• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jovana Radivojević

27.07.2022

16:05

AS AEKA ZA INFORMER: Partizan sam najmanje želeo! Bivši ZVEZDIN igrač imao besanu noć, a evo šta kaže o CRNO-BELIMA!

AP PHOTO

Fudbal

AS AEKA ZA INFORMER: Partizan sam najmanje želeo! Bivši ZVEZDIN igrač imao besanu noć, a evo šta kaže o CRNO-BELIMA!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana moraće maksimalno ozbiljno da pristupe duelima sa AEK-om 4. avgusta u Larnaki i nedelju dana kasnije u Beogradu. Pokazali su se Kiprani odlično protiv Midtjilanda, predvodio ih je kapitenski nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Fiorentine Nenad Tomović, koji je otkrio za Informer.rs da nije mogao oka da sklopi nakon nesrećnog ispadanja, ali i da nije želeo da ide na megdan crno-belima

U revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona Midtjiland je na Kipru penalima eliminisao tim bišveg srpskog reprezentativca Nenada Tomovića, pošto je posle 120 minuta rezultat bio 1:1, baš kao i nedelju dana ranije u Danskoj, ali su domaći fudbaleri dva puta pogodili okvir gola s bele tačke.

Foto: prtintscreen

 

Igrač koji je veliki deo karijere proveo u Italiji i odigrao mnoštvo velikih utakmica, ovu bez sumnje nikada neće zaboraviti.

- Posle neprospavane noći mogu da kažem da još nisam "svario" ovaj meč, baš mi je teško pao. Pre svega nije mi lako zbog načina na koji smo ispali, ali kada dođeš do tih penala to je uvek lutrija i nikad se ne zna šta može da bude. Žao mi je jer mislim da smo više pokazali u ovom dvomeču i da smo više zaslužili da prođemo. Jednio su možda bili bolji to prvo poluvreme tamo, ovo ostalo mislim da je sve bilo na našoj strani... Šta da radimo, idemo dalje - poručio je za Informer.rs nekadašnji fudbaler Crvene zvezde.

Foto: Starsportphoto

 

AEK sada očekuje izazov u vidu vicešampiona Srbije.

Najmanje sam želeo da igram protiv Partizana - rekao je Tomović kroz osmeh i dodao:

Foto: printscreen

 

- Ne zbog toga što sam igrao u Zvezdi, pa iz razloga što sam zvezdaš, nego zbog srpskog fudbala. Uvek navijam da naši klubovi što dalje doguraju u Evropi i žao mi je što ću na kraju morati da igram protiv jednog od njih. U ovoj situaciji igram protiv kluba koji mi je drag jer je iz moje zemlje. Imaću motiv više kao navijač Zvezde, ali pre svega boriću se da moj tim ode što dalje.

Iako Partizanu ne ide po planu i primetno je da klub ne ide u željenom pravcu, Tomović se ne da zavarati.

Foto: Starsportphoto

 

- Iako je Partizan u krizi, blagi je favorit i se sa njim nikada ne zna. Veliki je klub, ima odlične igrače, a posebno im ide u korist što se druga utakmica igra u Beogradu. Nadam se da ćemo mi sve rešiti u prvom susretu i da ćemo opuštenije ići u Srbiju na revanš -zaključio je Nenad Tomović za Informer.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija