• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2022

16:51

ARSENAL NE NAMERAVA DA STANE! Novo POJAČANJE stiže u LONDON!

REUTERS/Piroschka van de Wouw

Fudbal

ARSENAL NE NAMERAVA DA STANE! Novo POJAČANJE stiže u LONDON!

Podeli vest

Čelnici Arsenala zainteresovani su za fudbalera PSV Ajndhovena i holandskog reprezentativca Kodija Gakpoa, prenose britanski mediji

Arsenal je u letnjem prelaznom roku potrošio već 132 miliona evra za pojačanja, ali londonski klub želi da angažuje još jednog napadača. Na meti je fudbaler koji je proglašen za najboljeg igrača holandskog šampionata prošle sezone.

PSV za svog zamenika kapitena traži najmanje 40 miliona evra. Gakpo (23) je član ekipe iz Ajndhovena od 2007. godine, a za prvi tim PSV-a odigrao je 135 utakmica i postigao je 42 gola.

Foto: Tanjug

Arsenal je do sada angažovao Gabrijela Žezusa, Aleksandra Zinčenka, Fabija Vijeru, Markinjosa i Meta Tarnera. Topdžije su izuzetno delovale tokom pripremnog perioda, ali je Mikel Arteta rešen da dodatno ojača svoj tim uoči početka Premijer lige. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija