• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dejana Kljajić

30.07.2022

23:00

DODIK ČESTITAO LALATOVIĆU NA POBEDI! Naš trener eksluzivno za Informer: Sigurno da nam mnogo znači ova podrška!

Fudbal

DODIK ČESTITAO LALATOVIĆU NA POBEDI! Naš trener eksluzivno za Informer: Sigurno da nam mnogo znači ova podrška!

Podeli vest

Fudbaleri Borca iz Banja Luke predvođeni srpskim trenerom Nenadom Lalatovićem ostvarili su prvu pobedu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine

Banjalučki Borac je na gostujućem terenu savladao Posušje rezultatom 2:0 i tako ostvario prvi trijumf u tamošnjem šampionatu.

Nenadu Lalatoviću i njegovim momcima na ovoj pobedi je čestitao i srpski član predsedništva Bosne i Hercegovine, Milorad Dodik.

- Čestitam igračima Borca i treneru Nenadu Lalatoviću na pobedi protiv Posušja. Verujem da je to početak pobedničkog niza koji će igrači Borca ostvariti u nastavku sezone -  napisao je Dodik na Tviteru.

Foto: printscreen

Tekst potpisa

Nenad Lalatović je ekskluzivno za "Informer" istakao koliko mu znači podrška Milorada Dodika.

- Sigurno da nam mnogo znači, kako meni tako i igračima kluba, navijačima, gradu Banjaluci i celoj Republici Srpskoj kada jedan čovek kakav je Milorad Dodik daje podršku najvećem klubu u RS. To se ceni i poštuje. Hvala mu od srca. Zato i nije čudo što ga ljudi toliko vole, jer apsolutno zaslužuje ljubav naroda i veliku podršku. Hvala mu jos jednom u ime svih nas kojima je Borac u srcu. Ovo je tek početak našeg niza pobeda - rekao je Nenad Lalatović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija