• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2022

07:59 >> 15:22

TRANSFERI (27. JUL)! Ajntraht ODBIO Čekićare, Kostić ostaje u Frankfurtu! Barsa pobedila Čelsi u trci za Kundea! Kristijano zvanično TRAŽI da ode iz Junajteda!

Pixabay

Fudbal

TRANSFERI (27. JUL)! Ajntraht ODBIO Čekićare, Kostić ostaje u Frankfurtu! Barsa pobedila Čelsi u trci za Kundea! Kristijano zvanično TRAŽI da ode iz Junajteda!

Podeli vest

Iz minuta u minut pratite uz Informer.rs najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

 

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj zatvara 31. avgusta.

Svi klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub! Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

TRANSFERI UŽIVO 

23.45 - Ajntraht je odbio prvi nalet Vest Hema za Filipa Kostića. Čekićari su bundesligašu ponudili 12.000.000 funti, pride 3.000.000 funti kroz bonuse, za srpskog reprezentativca, ali su u klubu iz Frankfurta dali negativan odgovor premijerligašu.

Foto: Reuters

Filip Kostić

23:10 - Velika imena engleskog fudbala Čelsi i Arsenal upustili su se u trku za dovođenje srpske reprezentativke Jelene Čanković, koja bi pojačala konkurenciju u ženskoj selekciji londonskih rivala.

Foto: Starsportphoto

Jelen Čanković u meču sa Japankama

Srpska fudbalerka od 2019. godine igra za Rozengard i sada je bliža nego ikad odlasku iz Švedske. Tokom karijere igrala je za subotički Spartak, Barselonu, mađarski Ferencvaroš i švedski Vekso, pre dolaska u Rozengard.

22:50 - Monako je odvalio cenu za svoju zlatnu koku! Želi da zadrži Benou Badijašila i želi čak 50.000.000 evra! Najzainteresovanija je Sevilja...

22:26 - Viktor Palson posle samo godinu dana ide iz Šalkea! Za pola miliona evra seli se u DC Junajted kod Vejna Runija

22:08 - Poljska Legija iz Varšave dovodi štopera iz Aberdina Dejvida Bejtsa (25).

21:44 - Luis Suarez je stavio paraf i zvanično postao igrač novi igrač urugvajskog Nasionala!

 

 

21:26 - Menažder Evertona Frenk Lampard dobiće još jedno pojačanje. U pitanju je Dvajt Meknil koji je stigao iz Barnlija. Za njega su Karamele platile 20.000.000 funti, u koje su uračunati dogovoreni bonusi.

21:20 - Kristal Palas je predstavio novo pojačanje, a to je Kris Ričards. Klub iz Londona je za njegove usluge platio Bajernu 12.000.000 evra, dok će šampionu Bundeslige pripasti još osam miliona evra kroz bonuse.

 

 

21:15 - Uprava Palerma i dalje traga za novim trenerom, a u najužoj konkurenciji su iskusni Klaudio Ranijeri i njegov zemljak Danijele de Rosi.

21:10 - Nemački vezista Elvis Redžbečaj igraće i dalje u Bundesligi, ali u dresu Augzburga, pošto je napustio Vukove iz Volfzurga, u transferu vrednom 1.700.000 evra.

 

 

21:00 - Prema pisanju Tajmsa, Portugalac Kristijano Ronaldo je zvanično zatražio od Mančester Junajteda da mu omogući da nađe novi klub, sa kojim bi igrao Ligu šampiona.

Foto: reuters

Kristijano Ronaldo

20:45 - Fejenord je za 4.500.000 evra kupio Santjaga Himeneza iz meksičkog Kruz Azula.

20:30 - Fjorentina je prodala Čileanca Erika Pulgara, iskusni defanzivni vezista postao je novi član brazilskog velikana Flamenga.

20:10 - Nekada slavna Deportivo la Korunja je predstavila krilnog napadača Ibaija Gomeza kao novo pojačanje. On je u Galiciju stigao kao slobodan igrač.

 

 

19:55 - Oglasio se predsednik Atletiko Madrida i poručio da su priče o dovođenju Kristijana Ronalda izmišljotine, a da li je to rekao da se navijači primire ili ne, saznaćemo uskoro! U svakom slučaju, simpatizeri ovog kluba ne žele Portugalca!

 

 

19:31 - Midlzbro je prihvatio ponudu Bornmuta vrednu 12.000.000 funti za Markusa Tavernijea!

19:19 - Sve je izvesnije da će David Raum potpisati za Lajpcig. U Hofenhajmu ne mogu da pariraju Bikovima, kada je reč o plati nemačkog reprezentativca, koji će se po svemu sudeći preseliti u Saksoniju.

18:55 - Malo opet o Barseloni: Katalonci razmišljaju o prodaji prvog golmana Mark Andre Ter Štegena. Novcem od transfera nemačkog reprezentativca, klub sa Nou Kampa obezbedio bi registraciju pojačanja.

18:35 - Kiparski Apoel ozvaničio je dolazak nemačkog fudbalera Danija Bluma. To je sedmi klub u karijeri krilnog napadača.

 

 

18:27 - Barselona je pobedila Čelsi! Defanzivac Sevilje Žil Kunde u narednoj sezoni igraće za španskog giganta, koji je klubu iz Andaluzije platio 60.000.000 evra!

18:00 -  Ruski napadač Kokorin pregovara o raskidu saradnje sa Fiorentinom. Ako dođe do toga, turski Bašakšehir će se potruditi da ga dovede...

17:41 - Doskorašnji štoper Rome Raul Moričeli (20) novi je igrač PAOK-a.

 

 

17:22 - Ruben Vinagre iz Sportinga predstavljen je kao novo pojačanje Evertona! Englezi preuzimaju na sebe obavezu plaćaju celu platu od 800.000 evra u narednih godinu dana!

 

 

17:05 - Vensan Kompani  izjavio je kako postoji mogućnost da Maks Korne i Dvajt Meknil napuste Barnli tokom leta...

16:50 - Štoper Sampdorije Džejson Muriljo nalazi se pred produžetkom ugovora sa klubom iz Đenove.

16:30 - Barnli je doveo desnog beka Vitinju iz Serkl Briža za 6.000.000 evra, a najveće zasluge idu na račun trenera Vensana Kompanija, koji je prošle sezone radio kao šef struke Anderlehta. Vensan Kompani je "izbunario" još jedno pojačanje iz Belgije gde je do prošle sezone radio kao trener Anderlehta. Iz Serkl Briža za 6.000.000 evra na Turf Mur stiže desni bek Vitinja,

16.15 - Sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela najavio je nove pregovore sa Seku Sanogom i Gelorom Kangom oko produžetka njihovih ugovora. 

16.10 - Prvotimac Real Sosijedada Nais Đuahra odlazi u Rijeku. Hrvatski prvoligaš inkasiraće Špancima 750.000 evra, kao i procente od naredne prodaje.

16.00 - Monca će dobiti danas još jedno pojačanje. Voren Bondo, vezista iz Francuske, stigao je u Italiju kao slobodan igrač.

On je ovog leta napustio Nansi i uskoro će potpisati petogodišnji ugovor sa Moncom.

15.40 - Pari Sen Žermen ne želi da se odrekne Danila Pereire. Iako je bilo reči da će portugalski vezista napustiti Park prinčeva, novi trener Svetaca Kristof Galtije ne želi da se odrekne njegovih usluga.

15.21 - Sada je i zvanično - Ivica Iliev više nije sportski direktor Partizana! Nekadašnji golgeter danas je podneo ostavku na tu funkciju u Humskoj, a na odlasku je navijačima ostavio pismo i u kratkom obraćanju javnosti obrazložio razloge odlaska.Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

Foto: Starsportphoto

Ivica Iliev napustio Partizan

15.19 - S obzirom na to da će Milan Borjan 2026. godine napuniti 39 godina, nema sumnje da će iskusni čuvar mreže karijeru završiti u crveno-belom dresu. Pozanti su i detalji novog ugovora kapitena šampiona Srbije. Iskusni čuvar mreže će, kako prenosi Mozzartsport, imati godišnja primanja od 600.000 evra po sezoni. Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

14.55. Izvršni direktor Bajerna Oliver Kan izjavio je za Bild da napadač Mančester junajteda Kristijano Ronaldo spada u red najvećih igrača svih vremena, ali da nije fudbaler za bavarski klub.
- Razgovarali smo interno oko Kristijana Ronalda. Smatram ga jednim od najboljih fudbalera svih vremena. Zatim smo došli do zaključka da, uprkos tome što cenimo Kristijana, on ne bi mogao da se uklopi u našu filozofiju u datom trenutku- izjavio je Kan za Bild.

14:44 - Srpski štoper Aleksandar Radovanović karijeru nastavlja u Legiji. Poljaci će Kortrajku za defanzivca isplatiti 450.000 evra na ime obeštećenja!

14.10 - Barsa i Sevilja i dalje vode tvrde pregovore, pa se i dalje čeka da Žil Kunde zvanično bide predstavljen. Monći na sve načine pokušava da dobije 60 miliona koliko je nudio Čelsi, a Alemani nudi 45 i bonuse. Španski novinar Đerar Romero piše da porodica Žila Kundea već traži kuću u Barseloni, što znači da je dogovor blizu

13.55 - Sasuolo je planira da dovede Lorenca Luku kao zamenu za Đanluku Skamaku, ali će mu ga Bolonja će mu ga preoteti. Kako piše Đanluka di Marcio, Bolonja je blizu dogovora sa Pizom.

13.50 - Milan je ponudio Portu 26.000.000 evra za Mehdija Taremija, prenose portugalski mediji.

13.33 - Aleksandaru Mitroviću stiže pojačanje. Novi igrač Fulama je Kevin Embabu, švajcarski reprezentativac, desni bek, a stigao je iz Volfzburga kojem će na ime obeštećenja pripasti 5.500.000 evra fiksno, 2.500.000 u bonusima i još 10 odsto novca od naredne prodaje. Embabu je potpisao ugovor na tri godine uz opciju produžetka na još 12 meseci.

 

 

13.13 -U Javor se vratio Bubakari Dukure koji je nakon šest meseci napustio TSC i potpisao trogodišnji ugovor sa novim superligašem.

 

12.55 - Levi bek Atletika Manu Sančez ide na pozajmicu narednih godinu dana u Osasunu. Ovaj 21-godišnjak se i u prethodnih godinu i po dana kalio u klubu iz Pamplone.

12.34 - Fudbaler Atalante Hoze Luis Palomino privremeno je suspendovan pošto je na doping testu bio pozitivan na nandrolon, sintetički steriod koji je na listi zabranjenih supstanci Svetske antidoping agencije (WADA), preneli su italijanski mediji.
- Nacionalni antidoping tribunal privremeno je suspendovao sportistu Hozea Luisa Palomina zbog kršenja pravila. Uzorak uzet od sportiste na iznenadnom testiranju bio je pozitivan na nandrolon, anabolički steroid -  navodi se u saopštenju italijanske antidoping vlasti.

12:16 - Sportski direktor Bajerna iz Minhena Oliver Kan istakao je da se Kristijano Ronaldo ne uklapa u filozofiju Bavaraca!

11.50 - Mančester siti bi da pošalje na pozajmicu Džejmsa Mekatija, ali samo ako klubovi mogu da garantuju minutažu 19-godišnjeg fudbaleru. Lids, Notingem Forest, Bornmut i Viljareal  su zainteresovani za ofanzivnog vezistu Sitija.

11.34 - Min-džae Kim potpisaće ugovor sa Napolijem na tri plus dve godine, potvrdio je  Đanluka di Marcio. 

11.17 - Flamengo je Udinezeu ponudio 7.000.000 evra za 27-godišnjeg vezistu Valasa.

11:07 - Čelsi diže ruke od Žila Kundea, te se okreće drugim opcijama na tržištu, a jedna od njih je Lesterov Vesli Fofana. Francuz je pre dve sezone stigao u Premijer ligu i ostavo sjajan utisak u dresu Lisica!

11.00 - Ono što su navijači Zvezde čekali i priželjkivali konačno se desilo! Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan potpisao je novi ugovor sa srpskim šampionom Prethodna saradnja Milana Borjana i Zvezde trajala je do narednog leta, a konačno je pao dogovor o nastavku. Novi ugovor ljubimcu navijača Zvezde traje do 2026. godine. S obzirom na to da će tada napuniti 38 godina, nema sumnje da će iskusni čuvar mreže karijeru najverovatnije završiti u crveno-belom dresu.Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

Foto: Starsportphoto

Dejan Stanković i Milan Borjan

10:51 - Njukasl i Juventu raspituju se po kojim uslovima bi mogli da dobiju Tima Vernera. Bild prenosi da će Nemac do kraja avgusta odlučiti da li želi da ostane u Čelsiju ili ne, a sve će zavisiti od statusa koji bude imao u sastavu Tomasa Tuhela.

Foto: Tanjug/AP

10:21 - Markus Tiram i Antoni Modest nalaze se na radaru Borusije iz Dortmunda nakon što je Sebastijanu Aleu dijagnostikovan tumor prostate. 

09:53 - Urugvajski fudbaler Luis Suarez vratio se u matični Nasional! Opširnije OVDE!

09.35 - Vest Hem je zvanično predstavio Đanluku Skamaku, doskorašnjeg igrača Sasuola, kao najskuplje pojačanje u dosadašnjem delu prelaznog roka.  Čekićara sz ga platili  42.000.000 evra - 36.000.000 fiksno plus 6.000.000 kroz bonuse,a moraće da izdvoje i 10 odsto od naredne prodaje. Skamaka je doneo rekordno obeštećenje klubu iz Ređo Emilije.

 

09.14 - Doskorašnji levi bek Sportinga Ruben Vinagre uspešno je prošao lekarske preglede, potpisao ugovor i do kraja dana će biti predstavljen kao novo pojačanje Evertona

08.55 - Sion je ozbiljan u nameri da dovede Marija Balotelija. Švajcarski klub je započeo pregovore sa Adanom Demirspor i navodno pregovori idu u dobrom smeru. 

 

08.23 - Posle 11 godina u Lesteru danski reprezentativni golman  Kasper Šmajhel napušta klub. Dogovorio se sa Nicom. Klub mu neće praviti probleme iako je pred njim još jedna godina ugovora.

08.10 - Predsednik Pari Sem Žermena Naser Al-Khelaifi sreo se sa Interovim predsednicima u Londonu gde će se nastaviti pregovore  o potencijalnom prelasku Milana Škriniara u Pariz. Inter traži 70 miliona evra za slovačkog reprezentativca i već je odbio 10 miliona manju ponudu PSŽ-a. 

 

07.58 - Kristijano Ronaldo želi da napusti Mančester junajted pošto neće igrati u Ligi šampiona, postavio je "đavolima" nove zahteve i šokirao upravu kluba.Španski mediji prenose da je Ronaldo tražio da produži ugovor sa Junajtedom, ali ima jedna caka. Ukoliko im tako "izađe u susret" onda neće napustiti klub, nego će samo otići na pozajmicu. Vratio bi se nazad kada izborili Ligu šampiona i to bez njega, pa je ovaj predlog mnoge šokirao. Za sada nije poznato i da li bi za treću godinu ugovora tražio isti novac - ili bi možda pristao na smanjenje plate.

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

07.57 - Selta je dovela Đulena Lobetea, 21-godišnjeg napadača kojeg je Sosijedadu platila okruglo 1.000.000 evra.

07.56 - Dobro jutro! Uživo uz portal Informer.rs pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17