• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.08.2022

10:39

RONALDO OVAKVO PONIŽENJE NIJE DOŽIVEO! Nijedan klub ga neće, pljuju ga legende, svlačionica mu okrenula leđa..

Tanjug/AP

Fudbal

RONALDO OVAKVO PONIŽENJE NIJE DOŽIVEO! Nijedan klub ga neće, pljuju ga legende, svlačionica mu okrenula leđa..

Podeli vest

Kristijano Ronaldo po svaku ceni želi da ode iz Mančester junjateda, kako bi igrao u Ligi šampiona, pa je navukao bes ne samo navijača nego i legendi kluba

Prvo Kristijano Ronaldo nije sa saigračima od starta priprema, a onda je pre kraja pripremne utakmice otišao sa stadiona. Čak je protiv sebe okrenuo i nekadašnjeg saigrača Gerija Nevila.

Ronaldo je završio sa Junajtedom

- To što je Ronaldo postigao u fudbalu niko nije mogao da zamisli i istorija će ga pamtiti kao jednog od najboljih. Ali meni kao bivšem kapitenu Mančester junajteda je neprijatno i da gledam da zvezda svlačionice tolimo drami. Dešavalo se to i u poslednjih par sezona, imali smo Pogbinog menadžera – ne uvek Pogbu, ali menadžera svakako – koji se uvek igrao sa klubom. Ne smeš da dozvoliš da ti zvezda tima vodi klub. Ne smeš - kazao je Nevil, koji je nastavio da kritikuje Portugalca.

- Te priče da Kristijano Ronaldo hoće da ide, tajming je bio užasan. U startu je potkopao Ten Haga. Sve o čemu je govorio na konferencijama za medije je bukvalno izbrisano pričama o Ronaldu. Ako pogledamo unazad, Pep Gvardiola, Jirgen Klop, Antonio Konte, ser Aleks Ferguson... Zamislite da je njima igrač postao dominantno pitanje, da je počeo da odvraća pažnju s drugih stvari, onda postoji samo jedna stvar koja mora da se desi.

Foto: Reuters

Džejmi Karager udario po Ronaldu

Legendarni štoper Liverpula Džejmi Karager bio je još brutalniji. 

- Uvek sam mislio da je Ronaldovo dovođenje bizaran potez.  Potpisao je na dve plus jednu godinu, u to nisam mogao da verujem. Nije on više isti onaj igrać. Ima 37 godina, imaće 38 ove sezone, i dalje je sjajan strelac, ali nije isti igrač. Možda grešim, ali ne vidim da ga nijedan drugi evropski klub želi u ovom trenutku. Ako pitate Ten Haga, mislim da ga ni on ne želi. A nisam siguran da i svlačionica Mančester junajteda trenutno želi Kristijana Ronalda.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija