• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.08.2022

09:00 >> 23:08

TRANSFERI (6. AVGUST)! Barselona želi novu "BOMBU"! Čelsi naciljao Holanđanina!

Fudbal

TRANSFERI (6. AVGUST)! Barselona želi novu "BOMBU"! Čelsi naciljao Holanđanina!

Podeli vest

Iz minuta u minut pratite uz Informer.rs najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj  - zatvara 31. avgusta. Svi klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub! Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

UŽIVO: 

22.40 -Španski defanzivac Havi Ernandez na putu je za Valjekas. Rajo će za njegovu kupovinu izdvojiti 2.500.000 evra, s tim da će samo polovina otići na račun njegovog aktuelnog kluba Leganesa, dok će druga polovina pripasti Real, njegovom bivšem klubu.

22.20 -Nakon trijumfa nad Evertonom do kojeg njegov tim nije blistao, trener Čelsija Tomas Tuhel priznao je da bi mu dobro došlo još koje pojačanje.

21.50 - Napadač Genka Siril Desers se danas posle ubedljive pobede nad Epenom oprostio od navijača belgijskog kluba, njegov naredni tim trebalo bi da bude Kremoneze

21.20 - Trener Čelsija Tomas Tuhel potvrdio je da je Markos Alonso blizu napuštanja londonskog kluba. Španski mediji pišu da bi mogao da ode u Barselonu

21.00 -Još jedna potvrda direktno iz Galatasaraja. Klub je zvanično započeo preogove sa Drisom Mertensom.

20.40 - Galatasaraj je zvaničnim saopštenjem potvrdio početak pregovora sa Arsenalom oko potencijalne kupovine Lukasa Toreire.

20.15 - Premijerligaš Bornmut usmeno se dogovorio sa Fejenordom oko dolaska Markosa Senesija. Trešnjice će za argentinskog defanzivca platiti Holanđanima 15.000.000 + 2.000.0000 evra, dok će Senesi potpisati četvorogodišnji ugovor sa ovim klubom.

 

 

20.00 - Reprezentativac Švajcarske Remo Frojler nalazi se pred odlaskom iz Atalante. On je već postigao dogovor sa Notingem Forest, ali čeka se da klub iz Bergama pronađe zajednički jezik sa Šumarima oko obeštećenja.

19.50 - Bundesligaši Lajpcig i Hofenhajm su postigli dogovor oko dolaska Španca Anhelinja u redove Hofa na jednogodišnju pozajmicu.

19.30 - Valensija zbog dugova i finansijskih problema mora da prodaje igrače. Situaciju Slepih miševa prati Fenerbahče, koji hoće to da iskoristi i pojača napad. Posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona, istanbulski klub namerava da dovede Maksija Gomeza, pa su na Mestalji spremni za razgovore i daju slobodu Urugvajcu za pristojno obeštećenje.

19.15 - Argentinski napadač kojeg je Pari Sen Žermen stavio na transfer listu propustiće otvaranje Lige 1 protiv Klermona večeras. Ekip piše da Ikardi nije otputovao na gostovanje iz privatnih razloga.

Foto: reuters

Tekst potpisa

18.50 - Brest je ponudio Bordou 3.000.000 evra za južnokorejskog napadača Hvang-Ui Džoa

18.20 - Najnovija ideja čelnika Torina je Isak Hin, 23-godišnji štoper Jurgordena

18:00 - Boka juniors je završila veliki posao, obziorm da je gigant sa Bombonjere dogovorio nastavak saradnje sa svojim "grumenom zlata" Ezekelom Sebaljosom do decembra 2026. godine.

17:40 - Defanzivac Arsenala Ektor Beljerin želi da se vrati u domovinu i potpiše za Betis.

Španac je odbacio ponude mnogih klubova, jer hoće nazad u tim iz Sevilje, a koliko je istrajan u svojoj nameri svedoči podatak da je Beljerin spreman da se odrekne plate iz poslednje godine ugovora (5.000.000 evra), da bi dobio čiste papire i potpisao za zeleno-bele, koji mu nude ugovor na četiri sezone.

 

 

17:20 - Za nekadašnjeg igrača Milana, Embajea Nijanga, interesuje se Sion. Švajcarci su spremili ponudu Senegalcu, koga bi u svojim redovima još želeli da vide Nant i Okser. Uprava Bordoa mu neće stajati na putu da promeni sredinu, jer su Žirodinci posle ispadanja iz Lige 1 prinuđeni na prodaju igrača.

17:10 - Prema pisanju južnoameričkog novinara Sezara Luisa Merla, Boka Juniors i Edinson Kavani su ušli u završnu fazu pregovora. Jedina prepreka na putu ka dogovoru je dužina ugovora, koju traži urugvajski reprezentativac.

16:50 - Prema pisanju italijanskih medija, Vulverhempton je ponudio Vulverhemtpon trogodišnji ugovor Andrei Belotiju, vredan 3.500.000 evra po sezoni, pride bonusi za njegove odigrane utakmice na Molinou.

16:40 - Među igračima na koje Olimpik Marselj ne računa ove sezone je i Duje Ćaleta-Car. Hrvatski reprezentativac je prekobrojan na Velodromu i Francuzi nameravaju da ga prodaju, jer mu kroz godinu dana ističe ugovor, ali on ne želi da ide.

16:30 - Nekadašnji reprezentativac Španije Fernando Ljorente je na listi želja Sportinga iz Hihona. Član Segunde hoće da dovede napadača koji je napustio Eibar kao slobodan agent, ali prepreku u realizaciji posla predstavljaju Fernandova visoka primanja.

16:10 - Defanzivac Udinezea Destini Udodži postigao je dogovor sa Totenhemom oko petogodišnjeg ugovora. Ostalo je samo da se uprave dogovore oko obeštećenja, kako bi levi bek potpisao za Pevce.

15:52 - Čelsi želi posle Marka Kukurelje da dovede po svaku cenu i Veslija Fofanu. Francuz iz Lestera je visoko kotiran kod Plavaca, koji su za njega spremni da ponude i do 100.000.000 funti, prenosi britanski Gardijan.

15:32 - Španski fudbaler Oskar Melendo potpisao je za Granadu do kraja sezone. Iskusni vezista je u Andaluziju stigao kao slobodan igrač.

 

 

15:12 - Izrazio je želju Luis Alberto da se vrati u Španiju, njegova majka moli Monćija da ponovo zaigra u Sevilji. Lacijali za vezistu traže oko 20.000.000 evra, dok je za klub iz Andaluzije to previše. 

Foto: reuters

14:25 - Dris Mertens i Lukas Toreira u toku dana stižu u Istanbul, a očekuje se da sutra potpišu ugovor sa Galatasarajem. 

13:58 - Dogovor Intera i Pari Sen Žermena oko Milana Škrinijara sve je dalji... Čini se da će slovački štoper ostati u Seriji A i naredne sezone. 

13:14  - Barselona je zvanično počela pregovore sa Mančester sitijem oko Bernarda Silve. Portugalac više ne želi da živi na Ostrvu, a Katalonci su spremni da tu činjenicu iskoriste. 

12:55 - Sampdorija je prihvatila ponudu Brentoforda tešku 14.000.000 + 6.000.000 evra za Mikela Damsgora.

12:20 - Ništa od povratka Nemanje Radoje u srpski fudbal. Visoki vezista će karijeru nastaviti u Kadizu. 

11:51 - Čelsi je navodno ponudio 70.000.000 evra i Markosa Alonsa za Frenkija de Jonga, ali problem predstavlja što mladi Holanđanin neće iz Barselone!

11:30 - Pol Lirola završio je svoju epizodu na Velodromu. Španac odlazi iz Marselja, a za njega je zainteresovan Sautempton. Ipak, cena od 10.000.000 evra previsoka je za Svece. 

11:03 - Mauro Ikardi nalazi se na izlaznim vratima Pari Sen Žermena, a dodatni problem Argentincu predstavlja činjenica da je zbog svađe sa ženom Vanda Narom izostavljen sa spiska igrača za meč prvog kola Lige 1. Sve su prilike da će napadač ovog leta napustiti Pariz. 

10:48 - Frenki de Jong rešen je da ostane u Barseloni, a nedavno se posvađao i sva svojim zastupnicima. Ali Dursun ubeđuje Holanđanina da se preseli u Premijer ligu, dok talentovani vezista neće sa Nou Kampa. 

Foto: Reuters

10:10 - Andrea Beloti bi uskoro mogao da bude zvanično predstavljen u Rimu. Ipak, pre njegovog dolaska Elmur Šomurodov mora da napusti Olimpiko, a za njegove usluge zainteresovani su Torino i Bolonja.  

09:46 - Patrik Kutrone ne nalazi se u Vulverhemptonovim planovima, a Parma želi to da iskoristi i italijanskog napadača vrati na Apenine!

09:05 - Filip Kostić dogovorio je lične uslove sa Juventusom, ali Ajntraht nema nameru da ga proda "ispod cene".

09:01 - Reprezentativac Gruzije Irakli Azarovi dobio je čestitku od saigrača iz nacionalnog tima zbog dolaska u Crvenu zvezdu! Opširnije OVDE

09:00 - Dobro jutro! Uživo uz portal Informer.rs pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!
Društvo

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje osigurava na penzijsko i invalidsko osiguranje sva lica koja su po Zakonu o penzijskom i invalidskom osiguranju obavezno osigurana i koja su se uključila u ovo osiguranje, bez obzira na to da li su u pitanju zaposleni, osiguranici samostalnih delatnosti ili poljoprivrednici.

30.04.2024

17:23

TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina
Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene, saopštio je MUP.

30.04.2024

19:02

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija