• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2022

10:58

"Rastu neki novi Srbi, kao ljuta guja. Skupo će vas koštati Bljesak i Oluja" NAVIJAČI BORCA POSLALI MOĆNU PORUKU! (FOTO)

printscreen

Fudbal

"Rastu neki novi Srbi, kao ljuta guja. Skupo će vas koštati Bljesak i Oluja" NAVIJAČI BORCA POSLALI MOĆNU PORUKU! (FOTO)

Podeli vest

Nedavno je obeležena godišnjica Oluje, kada je proterano najmanje 250.000 Srba, navijači Hajduka dolivali su ulje na vatru, a ekspresno je stigao odgovor od navijača Crvene zvezde i Borca iz Banjaluke

"Lešinari" iz Banjaluke, kako se naziva navijačka grupa, tokom meča sa Igmanom su raširili transparent posvećen Oluji, a i ostavili su jednu jaku poruku.

- Rastu neki novi Srbi, kao ljuta guja. Skupo će vas koštati Bljesak i Oluja - pisalo je na transparentu, dok su okolo bili popisani i brojevi žrtava, jer se navodi da je tokom Oluje proterano 250.000 Srba, ubijeno njih 2.670, dok je uništeno 25.000 srpskih kuća, 920 spomenika i 78 pravoslavnih crkava.

Fudbaleri Borca iz Banjaluke slavili su protiv Igmana sa 1:0 u utakmici četvrtog kola lige Bosne i Hercegovine.

U čevrtak 4. avgusta navršilo se 27 godina od dana kada je ofanzivom hrvatske vojske i policije i jedinica Hrvatskog veća odbrane na područja Banije, Korduna, Like i severne Dalmacije, odnosno na tadašnju Republiku Srpsku Krajinu, počela vojno-policijska akcija Oluja koja je dovela do egzodusa više od 200.000 Srba iz Hrvatske.

Navijači Hajduka iz Splita razvili su skandalozan transparent na utakmici protiv Vitorije Gimaraeš na kom su veličali progon Srba tokom Oluje.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija