• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2022

08:50 >> 23:13

TRANSFERI  (5. AVGUST)! Mladi levi bek dolazi Crvenu zvezdu,  Milenković ostaje u FIorentini

printscreen

Fudbal

TRANSFERI (5. AVGUST)! Mladi levi bek dolazi Crvenu zvezdu, Milenković ostaje u FIorentini

Podeli vest

Iz minuta u minut pratite uz Informer.rs najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj zatvara 31. avgusta.

Svi klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub! Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

UŽIVO:

22.40 -  Trener Milana Stefano Pioli istakao je čelnici svog kluba da želi golmana Ajaksa Žan Onanu iz Bordoa

22.10 - Zadovoljan je Erik ten Hag timom koji ima na raspolaganju, ali kvalitetnih igrača, sposobnih da unaprede igru nikada dosta. Odbio je holandski strateg da se izjasni oko Denzela Damfrisa, za koga su "đavoli" bili zainteresovani.

22.15 -Sutra će Lukas Toreira krenuti put Istanbula na potpis ugovora sa Galatasarajem.

21.50 - Mladi igrač Aston Vile Aron Remzi stigao je na pozajmicu u Norič zaoštriće konkurenciju na sredini terena. primarna pozicija mu je ofanzivni vezni.

21. 20 - Mladi levi bek Irakli Azarovi se objavom na Instagramu oprostio od Dinama iz Batumija

Reprezentativac Gruzije se već nekoliko dana nalazi u Beogradu, gde je dogovorio sve uslove četvorogodišnje saradnje sa šampionom Srbije.

Azarovi se  na svom Instagram profilu oprostio od Dinama iz Batumija.

Više pročitajte OVDE.

20.50 - Bartolomej Dragovski će uskoro potpisati za Speciju, koja će obeštetiti Fjorentinu sa 3.000.000 evra. Klub iz Firence moći će da računa i na 50 odsto od iduće prodaje poljskog golmana

20.20 - Makvel Korne prošao je lekarske preglede i potpisao ugovor sa Vest Hemom. Reprezentativac Obale Slonovače stigao je iz Barnlija, Čekićari su aktivirali otkupnu klauzulu, izdvojili 21.000.000 i probio granicu od 100.000.000 evra.

19.30 - Menadžer Kristal palasa, legendarni Patrik Viera, voljan je da vrati u London Arona Van Bisaku, koji je u nemilosti na Old Trafordu.

Britanac je u senci Diogo Dalota, koji je nezamenjiv u startnoj postavi Mančester junajteda, pa bi klub iz Londona to želeo da iskoristi.

 

 

19.10 - Holanđanin Žoržinjo Vajnaldum je potpisao ugovor sa Romom i večeras će biti predstavljen u Rimu kao novo pojačanje Vučice, iz Pari Sen Žermena.

 

 

19.00 - Tandem Reala Dani Sebaljos i Markos Asensio nastaviće karijeru u Madridu, odlučio je Karlo Anćeloti.

Iskusni stručnjak izjavio je da njih dvojica neće odlaziti sa Santjago Bernabeua, iako su bili među najvećim kandidatima da napuste Madriđane ovog leta.

18.50 - Srpski štoper Nikola Maraš je na meti Rajo Valjekana i Levantea, kao i Al taija iz Saudijske Arabije.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Maraš

Kako stoje stvari, nekadašnja želja Partizana je ipak najbliži Špancima, ali Alavesu, sa kojim Almerija ima sjajno poslovanje godinama unazad. Klubovi su blizu konačnog dogovora, pa će nekadašnji defanzivac rada zaigrati u Vitoriji. 

18.40 - Belgijski fudbaler Kristijan Benteke blizu je potpisa za Di Si Junajted. Dogovor iskusnog napadača i člana MLS lige je postignut.

Benteke je deceniju proveo na Ostrvu, posle Genka, postao je deo Aston Vile u transferu vrednom 8.800.000 evra, zatim je branio boje Liverpula, dok je prethodnih šest sezona nosio dres Kristal palasa. Sa klubom iz Londona veže ga ugovor do leta sledeće godine. 

18.30 - Završio je Met Mijazga epizodu u Čelsiju. Amerikanac se posle šest godina vraća u domovinu, potpisao je ugovor sa Sinsinatijem. 

18.15 - Tomas Pobega produžio je saradnju s Milanom do 2027. godine.

17.50 - Palermo je ozvaničio transfer Mladena Devetka iz Vojvodine.

 

 

17.30 - Doskorašnji fudbaler Real Madrida, Isko uskoro bi mogao da postane novi igrač Sevilje

17.10 -Argentinski napadač Nauel Bustos stigao je u Sao Paulo na jednogodišnju pozajmicu iz Mančester Sitija.

 

 

16.45 -  Dogovorili su se Aleksis Sančez i Inter oko raskida, čeka se samo Marselj. Nerazuri su dali zeleno svetlo Čileancu za odlazak, dobio je i dozvolu da se ne pojavi na jutarnjem treningu. Naravno, sve u cilju što brže realizacije dogovora sa francuskim klubom i definitivnog odlaska sa Đuzepe Meace godinu dana pre isteka ugovora.

16.20- Lukaš Skorupski i Bolonja nastavljaju saradnju. Italijanski klub je na zvaničnom sajtu potvrio da je poljski golman produžio ugovor sa klubom do leta 2025. sa mogućnošću da traje još godinu dana.

15:55 - Džordan Larson je iz moskovskog Spartaka prešao u Šalke, bez obeštećenja. Šveđanin je predstavljen u Gelzerkirhenu.

 

 

15:50 - Žoze Murinjo nastavlja sa dovođenjem pojačanja, pa je Roma završila još jedan transfer.

Novi član Vučice postaće štoper Erik Baji, koji je blizu potpisa za klub iz Rima. Tako će Portugalac okupiti "staro društvo" iz Mančester junajteda, pošto je od ranije Romin dres zadužio i bivši reprezentativac Srbije Nemanja Matić, kao i od ranije Kris Smoling.

- Erik je sjajan momak, čestit dečkić, uvek spreman sebe da podredi timu. Svakoj ekipi potreban je štoper kao što je Baji, zato što shvata da je klub iznad svih - rekao je Murinjo o Bajiu.

15:45 - Trener Barselone Ćavi Ernandez želi da dovede Toma Menijea iz Borusije Dortmund, kako bi pojačao konkurenciju na poziciji desnog beka.

15:40 - Novinar Fabijan Pletenberg sa nemačkog Sky Sportsa prenosi da bi Filip Kostić večeras trebalo da se nađe u startnoj postavi Ajntrahta na otvaranju Bundeslige protiv šampiona Bajerna iz Minhena, dok mediji iz Italije tvrde da Juventus vodi neprestane razgovore oko definitivnog dolaska Kragujevčanina u Torino.

15:30 - Fiorentina hoće da dovede ofanzivnog vezistu Nedima Bajramija iz Empolija, pa je Viola spremna srpskog štopera Matiju Nastasića uključi u realizaciju ovog posla, kako bi smanjila cenu albanskog veziste.

Foto: Starsportphoto

Matija Nastasić u dresu Srbije

15:25 - Pred početak premijerligaške sezone, koja startuje večeras utakmicom Kristal palas - Arsenal, čelnici Njukasla su produžili ugovor sa menadžerom.

Edi Hau je preuzeo ekipu u novembru i uspeo da "ugasi požar", izborivši opstanak u engleskoj eliti, a sada je potpisao da još dve godine.

 

 

15:20 - Brazilac Bruno Tabata će pojačati Palmeiras. Sporting je sa Verdao dogovorio obeštećenje od 4.500.000 evra, i 500.000 kroz bonuse, te će na taj način povratiti sredstva kojima je pre dve godine platio Portimonenseu za dolazak Tabate. 

15:12 - Ugovor iz snova Galatasataj nudi Drisu Mertensu! Turci su za Belgijanca spremili platu od 4.000.000 evra neto i bonusima za godinu dana ugovora, uz automatski produžetak ako se klub plasira u Ligu šampiona naredne godine.

15:10 - Robert Levandovski je predstavljen u Barseloni! Više desetina hiljada navijača došlo je da pozdravi novog ljubimca, koji im se "odužio" na tradicionalan način - žongliranjem lopte.

15:05 - Napadač Menhengladbaha Alsan Plea je produžio saradnju sa Borusijom do 2025, uz opciju produžetka na još jednu sezonu. Francuzu je prethodni ugovor isticao naredne godine.

 

 

15:00 - Čelsi je pozajmio Brajtonu devetnaestogodišnjeg defanzivca Levija Kolvila, među Galebovima će mladi fudbaler provesti narednu sezonu. 

14:50 - Bivši omladinac Crvene zvezde Aleksa Matić, predstavljen je u beloruskom Minsku 1954 kao novo pojačanje!

 

 

14:40 - Lukas Toreira je definitivno prešao iz Arsenala u Galatasaraja, a transfer Urugvajca koštao je klub iz Istanbula 10.000.000 evra, sedam miliona će Tobdžije odmah dobiti, preostala tri kroz bonuse. Toreira će potpisati četvorogodišnji ugovor!

14:30 - Junak finala Kopa Libertadores Dejverson nastavlja da igra u Brazilu, s tim što se preselio iz Palmeirasa u Kujabu. 

14.20 - Lil je posle odlaska Domagoja Bradarića u Salernitanu za 5.000.000 evra, angažovao na levom beku Brazilca Ismaili koji je stigao u Ligu 1 iz Šahtjora, kao slobodan igrač.

 

 

14:00 - Ogromno interesovanje iz Premijer lige vlada za napadača Bajerna Džošuu Zirkzea. Osim Fulama, u trku za Holanđaninom uključili su se Bornmut i Sautempton.

13:44 - Fudbaler Tventea Ramiz Zeruku pričao je sinoć nakon utakmice u Humskoj sa holandskim novinarima o interesovanju koje Fajenord pokazuje za njega! Nije daleko taj transfer...

13:25 - Lajpcig je pre nekoliko dana odbio Sitijevih 80.000.000 evra za Joška Gvardiola, a nemački klub mu je sada spremio novi ugovor i povećanje plate, sa 2.000.000 na 7.000.000 evra!

13:02 - Fulam ima novog igrača! Šejn Davi je stigao na Krejven Kotidž na jednogodišnju pozajmicu iz Brajtona.

 

 

12:34 - Marka piše da je golman Valensije Jasper Silesen blizu povratka u NEC, 

12:19 - Kristal Palas je napravio prvi kontakt sa Lajpcigom u nameri da dovede vezistu Ilaiša Moribu (19)

12:02 - Čelsi je potvrdio da Mark Kukurelja stiže na Stamford Bridž!

 

 

11:49 - Fabricio Romano piše da je Barselona nadomak dovođenja levog beka Markosa Alonsa (31) iz Čelsija!

 

 

11:34 - Novinar Džonatan Pinasko tvrdi da će 35-godišnji napadač Edison Kavani sutra biti predstavljen kao novi igrač legendarnog argentinskog kluba Boka Juniors

11:22 -  Treći tinejdžer koji je stigao u Čelsi ovog leta je Zek Sturdž! Levi bek (18) je došao iz Brajtona bez obeštećenja.

11:01 - Procurela je jedna informacija iz Bajerna!  Niko u tom klubu trenutno ne zarađuje više novaca od Senegalca Sadia Manea koji ima godišnju bruto platom od 22.000.000 evra. Matijs De Liht  godišnje zarađuje 16.000.000...

10:44 - Hari Kejn je bio glavni favorit za naslednika Roberta Lebandovskog u Bajernu. Leva je otišao u Barselonu, ali Bajern nije doveo centarfora tog profila. Na tu temu je govorio je Hasan Salihamidžić,  sportski direktor kluba: To su glasine. Sada idemo drugim putem. Siti i Liverpul su godinama bili uspešni bez devetke!

Foto: Tanjug

 

10:29 -  Nema sumnje, desiće se prelazak Amadua Onane u Everton! Lil je postigao dogovor sa engleskim klubom koje će mu isplatiti u najboljem slučaju 40.000.000 (36.000.000 evra fiksno + 4.000.000 kroz potencijalne bonuse).

10:04 - Ne da se Lester! Odbio je prvu ponudu Čelsija od 75.000.000 evra za Veslija Fofanu, ali londonski klub, kako tvrdi britanski Times sprema ponudu od 82.000.000!

 

 

09:55 - Milan se ne sprema jedno pojačanje, nego za četiri! Sky sport Italia navodi da šampion Italije razmišlja o Rafaelu Onjediku iz Mitjilanda, Ibrahimu Sisoku iz Strazbura, Žeanu Onanu iz Bordoa i Adrijanu Tamezu iz Helas Verone.

09:38 - Kako piše Atletik, prvi štoper kojeg bi Fulam trebalo da dovede ovog leta je fudbaler Brajtona Šejn Dafi

09:21- Brazilac Oscar vraća se u rodnu zemlju. U 30. godini napušta Kinu, u kojoj je od 2017. godine i gde je zaradio bogatstvo, a sada će zaigrati za Flamengo.

09:09 - Ne svojom voljom, Dris Mertens je ovog leta morao da okonča devetogodišnji boravak u Napulju! Aurelio de Laurentis nije želeo da izađe u susret jednoj od legendi novije istorije kluba, nudio mu znatno manju platu i na taj način ga primorao da ode iz Napolija i potraži novi angažman!

08:52 - Kako stvari stoje, ostanak Cezara Aspilikuete u Čelsiju prekinuće interesovanje kluba za Denzela Damfrisa...

Foto: Tanjug/AP

 

08:51 - Sportski direktor Rome Tijago Pinto bio je u Londonu kako bi pregovarao sa Fulamom oko Džastina Klajverta i pokušava da "udomi" negde Amadua Dijavaru. Vodili su se razgovori i sa Totenhemom za Nikola Zaniola.

08:50 - Dobro jutro! Uživo uz portal Informer.rs pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija