• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.07.2022

18:40

"ŠTA JE TO U LJUDIMA TAKO ZLO?!" Nenad Lalatović o KOŠMARU u koji je upao: KAO DA CELA BOSNA ČEKA PORAZ BORCA!

Starsportphoto

Fudbal

"ŠTA JE TO U LJUDIMA TAKO ZLO?!" Nenad Lalatović o KOŠMARU u koji je upao: KAO DA CELA BOSNA ČEKA PORAZ BORCA!

Podeli vest

Nastavlja se fudbalsko prvenstvo BiH, a fudbaleri banjalučkog Borca gostuju ekipi Posušja. Trener Nenad Lalatović govorio je o košmarnom početku sezone.

Lalatovićeva ekipa posle dva kola ima na svom kontu samo bod.

– Čeka nas teško, jako gostovanje u ne baš nekom dobrom trenutku za nas. Međutim, iz svega toga moramo da izađemo jači. Sigurno da nisam zadovoljan do sada urađenim, ali od kukanja nema ništa. Jednostavno, moramo da se skoncentrišemo na ono što nam sledi. Ja sam nov trener u ovoj ligi, upoznajem je i rekli su mi da nas čeka tamo baš teško gostovanje. Znam da smo poslednji put tamo izgubili 3:0, ali tad smo išli u jednom oslabljenom sastavu. Tamo je jako teško igrati, imaju i te dobre krilne igrače. To je jedan dobro organizovan tim koji hoće da igra, koji hoće da se nadigrava – rekao je Lalatović i dodao:

Ponovo je prokomentarisao negativne komentare na sopstveni račun....

– Uvek sam se i pitao šta je to u ljudima tako zlo? To je nešto neverovatno. Uvek sam se pitao i nikad ne mogu da dođem do toga. Ja zao nisam, a svi vole da se bave tuđim životima, svi vole nešto da gledaju… Ne mogu da dođem do zaključka jer sam ja drugačije vaspitan i tako vaspitavam i svoju decu. Šta mene briga da gledam u tuđe dvorište… Ljudi tako komentarišu, pričaju, lupetaju, posećuju tamo neke portale… Svašta bih im sad ovde rekao, ali neću. To je sramota. Isto tako, mi izgubimo utakmicu, svi živi skaču na nas, svi nas pljuju… I druge ekipe izgube utakmicu, pa nisu baš takvi natpisi – kaže Lalatović, i dodaje:

Foto: printscreen

Nenad Lalatović

– Ovde kao da se čeka, cela Republika Srpska i Bosna i Hercegovina, da Borac izgubi da bi se blatio. Prosto mi je to nejasno, a kad drugi izgube utakmicu, to je onako ‘nisu imali sreće’… Da li je to možda zbog mog dolaska? Nisam upućen, stvarno ne znam jer ovo je za mene nešto novo. Kad drugi izgube, ublaže se naslovi, a ovde udare sa svih strana. Ko god može udari po Borcu.

Njegov odlazak, kako se situacija u Borcu odvija je uvek usijana tema:

– Ponudio sam ostavku, što je i prirodno. Normalno je da neko uzme odgovornost i kaže ‘Ja sam kriv, ja bih da odem’. Ko prihvati moju ostavku, prihvati, ko ne prihvati, ja ne mogu da odem na silu. Ja uvek imam gde da odem, to sam rekao i mojim igračima. Zamislite da sam ovde tri godine, da sam osvojio titulu i da me niko neće. Onda to nešto nije dobro. Borac je jedan veliki klub. Da li ću otići ili neću – sve zavisi od uprave kluba. Moja ostavka je, gde god dođem, uvek na stolu. Ja ne pravim problem. Ako ima neko bolji, neka dođe, možda se nisam najbolje ni snašao otkad sam došao ovde – zaključio je Lalatović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija