mecu ponuđen je Milanu da ga dovede na pozajmicu, ali je Sar navodno rekao da ne želi to 

08:48-  Đanluka di Marcio javlja da je italijanski drugoligaš  Komo definitivno dogovorio saradnju na dve godine sa iskusnim španskim vezistom Seskom Fabregasom čiji se dolazak očekuje početkom avgusta.

08.45 - Dobro jutro! Uživo uz portal Informer.rs pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije
Društvo

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije

Nа tеritоriјi grаdа Bеоgrаdа, u окviru еpidеmiје priјаvljеnе 22.2.2024. gоdinе, rеgistrоvаnо је 57 slučајеvа mоrbilа, оd којih је 47 pоtvrđеnо u Rеfеrеntnој lаbоrаtоriјi Institutа zа virusоlоgiјu, vакcinе i sеrumе „Tоrlак”, а 10 оbоlеlih оsоbа su коntакti lаbоrаtоriјsкi pоtvrđеnih slučајеvа.

07.05.2024

22:58

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!
rafal u prvog škaljarca

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!

U postupku koji se pred sudom u Turskoj vodi protiv 18 optuženih za organizaciju i učešće u ubistvu Jovana Vukotića, među kojima su Radoje Živković, rođak Radoja Zvicera vođe "kavačkog klana", kao i Milan Vujotić izveden je novi dokaz, izveštaj veštaka o GPS uređaju koji je postavljen ispod belog "opela" u kom je 8. septembra 2022. u Istanbulu ubijen navodni vođa "škaljarskog klana".

07.05.2024

17:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija