• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2022

08:14

KOMENTATOR U TRANSU ZBOG MITROVIĆA! Goooooool! Urlao i postao hit! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

KOMENTATOR U TRANSU ZBOG MITROVIĆA! Goooooool! Urlao i postao hit! (VIDEO)

Podeli vest

Aleksandar Mitrović je u prvom povratničkom meču Fulama u Premijer ligi zatresao mrežu dva puta i podigao Engleze na noge (2:2)

Srpski napadač Aleksndar Mitrović je protiv vicešampiona Evrope i Engleske Liverpula (2:2) u dva navrata zatresao mrežu i doneo klubu bod, iako je Fulam dva puta vodio.

Srbin je oduševio ne samo navijače Fulama, nego celu Englesku, a komentator na čuvenom "Sky Sports" pao je u trans.

- Gooooool. Kakav udarac glavom Mitrovića, Alison nije imao šansu. To je bio neverovatan gol glavom - vikao je komentator posle prvog pogotka našeg asa.

 

 

 

Srbin je u 33. minutu nadskočio 21 centimetar nižeg Trenta Aleksander-Arnolda za 1:0. Skočio je bukvalno preko njega i postigao pogodak sa druge stative nakon centaršuta sa desne strane. Potom je Liverpul izjednačio na 1:1, ali je Mitrović u 72. preokrenuo na 2:1, međutim Salah je spečio Fulam da na kraju slavi (2:2).

Mitrović je posebno bio moćan u odnosu na Liverpulovu odbranu, koja važi za jednu od najboljih na svetu, uz po mnogima najboljeg igrača na ovoj poziciji, Virdžila van Dajka. Ali, pored Srbina Van Dajk je izgledao kao malo dete, kao i  možda i najbolji desni bek  sveta Trent Aleksander Arnold, koga je Mitrović nadskočio.

Amerikanac Tim Rim, izjavio je da je srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović "prava životinja" i da će londonski klub biti dobro sve dok Srbin postiže golove.

- Kada mu je dan, on je prava životinja i pokazao je to ponovo. Dokle god Mitrović postiže golove, mi ćemo biti na dobrom mestu - izjavio je štoper Fulama, a preneo Dejli mejl.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija