• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.07.2022

08:37 >> 16:44

TRANSFERI (29.JUL) Đuričić u Sampdoriji! Srbin menja Srbina na golu Remsa! Čuka dovela igrača Zvezde!

Pixabay

Fudbal

TRANSFERI (29.JUL) Đuričić u Sampdoriji! Srbin menja Srbina na golu Remsa! Čuka dovela igrača Zvezde!

Podeli vest

Iz minuta u minut pratite uz Informer.rs najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj zatvara 31. avgusta.

Svi klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub! Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

TRANSFERI UŽIVO

 

23:15 - Defanzivac Luan Peres je novo pojačanje Fenerbahčea. Turski velikan je predstavio iskusnog štopera, koga je platio Marselju oko 5.000.000 evra.

 

 

22.40 - Predsednik Barselone Đoan Laporta prokomentarisao je situaciju oko Frenkija de Jonga.

- Prva stvar koju treba reći jeste da mi želimo da De Jong ostane. I on želi to isto. Sve što radimo u vezi sa njim isto je kao i sa ostatkom - jedino što ne možemo da ga nateramo da smanji platu. To je samo njegova odluka - istakao je Laporta.

22.30 - Žil Kunde je već na Nou Kampu i obavlja lekarske preglede u Barseloni.

 

 

22.15 - Braga je zvanično dovela Dijega Laineza iz Betisa. Reč je o pozajmici do kraja sezone, uz mogućnost otkupa za 7.000.000 evra narednog leta.

22.00 - Štoper madridskog Atletika Neuhen Perez prešao je trajno u Udine, kao deo posla Madriđana i Italijana oko Nahuela Moline.

 

 

21.38 - Fejenord je i zvanično predstavio napadača Santjaga Himeneza, koji je u Roterdam došao iz meksičkog Kruz Azula.

21.30 - Austrijski reprezentavac Alesandro Šepf nalazi se pred potpisom za člana MLS lige Vankuver. On je prethodne sezone igrao za Arminiju iz Bilefelda.

21.25 - Turski Sivas je doveo prekaljenog golgetera Klintona Enžijea, koji je stigao kao slobodan agent iz Dinama (Moskva).

21.20 - Majorka je potpisala ugovor sa Rodrigom Batalajom, bivši vezista Sportinga iz Lisabona obavezao se na dvogodišnju saradnju španskog tima. 

20.55 - Ajaks je blizu dogovora sa Torinom oko prelaska Pera Šursa u Italiju. Kako javlja Di Marcio, Kopljanici su voljni da popuste i početnu sumu od 15.000.000 evra, spuste na 12 miliona evropskih novčanica.

20.43 - Barselona ne odustaje od angažovanja Bernarda Silve, što svedoči pisanje Helene Kondis, koja je upućena u zbivanja na Nou Kampu.

 

 

20.33 - Visente Ibora je prešao iz Viljareala na pozajmicu u Levanteu. Posle tačno devet godina, iskusni fudbaler će zaigrati ponovo za matični klub.

20.13 - Specija je na jednogodišnju pozajmicu dovela Danijelea Maldinija, drugog po starini naslednika legendarnog Paola, aktuelnog direktora Milana.

Upravo je iz tabora šampiona Italije Danijele stigao u Speciju, gde će sakupljati minute u narednoj sezoni. 

20.00 - Selta iz Viga namerava da angažuje Jespera Karlsona. Španci su za prvotimca AZ Alkmara poslali ponudu od 10.000.000 evra, ali su Holanđani to glatko odbili.

19.45 - Slovenački fudbaler Benjamin Verbič (28) potpisao je ugovor sa grčkim velikanom Panatinaikosom. Levokrilni igrač je stigao kao slobodan agent, pošto su mu istekle obaveze prema Dinamu iz Kijeva.

 

 

19.32 - Meksička Puebla je dovela na pozajmicu američkog napadača Žozija Altidora, koji stiže iz Nju Inglanda. Dogovor o pozajmici je postignut do poslednjeg dana ove godine.

19.12 - De Ketelare je već na putu za Milano, tako da Briž pod hitno mora da mu traži alternativu. Navodno, belgijski klub želi Jurgena Ekelenkampa iz Herte.

19.01 - Frenki de Jong teško da će ovog leta doći u Bajern iz Mihnena. Za sada jedini klub koji mu je preostao jeste Mančester Junajted.

18.45 - Napredak je kao i kod dovođenja Vladimira Prijovića iz danskog Olborga, napravio još jednu spektakularnu najavu pojačanja.

Pod Bagdalu je stigao napadač Nebojša Bastajić iz novosadske Vojvodine, a pogledajte kako su Kruševljani ozvaničili njegov dolazak.

18.30 - Porto je ponudio 15.000.000 evra za mladog vezistu Karlosa Alkarasa (19) iz argentinskog Rasinga.

Uprava argentinskog kluba ne želi da pregovara ispod 18.000.000 evropskih novčanica.

18.10 - Njukasl je voljan da aktivira izlaznu klauzulu u ugovoru Maksvela Kornea koja je postavljena na 17.500.000 funti.

17.50 - Filip Holender je i zvanično pojačao Vašaš.

Mađarski reprezentativac i sada već bivši igrač Partizana, potpisao je trogodišnji ugovor sa ovim klubom. Više pročitajte ovde

 

 

17.30 - Reprezentativac Srbije i doskorašnji član Sausola Filip Đuričić nastaviće karijeru u Sampdoriji

Iako je Sasuolo želeo po svaku cenu da zadrži Filipa u svojim redovima, koji se nalazio na meti Salernitane i Torina, klub iz Đenove je bio brži i uspeo da angažuje reprezentativca Srbije.

Više pročitajte ovde.

17.15 - Bomba sa Apenina! Napadač Đenove Andrea Beloti je prešao kod Žozea Murinja u Romu. 

16.50 - Iz Madrida stiže ekspresni demanti o vesti da je Real zainteresovan za Tima Vernera. U potpisu je Mario Kartahena, novinar koji prati kraljevski klub i on kaže: Za sada nema kontakata na relaciji London - Madrid.

16.30 - Nuno Tavares  je doputovao u Marselj na lekarske preglede. Ako sve prođe po planu, potpisaće za Olimpik na godinu dana kao pozajmljen igrač Arsenala

16.10 - Madriđani traže alternativu Karimu Benzemi i Vinisijusu u napadu, a navodno su zainteresovani za Čelsijevog Tima Vernera. Izvor je, ipak, malo poznati španski sajt Defensa Sentral, mada je interesantno da ih je preneo Skaj Sport.

Foto: Tanjug/AP

Timo Verner

15.50 - Po informacijama španskog novinara Karlosa Boša, Đenaro Gatuzo stupio je u kontakt sa Andreom Belotijem i predložio mu dolazak u Valensiju. Iskusni golgeter je slobodan posle isteka ugovora u Torinu

15.30 - Švedski šampion Malme smenio je MIloša Milojevića posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona od Žalgirisa. 

Foto: Starsportphoto©

Miloš Milojević

15.17 - Patrik Klajvert se nije proslavio u Romi, a godinu dana pre isteka ugovora mogao bi i definitivno da napusti "Olimpiko". Sin proslavljenog holandskog reprezentativca je na meti Nice, Fulama i Olimpika iz Marselja.

14.59 - Posle debakla od Makabije iz Haife u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Olimpijakos se bacio u potragu za pojačanjima. Prvi na listi je južnokorejski reprezentativac, Hvan In Bom i stigao je iz Rubina.

14.40 - Desni bek Viljareala Mario Gaspar ide u Votford. Ugovor sa "žutom podmornicom" u kojoj je proveo celu karijeru je istekao, pa će ovaj iskusni fudbaler u sledećoj sezoni igrati u Čempionšipu.

 

 

14.24 - Iskusni vezista Rodrigo Batalja se sporazumno rastao sa Sportingom iz Lisabona godinu dana pre isteka ugovora, pa se vraća u Majorku kao slobodan igrač

13.59 - Živo je na Old Trafordu ovog leta. Stigli su Kristijan Eriksen, Lisandro Martinez i Tajler Malasija, a Erik ten Hag, navodno u svom tefteru ima i ova imena:  Frenkija de Jonga iz Barselone i Entonija iz Ajaksa, a pominju se i alternative za pozicije golmana i desnog beka. 

13.38 - Španac Mark Kukurelja je zvanično zatražio raskid ugovora sa Brajtonom. Građani nude Mančester Sitiju 40.000.000 evra, ali Brajton traži čak 20.000.000 više. Nešto ranije, ostrvski mediji preneli su informaciju da se Siti povlači iz pregovora, ali ovaj potez Kukurelje mogao bi da promeni situaciju.

13.16 - Dejvid Raum je novi fudbaler RB Lajpciga. Postignut je dogovor sa Hofenhajmom, a cifra transfera je 30.000.000 evra

12:51 - Kako stvari stoje, Milan i Briž su pred konačnim dogovorom oko De Ketelare. Gazeta piše da bi posao mogao da bude završen u toku dana, a kompletan iznos transfera biće 32.000.000 evra fiksno, 3.000.000 bonusi i procenti od naredne prodaje!

12.39 - Najčešće ime koje se poslednjih dana pominje u Humskoj kao rešenje za zadnjeg veznog je Nemanja Radoja. Nekadašnji đak Vojvodine, dugogodišnji internacionalac u Španiji je želja Partizana,a  da li će do dogovora doći, saznaćemo uskoro...

Foto: AP/Photo

 

12.25 - Madridski AS je objavio listu o mogućim rešenjima Real Madrida za pojačanje u napadu, a oni bi ujedno bili i budućnost španskog giganta! Dodatni plus je što koštaju previše: Armando Broja (Čelsi), Noa Okafor (Salcburg), Saša Kalajdžić (Štutgart), Brajan Brobi (Ajaks), Benjamin Šeško (Salcburg), Jonatan Burkard (Majnc), Žoržinjo Ruter (Hofenhajm), Roko Šimić (Salcburg). 

12.12 - Midlsbro je prihvatio ponudu za Markusa Tavernijea, ali na zvaničnom sajtu se ne navodi gde će da nastavi karijeru, navodno je u pitanju Bornmut, tako da bi uskoro trebalo da se preseli iz Čempionšipa u Premijer ligu.  

11.56 - Viljareal bi novu pozajmicu Loa Selsa od Totenhema, pregovori su u toku, ali zapinje oko toga što londonski premijerligaš hoće da ga proda.  

11.37- Srpski golman Predrag Rajković pojačao je Majorku sa kojom je potpisao ugovor do kraja juna 2026. godine, a njega će u Remsu zameniti sunarodnik Ognjen Lukić

Foto: Starsportphoto

 

11.16 - Nenad Bjelica nalazi se pred odlaskom iz Osijeka, piše Germanijak. Ipak, vezan je jakim ugovorom pa se čeka potez mađarskih vlasnika kluba!

Foto: printscreen

 

11.02- Roma pokušava da dovede vezistu Vijnalduma na pozajmicu iz PSŽ-a, pa će u narednim danima biti u pregovorima, javlja Fabricio Romano!

10.42 - Renato Sanšez uskoro će postati novi igrač PSŽ-a, javlja portugalski O Jogo. Vezista bi trebalo da dođe na pozajmicu iz Lila s obvezom otkupa za 10 miliona eura, što je 18 miliona manje od vrednosti koju ima na specijalizovanom Transfermarktu. Ipak, Portugalac je u poslednjoj godini ugovora s Lilom pa je cena zbog toga manja.

10.29 - Ofanzivni vezista Moi Gomez menja sredinu! Viljareal je pristao na ponudu Osasune od 1.800.000 evra plus bonusi!

10.11 - Belgijski fudbaler Artur Tet je i zvanično novi štoper Rena.

 

 

09.55 - Mihajlović ostaje bez krila? Kako javlja Di Marcio, Rikardo Orsolini bi mogao uskoro da pojača Torino! Bolonji je poslata zvanična ponuda za krilo od 9.000.000 evra plus bonusi...

Foto: printscreen

 

09.37- Dvojac iz Vojvodine, Nebojša Bastajić i Bojan Matić nalazi se pred odlaskom u Napredak.

09.24 - Krilo Crvene zvezde Vladimir Lučić ide na pozajmicu u Čukarički. 

09.11 -  Napadač Rela Borha Majoral (25) seli sa Santijago Bernabeua, ali ostaje u Madridu. Njegov novi klub biće Hetafe. Kako javlja Marka dogovor je postignut i čeka se samo paraf na petogodišnji ugovor.

08.50 -  Iako je Lorenco Luka bio viđen u Bolonji, Ajaks pokušava da pokvari posao. Bolonja je ponudila pozajmicu sa pravom otkupa u visini od 10.000.000 evra, dok su Kopljanici rekli da  daju 12.000.000. Ipak,  Đanluka Di Marcio piše da je Bolonja spremna da uđe u duel...

08.47 - Po saznanjima Mozzart Sporta Crvena zvezda je odbila ponudu za Strahinju Erakovića kojeg je poželeo Krasnodar, a za mladog štopera je nudio 6.500.000 evra, kao i 50 odsto od naredne prodaje.

Foto: Starsportphoto©

 

08.45 - Italijanski mediji su raspalili maštu navijača Crvene zvezde, jer su ponovo pokrenuli priču o povratku Nikole Maksimovića u Ljutice Bogdana!

08.44 - Dobro jutro! Uživo uz portal Informer.rs pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17