• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2022

16:14

NEĆE MAKSIMOVIĆ!? IMA KO HOĆE! Stiže "BOMBASTIČNO" pojačanje za istorijsku sezonu!

Twitter/FSS

Fudbal

NEĆE MAKSIMOVIĆ!? IMA KO HOĆE! Stiže "BOMBASTIČNO" pojačanje za istorijsku sezonu!

Podeli vest

Srpski štoper Matija Nastasić nalazi se na naradu novog člana Serije A - Lečea

Rešeni su u Lečeu da novi komandant odbrane bude Srbin, a kako su im pregovori sa Nikolom Maksimovićem propali novi učesnik Serije A okrenuo se ka Matiji Nastasiću. Sportski direktor Lečea nije uspeo da slomi nekadašnjeg štopera Crvene zvezde, ali bi poznanstvo sa Nastasićem moglo da pomogne u pregovorima sa Fiorentonom. 

Naime, Korvino je bio sportski direktor Fiorentine kada je iz Partizana doveo Stevana Jovetića i Matiju Nastasića. Posle toga, na Artemio Franki, je stigao i Adem Ljajić, te je jasno da sportski direktor Lečea ima dobre kontakte sa srpskim fudbalerima. To bi moglo da se ispostavi kao ključno u čitavom poslu. 

Foto: Starsportphoto

Nastasiću je potrebno da potraži novi klub, jer mu je prošla sezona u ljubičastom dresu propala. Srpski štoper je imao slabu minutažu, na to se nadovezala i povreda, a sve bi to moglo da utiče na njegov status u reprezentaciji. Bivši defanzivac Mančester sitija želi da se nađe na spisku Dragana Stojkovića Piksija za Svetsko prvenstvo u Kataru, a za to mu je potrebna minutaža. 

Korvino želi da vrati u život nekada supertalentovanog defanzivca. Jasno je da bi u novom članu Serije A imao odrešene ruke i punu minutažu, ali je pitanje da li Nastasić ima ambicije da se bori za opstanak. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17