• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.07.2022

06:45

VEČITI STARTUJU U EVROPI! UEFA donela ODLUKU! Poznato ko sudi Zvezdi, a ko Partizanu!

Starsportphoto

Fudbal

VEČITI STARTUJU U EVROPI! UEFA donela ODLUKU! Poznato ko sudi Zvezdi, a ko Partizanu!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se sa Pjunikom iz Jermenije (sreda, 20.45) u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, dok Partizan u istoj rundi doigravanja za Ligu Evrope igra protiv AEK Larnake

Posle ubedljive pobede nad Radnikom iz Surdulice u četvrtom kolu Superlige, prvak Srbije okreće se učešću na međunarodnoj sceni.

Izabranici Dejana Stankovića evropsku misiju počinju od trećeg kola i duela sa Pjunikom, koji je uz dosta muka eliminisao Didelanž iz Luksemburga.

U međuvremenu, UEFA je odredila delioce pravde za duel na Marakani koji se igra u sredu od 20.45. Na centru će se naći sudijska trojka iz Portugalije, glavni arbitar je iskusni Arutur Manuel Ribeiro Soareš Dijaš koji dolazi iz elitne grupe i, inače, sudio je u završnici takmičenja u Ligi šampiona prošle sezone.

Pomagaće mu sunarodnici Rui Barbosa Tavares i Paulo dos Santos Soareš, dok je za četvrtog sudiju imenovan Hoze da Košta Verisimo. Delegat je Eduard Kindl iz Lihtenštajna.

Kada je reč o Partizanu, crno-beli igraju protiv kiparskog AEK-a iz Larnake u 17.30 narednog četvrtka, a na centru će se naći Letonac, Andris Treimanis. Asistiraće mu Haralds Gudermanis, kao i Aleksejs Spasjonikovs, dok je četvrti sudija Aleksandrs Golubevs.

Foto: Starsportphoto

 

Treimainis dolazi iz prve kategorije sudija UEFA, dok je delegat je Mohamed Ta iz Francuske.

Što se tiče Čukaričkog, tim sa Banovog Brda igra protiv Tventea (četvrtak, 20), a pravdu u tom meču deliće iskusni sudija prve kategorije Harald Lehner iz Austrije, kojem će pomagati Andreas Hajdenrajh i Maksimilijan Kolbič, dok je četvrti sudija Markus Hameter. Delegar je Bjern Feker iz Nemačke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija