• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.08.2022

17:20

SRBIN NAMESTIO KIČMU NAJBOLJEM ŠTOPERU NA SVETU! Pogledajte kako je Mitrović UNIŠTIO Van Dajka, ovo mu nikad NIKO NIJE URADIO! (VIDEO)

Reuters

Fudbal

SRBIN NAMESTIO KIČMU NAJBOLJEM ŠTOPERU NA SVETU! Pogledajte kako je Mitrović UNIŠTIO Van Dajka, ovo mu nikad NIKO NIJE URADIO! (VIDEO)

Podeli vest

Najbolji strelac Fulama Aleksandar Mitrović doneo je Kotidžerima bod u duelu sa favorizovanim Liverpulom

Srpski napadač je bio dvostruki strelac u remiju sa Redsima i bio najbolji pojedinac prve subotnje utakmice na otvaranju sezone u Premijer ligi.

Ono što je mnogo značajnije da se Mitrović tokom celog meča "poigravao" sa najboljim štoperom sveta Virdžilom van Dajkom, koji u duelima sa Aleksandrom nije znao "gde udara".

Golgeter Orlova je, preciznije, naterao Holanđanina na ono što niko nije u dosadašnjem delu premijerligaške karijere.

Verovali ili ne, štoper Liverpula je po prvi put predriblan, a i skrivio je penal na istom meču, koji je Mitrović pretvorio u svoj drugi gol.

Ujedno, u jednoj akciji kada je Fulam napadao, Mitrović je na sredini terena, dok je čekao saigrače da mu se otvore, fenomenalno zadržao loptu u posedu, iako je ispred sebe imao Van Dajka i Hendersona.

Samo jednim driblingom obojicu je poslao "po burek" i nešto kao kiropraktičar im "namestio" donji deo leđa. Pogledajte kako je to izgledalo:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija