• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.08.2022

08:04

MAJKO MILA ŠTA JE ČOVEK URADIO! Kostić je munja, on ne trči - LETI!  (VIDEO)

Tanjug

Fudbal

MAJKO MILA ŠTA JE ČOVEK URADIO! Kostić je munja, on ne trči - LETI! (VIDEO)

Podeli vest

Nedeljama se spekuliše o odlasku Filipa Kostića iz Ajntrahta, a srpski fudbaler radi i trenira kao da se ništa ne dešava, a sad je sve ostavio bez teksta potezom na terenu

Prošle sezone je Filip Kostić upisao 15 asistencija uz sedam golova u Bundesligi i Ligi Evrope, a ove je na prvom meču upisao asistenciju i to na maestralan način.

Na utakmici nemačkog Kupa u pobedi nad Magdeburgom,  Kostić je pretrčao, ma preleteo 70 metara uz levu aut liniju, poslao loptu ka Dičiju Kamadi koji je iz prve zatresao mrežu.

 

Daiči Kamada je u pobedi protiv Madeburga rezultatom 4:0, postigao dva gola.Strelci su bili još Jesper Lindstrom i Lukas Alario.

 

 

 

Za Kostića su ovog leta najzainteresovaniji Juventus, Vest Hem i Lacio koji već nekoliko prelaznih rokova želi da dovede pouzdanog Srbina. U Frankfurtu se, ipak, nisu odrekli reprezentativca, te su mu ponudili novi ugovor po kom bi postao najplaćeniji fudbaler u Ajntrahtu.

Videćemo da li će biti nekih promene do kraja prelaznog roka ili će naš as ostati u Bundesligi. Navodno Ajntraht za Srbina traži najmanje 20 miliona evra. Pitanje je koliko je to realno budući da levi spoljni ulazi u poslednju godinu ugovora sa Frankfurtom. 

-  Navijači ga vole, kao i naši klupski partneri i sponzori. U našem klubu je postao najbolji igrač Lige Evrope prethodne sezone. Dobio je tu čast, to priznanje. Bez obzira gde će nastaviti da igra, Kostić će ostati poštovan i voljen - predsednik Ajntrahta Peter Fišer.

Filip Kostić je ponikao u Radničkom iz Kragujevca, a potom je branio boje Groningena, Štutgarta i Hamburga pre nego što je 2018. godine stigao u Ajntraht. Prethodne sezone ostvaio je najveći uspeh u klupskoj istoriji budući da je nemački velikan stigao do titule u Ligi Evrope. 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija