• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2022

08:29 >> 23:44

TRANSFERI  (24. JUL)! Konte napao Nagelsmana zbog Kejna! Mesi opet u Barsi? Nije nemoguće!

Pixabay

Fudbal

TRANSFERI (24. JUL)! Konte napao Nagelsmana zbog Kejna! Mesi opet u Barsi? Nije nemoguće!

Podeli vest

Iz minuta u minut pratite uz Informer.rs najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj zatvara 31. avgusta.

Svi klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub! Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

Srbi su i ovog leta u centru pažnje! Luka Jović je prešao u Fiorentinu, Nemanja Radonjić u Torino, dok je Predrag Rajković pojačao Majorku. Reprezentativci naše zemlje Sergej Milinković-Savić, Filip Kostić, Aleksandar Mitrović su i te kako poželjni igrači i u ovom prelaznom roku...

TRANSFERI UŽIVO

23:43 - Napoli je kontaktirao golmana Barselone Neta!

22.30 - Agent Santijaga Himeneza potvrdio je da je transfer meksičkog napadača u Fejenord samo pitanje trenutka. Himenez je sinoć odigrao poslednju utakmicu za Kruz Azul i od kluba se oprostio sa dva pogotka, a ukupno ih posle četiri kola ima pet.

22.05 -Mladi napadač Rena Matis Tel oprostio se na društvenim mrežama od kluba iz Bretanje. Kao što je ranije najavljeno, on će u narednim danima potpisati petogodišnji ugovor sa Bajernom.

21.40 - Levi bek Pari Sen Žermena  Lejvin Kurzava nalazi se na listi želja Nice. Kurzava već neko vreme nije u ozbiljnim planovima čelnika pariskog kluba.

21.20 - Srpski defanzivac Uroš Radaković potpisao je ugovor sa 11. klubom u karijeri. Naredne sezone nosiće dres turskog Ankaragudžua

21.00 - Agenti francuskog defanzivca Žila Kundea obavestili su čelnike Barselone da je Kunde spreman da prihvati njegovu ponudu. Čelsi s druge strane još nije dobio zeleno svetlo ni od Sevilje ni od igrača.

20.30 - Ren je izgleda okončao potragu za štoperom. Zamena za Najefa Agerda trebalo bi da bude defanzivac Bolonje Artur Teate čiji bi dolazak Ren koštao 18.000.000 evra (sa uključenim bonusima), javljaju francuski mediji.

20.10 - Novinar Marke Mario Kortegana piše da je igrač madridskog Reala Borha Majoral vrlo blizu Hetafea. Komšijski klubovi postigli su dogovor oko obeštećenja koje će iznositi 10.000.000 evra.

19:55 - Desni bek Volfzburga Kevin Embabu uspešno je odradio lekarske preglede u Londonu i uskoro se očekuje da se njegov transfer u Fulam i ozvaniči! 

19:19 - Аgent Benjamina Šeška nalazi u Engleskoj gde kompletira transfer njegovog klijenta u Mančester junajted. Navodno, slovenački napadač bi uskoro mogao da zaduži dres velikana sa Old Traforda!

18.50 - Poznato je da Vest Hem radi na dovođenju srpskog reprezentativca Filipa Kostića, a nemački Bild piše da je londonski klub prvi koji je na adresu Ajntrahta poslao ponudu vrednu razmatranja.

Foto: Reuters

Filip Kostić

Isti list ističe da Kostić još nije odgovorio na predlog frankfurtskog kluba o produžetku saradnje i da ozbiljno razmatra ponudu Čekićara.

18.30 - Italijanski napadač Federiko Bonacoli se vraća u Salernitanu! Kako javlja Đanluka di Marcio, Granata je sa Sampdorijom dogovorila otkup 25-godišnjeg napadača koji je prošle sezone na pozajmici u klubu iz Salerna postigao deset golova na 32 utakmice u Seriji A.

18.10 - Vezni fudbaler Midtjilanda Evander velika je želja Galatasaraja, ali klubovi ne mogu da postignu dogovor oko obeštećenja. Moraće turski klub da bude oprezan, jer na 24-godišnjeg brazilskog vezistu navodno motre još Ajaks i Ajntraht. Evander je u Midtjiland stigao pre tri godine iz Vasko da Game za 2.500.000 evra, a njegova tržišna vrednost procenjuje se na 7.000.000.

17.50 - Rajo Valjekano je pred iskusnog napadača Dije Koštu izneo ugovor na godinu dana vredan 1.000.000 evra plus bonusi. Košta navodno želi da nastavi život u Madridu gde je već proveo jedan period života igrajući za Atletiko.

17.30 - U Selti ne računaju na nekadašnjeg vezistu Barselone Denisa Suareza. Za njega se raspituje Galatasaraj, a 28-godišnji Španac rado će saslušati ponudu turskog velikana, piše AS. Selta traži 4.000.000 evra za Suareza.

17.10 - Predsednik Barselone Đoan Laporta osvrnuo se na status Frenkija de Jonga povodom svakodnevnih glasina o potencijalnom transferu u Mančester junajted odnosno njegovoj želji da ostane na Nou Kampu.

Foto: AP/Photo

Frernki De Jong

- Frenki de Jong je naš igrač i mnogo nam se sviđa. Dobili smo nekoliko ponuda za Frenkija, ali ih do sada nismo prihvatali, jer želimo da porazgovaramo sa njim i saznamo šta on želi. Moramo da razjasnimo neke aspekte njegove situacije - rekao je Laporta.

16.45 -Vinisijus Žunior, Eder Militao i Rodrigo, trojica Realovih Brazilaca, stavili su paraf na nove ugovore sa Kraljevskim klubom, tvrdi Fabricio Romano. 

16.25 - Sampdorija i Torino planiraju da trampe igrače. Pregovara se o razmeni i odlasku štopera Omara Kolija u Đenovu, dok bi u suprotnom smeru otišao centralni vezista Karol Lineti.

16.10 - Dva kluba iz Serije A žele Jasmina Kurtića. Centralni vezista Parme na pozajmici u PAOK-u ima blizu 300 nastupa u italijanskoj eliti u koju planiraju da ga vrate Kremoneze i Specija, dok će manje šanse imati član Serije B Piza.

15:49 - Iako je imao Arne Slot važeći ugovor sa Fajenordom do 2024. godine, uprava kluba odlučila je da produži saradnju sa svojim šefom struke na još godinu dana.

 

 

15:29 - Kako piše Marka, sprema se dvostruka bomba! Roma i Juventus ulaze u borbu za potpis paketa iz Atletiko Marida, Alvara Morate i Saula Njigeza. Ukoliko odu,  Atletiko bi uštedeo i do 30.000.000 evra zbog njihovih plata!

15:02 - Ćavi je jasno stavio do znanja Memfisu Depaju da mora da pronađe novi klub i da može da ide za 20.000.000 evra.

14:41- Brazilski golgeter Vesli Moraeš otišao je na pozajmicu iz Aston Vile u Levante.

 

 

14:28- Njukasl je zainteresovan za krilo Lestera Harvija Barnsa (24). "Sun" piše da Lisice traže blizu 60.000.000 evra za igrača koji ima još tri godine ugovora.

14:02 - Kako javlja "Calciomercato" Inter razmišlja o Drisu Mertnesu. Simone Inzagi ga vidi na poziciji drugog napadača, ali prethodno mora da se otarasi Aleksisa Sančeza.

13.48 - Milan je blizu dogovora za Tomaza Manćinija, supertalentovanog napadača Vićence koju bi trebalo da zadovolji ponuda od 2.500.000 evra. Momak iz klase 2004 je želeo da postane punoletan pre nego što u dogovoru sa ocem i agentom donese odluku, a kako je juče duvao svećice, rasplet je sve bliže.

13.09 - Hvang je blizu prelaska u Olimpijakos. On je prošlu sezonu započeo u Rubinu iz Kazanja, ali se nakon početka rata u Ukrajini vratio u domovinu i igrao za Seul.

13.05 - Menadžer Totenhema Antonio Konte izjavio je da trener Bajerna Julijan Nagelsman pokazao manjak poštovanja prema londonskom klubu, prenose britanski mediji. Nagelsman je rekao da Bajern traži pravu zamenu za Roberta Levandovskog, koji je otišao u Barselonu. Trener Bajerna je istakao da bi voleo da Hari Kejn pojača nemačkog šampiona, ali je istakao da najveći problem za ovaj transfer predstavlja obeštećenje za engleskog napadača.

- Ja nikada ne govorim i nikada neću govoriti o igračima drugih ekipa. Ne znam zašto je to Nagelsman to uradio. Mislim da je time pokazao i određeni manjak poštovanja prema Totenhemu. Situacija u našem klubu je vrlo jasna. Hari je važan deo našeg projekta - rekao je Kejn.

12:49 - Zvanično je u Aris iz šanskog Sporting Hihona stigao ofanzivni vezista Manu Garsija.

 

 

12:22 - Belgijski Mehelen je u pregovorima sa Spartakom oko transfera Luke Bijelovića, a prema nezvaničnim informacijama, visina obeštećenja bi trebalo da bude 500.000 evra - saznaje Mozzart Sport.

12:04 - Voleleo bi Vest Hem u svojim redovima Napolijev dvojav Fabijan Ruiz - Pjotr Zjelinski! Biće teško jer samo Zjelinskog Napolitanci žele 40.000.000.

11:39 - Sportski direktor Bajerna, Bosanac Hasan Salihamidžić, i dalje odbacuje mogućnost da će nemački gigant dovesti zamenu za Roberta Levandovskog i tvrdi da će Tel dobiti zasluženu šansu...

11.21 - Lionel Mesi je prošlog leta napustio "Kamp Nou" i prešao u Pari Sen Žermen. Mesi je bio u Barsi od 13 godine, proveo u klubu više od dve decenije i osvojio sve što se može osvojiti za "blaugranom". Predsednik Barse Đoan Laporta nada se velikom povratku Mesija i srećnom završetku jedne od najlepših priča u istoriji fudbala.

- Mislim i nadam se da Mesijeva priča sa Barselonom nije gotova, još uvek je otvorena. Naša je dužnost da ima mnogo lepši kraj nego što je imao. Mislim da mu to dugujemo -  rekao je Laporta za "ESPN".. 

11.14 -  Mančester junajted se nada odgovarajućoj ponudi i prodaji Arona Van-Bisake. 

10.55 - Najavljen je sastanak između agenta Nikole Milenkovića Falija Ramadanija i predstavnika Fiorentine. Bleki ima još godinu dana ugovora sa Violom,a navodno je nadomak Juventusa.

10.34 - Srpski fudbaler Filip Đuričić je jedan od prioritetnih zadataka uprave Salernitane na tržištu, a pojedini lokalni portali tvrde da dve strane od konačnog dogovora "deli" 500.000 evra.

10.12 -  Atalanta je zainteresovana za Ademolu Lukmana, a Gazzeta dello Sport tvrdi da Lajbpicg traži 15.000.000 evra.


09.50 - Napadač Pari Sen Žermena Nejmar izjavio je danas da želi da ostane u Parizu, ali da ne zna kakve planove fudbalski klub sa Parka prinčeva ima u vezi sa njim.

- Želim da ostanem u PSŽ. Niko iz kluba mi nije rekao ništa o mojoj budućnosti, kako stoje stvari. Ne znam kakvi su im planovi u vezi sa mnom, ja želim da ostanem -  izjavio je Nejmar za L'Ekip (L'Equipe).

09.14 -  Mertens definitivno napušta Napoli, propao je i poslednji pokušaj De Laurentisa da ga nagovori da ostane. 

09.00 - Bajern ima novog napadača! Trener Bavaraca Julijan Nagelsman potvrdio je dolazak franucskog tinejdžera Matisa Tela u Minhen.
- Jednoga dana Tel može postati jedan od najboljih napadača na svetu. Verujem da će u karijeri postizati i po 40 golova u sezoni - rekao je Nagelsman.Bajern će sa 17-godišnjim fudbalerom Rena potpisati petogodišnji ugovor. Šampion Nemačke platio je 20.000.000 evra za mladića od koga se puno očekuje, pa se lako može aktivirati i bonus od 8.500.000, koliko će leći na račun Rena ukoliko Tel bude imao uspešnu karijeru u Minhenu.

 

08.24 - Menadžer Liverpula odbacio je mogućnost dolaska novih igrača ovog leta, osim ako se neko povredi ili neplanirano napusti Enfild. 

 

08.22 - Navodno je pao dogovor na realciji Pariz - Lajpcig oko transfera francuskog defanzivca  Mukijelea. Lični uslovi sa igračem odavno su utanačeni...Reč je o 24-godišnjem francuskom defanzivcu, prema Transfermarktu procenjuje se na 20 miliona evra, a transfer bi mogao da vrediti čak 35 miliona evra

 

08.21 - Predsednik i vlasnik Napolija Aurelio de Laurentiis u razgovoru sa medijima je otkrio da je  pokušao da zadrži  senegalskog štopera Kalidou Koulibalija koji je otišao u Čelsi. Tvrdi da mu je ponudio godišnju platu od 6.5 miliona evra.

- Rekao sam mu otvoreno da ne želim da ga prodam Barseloni, jer oni nemaju novca. Onda se javio Čelsi i tu je ponudu nemoguće bilo odbiti.

 

08.20 - Dobro jutro! Uživo uz portal Informer.rs pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17