• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2022

08:24 >> 18:26

TRANSFERI (28. JUL): Zdjelar promovisan u Moskvi! Napadač Partizana otišao u komšiluk! (FOTO) (VIDEO)

printscreen

Fudbal

TRANSFERI (28. JUL): Zdjelar promovisan u Moskvi! Napadač Partizana otišao u komšiluk! (FOTO) (VIDEO)

Podeli vest

Iz minuta u minut pratite uz Informer.rs najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj zatvara 31. avgusta.

Svi klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub! Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

TRANSFERI UŽIVO

23:22 - Đanluka di Marcio javlja da Milan nije tražio Šarlu De Ketelareu da smanji finansijske zahteve, već je Belgijanac to lično uradio kako bi ubrzao dogovor između Rosonera i Klub Briža.

23:11 - Strazbur i Lids ušli su u trku za dovođenjem kolumbijskog napadača Hulijana Kinonjesa, koji im je zapao za oko igrama u Atlasu.

Za meksički tim je Kinonjes dao 15 golova i upisao devet asistencija, u 44 meča. 

23:05 - Torino je angažovao još jednog igrača na pozajmicu, pa je posle srpskog reprezentativca Nemanje Radonjića, stigao i Valentino Lazaro.

Reprezentativac Austrije je prethodne sezone bio član Intera, dok će Bikovi imati mogućnost da otkupe njegov ugovor od Neroazura.

 

 

23:00 - Leće je dovelo Danijela Sameka! Osamnaestogodišnji fudbaler prešao je u italijanski klub za 2.000.000 evra. Njegov dolazak na "Čizmu" očekuje se sutra, kada će i potpisati četvorogodišnji ugovor.

22:40 - Doskorašnjeg fudbalera Sent Etjena Denisa Buangu je silno želeo Lil. Reprezentativac Gabona je bio blizu seobe u ovaj klub, međutim, njegovo naredno odredište je Kalifornija, odnosno, Los Anđeles Galaksi, tim za koji je nedavno potpisao i Geret Bejl.

Ostalo je samo da se Francuzi i Amerikanci usaglase oko još nekih sitnica do potpisivanja ugovora.

22:20 - Turski Karagumruk promovisao je Magomeda Ozdoeva u novo pojačanje. On je stigao iz Zenita.

22:00 - Borha Majoral će i dalje igrati u Madridu! Ali, ne u dresu Reala, već za Hetafe koji će kraljevskom klubu za ovaj transfer platiti 10.000.000 evra, prema pisanju španske "Marke".

 

 

21:40 - Ponovo o Fulamu, koji namerava da angažuje Totenhemovog štopera Džoa Rodona. Istog igrača hoće i Ren, Francuzi su reprezentativca Velsa stavili na vrh liste želja.

21:35 - Uprava Fejenorda želi štopera Fiorentine Jakuba Rasmusena, ali Danca vežu još dve godine ugovora sa Violom. Na Tiganju su spremni da ga dovedu na pozajmicu, uz mogućnost otkupa.

21:30 - Fulam je stavio "u izlog" trojicu fudbalera, u slučaju dobrih ponuda Džoš Onoma, Entoni Nokart i Ivan Kavaleiro mogu da napuste Krejven Kotidž. Kalibari su voljni da saslušaju zainteresovane klubove.

21:20 - Mančester junajted je odustao od dovođenja Marsijala iz Ajaksa. Kopljanici za njegovu slobodu traže astronosmkih 100.000.000 evra, što na Old Trafordu nisu voljni da plate.

21:12 - Uprava Monce angažovala je i 16. pojačanje ovog leta! Vezista Voren Bondo (18) je stigao u klub Silvija Berluskonija, koji za njega nije platio evro, jer je potpisao trogodišnji ugovor bez obeštećenja pošto mu je istekao isti sa francuskim Nansijem.

 

 

20:56 - Stigao je Saša Zdjelar u Moskvu i potpisao trogodišnji ugovor sa CSKA! Više o tome pročitajte OVDE.

 

 

20:17 - Španski fudbaler Kiko Femenija novi je igrač Viljareala. Defanzivac stiže iz Votforda, čiji je član bio od 2017. godine, a sa prošlosezonskim polufinalistom Lige šampiona je potpisao trogodišnji ugovor.

 

 

Za Votford je odigrao 151 meč i upisao dva gola, uz 12 asistencija. Bio je jedan od ključnih igrača koji je pomogao Votfordu da u sezoni 2018/19. dodje do finala FA kupa. Prethodno je dve sezone igrao za španski Alaves.

19:54 - Poput Italijana i premijerligaši su se našli u klinču oko istog igrača. Fulam, Bornmut i Sautempton žele da dovedu Džošuu Zirkzea, Holanđanin im je zapao za oko sa 18 golova i 13 asistencija prošle sezone koju je proveo na pozajmici u Anderlehtu.

Ovaj dvadesetjednogodišnji napadač ušao je u poslednjih 12 meseci ugovora sa Bajernom iz Minhena.

19:53 - Vest Hem će teško uspeti da dođe do Pjotra Zelinskog, pošto su čelnici Napolija odlučili da zadrže poljskog reprezentativca.

19:41 - Poveda Pola Pogbe naterala je upravu Juventusa da reaguje i čini se da će Stara dama pokušati da iz Rome dovede Žordana Veretua. 

19:21 - Italijanski klubovi Napoli i Fiorentina našli su se u trci za dovođenjem prvotimca Totenhema Đovanija Lo Selsa.

19:08 - Zvanično - Žil Kunde je novi štoper Barselone! Katalonci su se pohvalili da je došlo do dogovora sa Seviljom, a da će Francuz uskoro proći lekarske preglede i potpisati petogodišnji ugovor. 

18:44 - Arsenalov levi bek Nuno Tavareš na pragu je prelaska u Olimpik iz Marselja.

18:28 - Žil Kunde stigao je u Barselonu gde će uskoro potpisati ugovor sa Kataloncima! Čini se da je se još jedna transfer saga uskoro završava. 

18:04 - PSV ne želi da pusti Filipa Maksa uprkos interesovanju Union Berlina i nekih engleskih timova. 

17.50 - Čelnici Sampdorije će uskoro zaključiti ugovor sa fudbalerom Vojvodine Mihailom Ivanovićem. 

17.30 - Novajlija u Seriji A Kremoneze je veoma aktivan u prelaznom roku. Ovaj klub je doveo čak 14. pojačanje, ali bez konkurencije najzvučnije.

 

 

Naime, Dejvid Okereke je promovisan u Kremoni, a stigao je iz Klub Briža, u još uvek neobjavljenom iznosu transfera.

17.15 - Bez obzira na povredu Pola Pogbe, Adrijen Rabio je i dalje na izlaznim vratima Juventusa. Đanluka Di Marcio piše da su počeli pregovori sa Monakom.

Foto: REUTERS/Jennifer Lorenzini

Adrijen Rabio

16.55 - Fenerbahče je dogovorio sa Marseljem kupovinu štopera Luana Peresa. Turski klub je putem tvitera potvrdio da je visoki Brazilac večeras stiže u Istanbul gde će obaviti lekarske preglede i nakon toga potpisati ugovor.

16.40 -Nekadašnji štoper Partizana Lazar Ćirković šesto je letošnje pojačanje mađarskog Honveda. 

16.20 - Midlzbro je poslao upit Fulamu za napadača Rodriga Munjza. Međutim Kotidžersi ne planiraju da puste Brazilca na pozajmicu ukoliko ne pronađu adekvatnu zamenu. Muniz je u London stigao prošlog leta iz Flamenga za nešto manje od 8.000.000 evra.

16.05 - Everton je i dogovorio i ozvaničio transfer Dvajta Meknila iz Barnlija kojem je platio 25.000.000 evra.

 

 

15.41 - Everton je počeo pregovore oko Idrize Geja iz Pari Sen Žermena. Senegalac želi nazad na Gudison Park i već je odbio ponudu Galatasaraja.

15:24 - Peter Šmajhel u Nici? Komplikovano, ali ne i neizvodljivo. Lester nema zamenu, a nije dogovoreno ni obeštećenje... Ipak, o ovom transferu se priča.

15:01 - Monca je bacila oko na Juventusovog vezistu Nikolo Rovela kojeg su Bjankoneri zvanično platili Đenovi 23.000.000 evra.

14:44 - Nekadašnji igrač Partizana Nemanja Glavić posle šest meseci napušta ruski Himki. U toku su pregovori o prekidu saradnje,a došao je zimus iz hrvatskog Slaven Belupa za 120.000 evra.

Foto: Starsportphoto

 

14:29 - Nemanja Glavić posle dsamo šest meseci napušta ruski Himki. U toku su pregovori o prekidu saradnje. Došao je zimus iz hrvatskog Slavena za 120.000 evra.

14:02- Šarl De Ketelare se nije pojavio na treningu Briža, a elgijski mediji pišu da je transfer u Milan dogovoren!

13:46 - Dosadašnji kapiten Partizana, Saša Zdjelar, napustio je crno-beli tabor i pojačaće moskovski CSKA. Oglasili su se iz Partizana i kratko poželeli sreću jednom od ključnih igrača tima

Foto: Starsportphoto©

 

13:33 - Sada je i zvanično! Vratio se iskusni defanzivac i ljubimac navijača Nemanja Milunović na "Marakanu"

 

 

13:16 - Sevilja želi da vrati levog beka Serhija Regilona iz Totenhema

13:11 - Pici nastavlja karijeru u Al Vahdi.

 

 

12:51 - Sevilja hoće da vrati levog beka Serhija Regilona iz Totenhema. Ovaj fudbaler nije u planovima Kontea, a doveden je i Perišić. 

12:34 - Zvanično: Atletiko je dobio strašno pojačanje! Argentinski defanzivac Nahuel Molina potpisao je na pet godina.

 

 

12:12 - Auuu! Vest Hem se ne šali! Kupili su Agerda za 35.000.000 i Skamaku za 42.000.000 evra, žele da daju za Kostića oko 15.000.000 evra, a sada su poslali i ponudu Napoliju za Pjotra Zjelinskog! Ona glasi 35.000.000 evra filksno plus 5.000.000 kroz bonus!

11:55 - Filip Holender je napustio Partizan i stigao u mađarski Vašaš na potpis ugovora. Crno-belima će pripasti 250.000e.

Foto: Starsportphoto

 

11:22 - Salernitana je ispala iz priče vezane za transfer Andree Pinamontija. Ovaj klub ne može da plati 20.000.000 evra koliko Nerazuri traže za mladog napadača. U trci ostaju Atalanta, Monca i Sasuolo.

11:01 - Crvena zvezda originalno najavila dolazak  Nemanje Milunovića. 

 

 

10:40 - Fiorentina i Specija su se dogovorili o transferu poljskog golmana Bartolomeja Drongovskog. Liguriski klub će Violi platiti 4.000.000 evra za Poljaka

10:25 - Hese Rodrigez je predstavljen je u turskom Ankaragudžuu. Kontroverzni španski napadač je izazvao oduševljenje navijača.

 

 

 

10:11 - Uskoro se očekuje zvanična potvrda: Everton je završio najskuplji transfer ovog leta pošto je za 25.000.000 evra kupio mladog krilnog napadača Dvajta Meknila. 

09:47 - Čelsi očajnički traži štopera. Ovo je kraći spisak igrača koji su na meti "plavaca": Hose Marija Himenez (Atletiko), Pau Tores (Viljareal), Milan Škrinijar (Inter) i Joško Gvardiol (Lajpcig).

09:42 - Ajaks pokušava da natera Mančester junajted da odustane od dovođenje ofanzivca Antonia tako što sve vreme podiže cifru koju traži za njega, piše Daily Mail. Svota već sada iznosi 84 miliona funti, a taj iznos je kako stvari stoje neprihvatljiv za Junajted...

09:29 - Izgleda da Igoru Tudoru stiže kapitalno pojačanje! Marselj je uvjeren da može da dovede štopera Arsenala, francuskog fudbalera Vilijama Salibu, piše L'Equipe. Predsednik Marselja, Pablo Longoria već se sastao s igračevim predstavnicima....

Foto: Reuters

Igor Tudor

09:18- Promocija u brazilskom Internasionalu. Napadač River Plejta Brajan Romero uskoro će postati novi igrač ovog kluba.

08:58 - Katalonski Sport objavio je da Ćavi ima dilemu u Barseloni. Moraće da se odrekne jednog od vezista koje trenutno ima u kadru, a navodno bira između Pjanića ili Nika Gonzalesa. Zasad je izvesnije da će Pjanić ostati na Kamp Nouu, a Gonzales bi trebalo na pozajmicu.

08:41 - Posle 27 godina jedan član dinastije Maldini odlučio je da napusti Milan. Daniel Maldini, 20-godišnji ofenzivac, karijeru nastavlja u Speciji.

08:25 - Kako tvrde ostrvski tabloidi portugalska zvezda Kristijano Ronaldo zatražio je raskid ugovora sa Mančesterom godinu dana pre isteka!

Foto: Reuterrs/Davi Klein

 

08:24 - Dobro jutro! Uživo uz portal Informer.rs pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku
Politika

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku

Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) u Crnoj Gori Milan Knežević tradicionalnim pozdravom "Hristos Voskrese – Vaistinu Voskrese" čestitao je Vaskrs patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu SPC i Mitropolije crnogorsko-primorske i svim vernicima i upitao ima li naroda na Zapadnom Balkanu koji je u prošlom ali i ovom veku više postradao nego što je srpski.

04.05.2024

17:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija