• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2022

10:40

MORAŠ DA IMAŠ M**A TO DA MI KAŽEŠ! Bukti rat, Lalatović odbrusio Lazetiću: Izigravaš velikog Murinja po Srbiji... Moje sinove je sad spomenuo i nikad više!

Starsportphoto

Fudbal

MORAŠ DA IMAŠ M**A TO DA MI KAŽEŠ! Bukti rat, Lalatović odbrusio Lazetiću: Izigravaš velikog Murinja po Srbiji... Moje sinove je sad spomenuo i nikad više!

Podeli vest

Buktir rat između Žarka Lazetića, trenera TSC-a i Nenada Lalatića, koji sa klupe predvodi Borac iz Banjaluke

Žarko Lazetić je posle remija TSC-a i Partizana (1:1) u Humskoj "pecnuo" Nenada Lalatovića, koji je pre četiri godine kada je bio trener Čukaričkog na utakmicu sa Crvenom zvezdom došao sa svojom decom koja su bila u dresovima crveno-belih.

Lazetić je rekao da "ako neko očekuje da dođe u dresu Partizana sa decom i izgubi" da se to neće desiti. Naravno, Lalatović mu nije ostao dužan.

- Žarkovu izjavu mi je skoro neko pokazao, stvarno nisam znao da je to rekao. On je brat Nikole Lazetića, s kojim sam popravio odnos (bili su u svađi tokom drugog mandata Lalatovića u Vojvodini prim. aut.). Cenim ga kao trenera i nikada ga ne bih spomenuo, kao ni njegovu decu. On je rekao jedan od trenera, a ja bih mu poručio, ako si toliko hrabar, kaži, Nenad Lalatović je izveo decu - kazao je Lalatović za Glas srpske i nastavio: 

Foto: Starsportphoto

Nenad Lalatović sa decom na Marakani

 

- Moraš da ima m**a da to kažeš, a ne da okolišaš. Izigravaš velikog Murinja po Srbiji. Možeš da pričaš o meni, kad napraviš neki veliki rezultat, kao što sam ja napravio, kad napraviš ime i prezime kao što sam ja to uradio. Zameram mu jednu stvar, odličan je trener, odličan momak, ali moje sinove je sad spomenuo i nikad više. I opet ću to uraditi, opet ću izvesti svoju decu na "Marakanu" - poručio je Lalatović.

Lalatović je 2018. godine izazavao burne reakcije kada je došao sa decom koja su bila u dresovima crveno-belih.

Doveo sam ih da vide gde im je tata igrao, da vide kako je Zvezda veliki klub i voleo bih da jednog dana zaigraju na 'Marakani' i da budu uspešniji od mene - rekao je Nenad Lalatović posle meča na "Marakani" 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija