• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2022

08:20 >> 00:12

TRANSFERI (11. AVGUST)! Pari Sen Žermen dovodi ZVEZDU Mančester junajteda! Barselona se RASPADA!

printscreen

Fudbal

TRANSFERI (11. AVGUST)! Pari Sen Žermen dovodi ZVEZDU Mančester junajteda! Barselona se RASPADA!

Podeli vest

Iz minuta u minut pratite uz Informer.rs najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj  - zatvara 31. avgusta

Svi klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub! Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

Letnji prelazni rok je do sada doneo mnogo uzbuđenja, a mada ulazimo u finiš očekujemo da će biti još zanimljivije, jer brojni klubovi i dalje rade na angažmanima.

TRANSFERI UŽIVO

23:30 - Argentinski mediji među kojima je i ugledni Tyc sports, pišu da je Mauro Ikardi želja Mančester Junajteda i Galatasaraja!

22:50 - Arsenal je spreman da se "otvori" 45.000.000 evra za igrača Viljareala Jeremija Pina!

22:23 - Raste interesovanje za Andreu Belotija. Posle Rome i Vulvsa, u trku se uključila i Nica!

22:03 - Nova meta Notingem Foresta je krilni napadač Mouzes Simon koji ima još dve godine ugovora sa Noričem.

21:50 - Gruzijac Đorđi Papunašvili zvanično je postao novi fudbaler Radničkog iz Niša.

Papunašvili ima 26 godina, igra na krilnoj poziciji i povremeni je reprezentativac Gruzije. Ovog leta potpisao je za ekipu Telavija u domovini, ali je posle samo nekoliko sedmica prešao u redove kluba sa "Čaira".

Ugovor je potpisan na dve godine, a nije poznato koliko su Nišlije platile za nekadašnjeg igrača, između ostalih, španske Saragose.

21:33 - Ren ima novog napadača. Arno Kalimuendo stigao je iz Pari Sen Žermena i potpisao ugovor do 2027. godine.

 

 

21:16 - Lester je spreman da angažuje prvo pojačanje ovog leta. Pred potpisom dvogodišnjeg ugovora je doskorašnji golman Kardifa Aleks Smitis.

20:52 - Andrea Pinamonti novi je napadač Sasuola. Italijanski golgeter stiže na pozajmicu iz Intera sa obaveznim otkupom od 20 miliona!

20:09 - Na niske grane je pao Mauro Ikardi... Argentinac je nekada važio za jednog od najboljih napadača Evrope, a sada je višak u Pari Sen Žermenu. Uz to, jedini zainteresovani klub za njegove usluge je Monca. 

19:45 - "Lekip" prenosi da je Pari Sen Žermen rešen da na Park Prinčeva dovede Markusa Rašforda!  

19:10 - Perspektivni vezista Pari Sen Žermena Erik Žunior Dina-Ebimbe dogovorio je uslove saradnje sa Ajntrahtom iz Frankfurta.

18:40 - U Milanu veruju da će Portugalac Rafael Leao potpisati novi ugovor sa Rosonerima do kraja meseca.

18:22 - Juventus i dalje želi Barseloninog Memfisa Depaja, a Gazetta piše da bi u trku mogao da se uključi i Totenhem!

Foto: Tanjug

 

18:11 - Bordo i AEK pregovaraju oko transfera desnog beka Klemona Mišelina i očekuje sa da se da u naredna 24 časa dođe do dgovora!

18:01 -Juve ne staje! Ima dogovorene lične uslove sa Leandrom Paredesom!

17:40 - Filip Kostić je upravo završio lekarske preglede i vrlo brzo trebalo bi da bude predstavljen kao novo pojačanje Juventusa.

17:36 - Pep Gvardiola naciljao je Renana Lodija! Brazilac je vezan ugovorom za Atletiko Madrid, a otkupna klauzula postavljena je na 120.000.000 evra. 

17:29 - Juventus, Inter i Milan bore se oko potpisa Franka Kesija! Reprezentativac Obale Slonovače koji ima pravo da izađe iz ugovora sa Barselonom! 

17:06 - Šuška se da bi bek Bodoa, Ola Solbaken mogoa da zameni Filipa Kostića u Frankfurtu!

16:51 - Nec je angažovao Filipa Sandlera. Reč je o holandskom štoperu koji je ponikao u Ajaksovoj školi, kasnije iz Cvolea prešao u Mančester Siti koji ga je slao na pozajmice u Anderleht i Trou. Prethodnih šest meseci igrao je u Fejenordu.

 

 

16:35 - Elče se dogovorio sa Marseljom oko jednogodišnje pozajmice španskog desnog beka Pola Lirole.

16:21 - Genk juri Jira Sora iz praške Slavije. Šest golova i tri asistencije u prošloj sezoni na šest mečeva nokaut faze Lige konferencije bilo je dovoljno da 22-godišnji Nigerijac zagolica Belgijance.

16:02 - Torino je dobio još jedno pojačanje. Nikola Vlašić stigao je iz Vest Hema na jednogodišnju pozajmicu. Tu je i opcija sa pravom otkupa za 15.000.000 evra.

15.45 - Leo Baptistao je pre nekoliko minuta stigao u Španiju na potpis ugovora sa Almerijom. Podsetimo, Santos će od prodaje iskusnog napadača zaraditi 1.500.000 evra.

15.22 - Britanski Telegraf piše da je Atletikov Renan Lodi jedna od brojnih opcija Mančester Sitija za pojačanje na levom boku.

15.11 - Fudbaler Fiorentine Nikola Milenković potpisuje novi ugovor sa klubom, na pet godina, saznaje Informer. Srpski reprezentativac Nikola Milenković će sada zarađivati četiri miliona evra neto i biće najplaćeniji fudbaler Fiorentine. Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

Foto: Reuters

 

14.55 - Talentovani ruski fudbaler Jegor Prucev potpisao je danas četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, saopštio je srpski šampion. Prucev, koji igra na poziciji ofanzivnog veznog, ima 19 godina, a u Zvezdu je stigao iz Sočija.
- Crvena zvezda je veliki klub koji je poznat širom Evrope. Srećan sam što sam postao deo crveno-bele porodice i želim da osvajam što više trofeja u Zvezdi. Kao i svakom fudbaleru, san mi je da igram Ligu šampiona i smatram da je ovo pravo mesto da učim i napredujem. Ponosan sam što će me trenirati Dejan Stankovic, sećam se njegovog gola sa pola terena protiv Šalkea, a sada ću imati priliku da sarađujem s njim. Zaista neverovatan osećaj - reao je Prucev za klupski sajt.

Foto: crvenazvezdafk.com

Jegor Prucev

14.31 - Konor Galager  razmatra opciju da se vrati u Kristal Palas ako ne bude imao mesta kod Tomasa Tuhela jer želi da se nametne Geretu Sautgejtu za Svetsko prvenstvo

14.30 - Bešiktaš se interesuje za Nadima Amirija, ali je Leverkuzen odbio prvu ponudu istanbulskog giganta za fudbalera koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Đenovi. 

14.27 - Aleksej Mirančuk zvanično je novi igrač Torina. Kao što smo prethodno preneli, stigao je iz Atalante na pozajmicu sa opcijom otkupa.

 

 

 

14.13 - Stiže pojačanje u Fulam, sledeći potpisnik na Krejven kotidžu biće – Vilijan! Iskusni Brazilac je pred povratkom u Englesku, posle ne baš pohvalnog drugog mandata u Korintijansu završenog eliminacijom iz četvrtfinala Kopa Libertadores. Korintijans je u sredu veče izgubio revanš od Flamenga (0:1), ukupnim rezultatom 0:3 okončao takmičenje u prestižnom kupu i na toj utakmici krilni napadač je poslednji put nosio crno-beli dres.

13.55 - Fudbalski klub Crvena zvezda potpisao je profesionalne ugovore sa osmoricom omladinaca, saopšteno je na sajtu crveno-belih. Talentovani fudbaleri ugovore su potpisali u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i direktora omladinske škole Dragana Mladenovića.Ugovore su potpisali: Marko Čurić (2003, centralni vezni), Mlađan Ivanković (2004, centralni vezni), Dragan Tegeltija (2006, desni bek), Uroš Tegeltija (2006, krilni napadac), Nemanja Durišić (2006, centralni napadac), Veljko Milosavljevic (2007, štoper), Andrija Maksimović (2007, ofanzivni vezni) i Ognjen Mišić (2007, krilni napadač).

Foto: crvenazvezdafk.com

 

13.33 - Fudbaler Barselone Frenki de Jong uskoro će morati da preseče kada je reč o tome gde će nastaviti karijeru. U celu priču umešao se i Čelsi koji je spreman da mu ponudi izlaz, dve strane su postigle dogovor oko transfera vrednog 80 miliona evra, ali čeka se odgovor de Jonga. U celoj priči najveći gubitnik bi mogao da postane Mančester junajted i njegov menadžer Erik ten Hag koji je sve karte uložio ovog leta na dovođenje De Jonga.

- Ako ga Junajted ne dovede, to je sramota, ali ako ode u Čelsi, onda je to tragedija. Da ne želi da dođe, verujem da bi posao odavno bio napušten. Odnos koji De Jong ima sa sadašnjim trenerom, tu mora da je postojala neka komunikacija u smislu, čekaj me, dolazim - kaže Nevil.

13.14 - Kako bi uspela da registruje novajlije i zajedno sa njima Usmana Dembelea, Barselona će u toku dana prodati još jedan deo od TV prava u vrednosti od 100.000.000 evra, najavljuju španski mediji.

Foto: reuters

 

13.00 - Crvena zvezda je angažovala još jedno pojačanje! Stigao je talentovani ruski fudbaler Jegor Prucev.  Jegor Prucev koji ima 19 godina potpisaće u toku dana ugovor do 2026. godine sa crveno-belima.Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

12.55 - Fudbaler Sautemptona Nejtan Tela pristao je da ode na kaljenje u Barnli. U toku dana bi trebalo da stigne na lekarske preglede.

12.33 - Partizan nije odustao od Nikole Čumića. Krilni fudbaler trebalo bi da stigne u Humsku bez obzira na  ishod evropskih kvalifikacija. 

12.08 - Au šta radi Notingem Forest,  nastavlja  da se razbacuje, sada nudi 25 miliona evra za napadača Votforda Emanuela Denisa?!

12.00 - Gotovo je! Serhio Gomez je novi levi bek Mančester Sitija. U pitanju je 21-godišnji levi bek i član Anderlehta, koji je prošao sve mlađe kategorije Barselone, pre odlaska u Borusiju Dortmund 2018. godine. Kasnije je igrao na pozajmici u Ueski, da bi ga Anderleht otkupio prošlog leta od Dortmunda za 2,25 miliona evra. On je četvrto pojačanje Sitija posle Erlinga Halanda, Hulijana Alvareza i Kalvina Filipsa. 

11.34 - Srpski fudbaler Adem Ljajić mogao bi da se vrati u Partizan. Jedan od najtalentovanijih izdanaka omladinske škole Partizana u 21. veku želja je crno-belih. Telegraf saznaje da su tim povodom već načinjeni konkretni koraci i Ljajić bi uskoro kao slobodan igrač mogao da se vrati u Humsku. Više o ovj vesti pročitajte OVDE.

Foto: starsport

 

11.13 - Srpski fudbaler Filip Kostić stigao je na lekarske preglede u Torino što je Juventus potvrdio na zvaničnom Tviter nalogu kluba.

 

 

11.51 - Kisesko krilo Vu Lei rastao se sa Espanjolom i vratio u domovinu. Igraće za Šangaj Port iz kojeg je pre tri godine i došao u katalonski klub.

10.10 - Niko Gonzales ide na pozajmicu u Valensiju, a očekuje se da se reše situacije oko Memfisa Depaja i Frenkija de Jonga, a čekaju se i Martin Brajtvajt i Samjuel Umtiti. 

10.00 - Pregovori oko Milana Škrinjara su se  odužili te PSŽ traži alternativu za Slovaka iz Intera. Neroazuri potražuju ogromnu sumu za svog defanzivca, teško da će štoper promeniti sredinu za manje od osamdeset miliona evra.  Parižani ostaju u pregovorima, ali francuski mediji navode da Galtije i Kampos prate mladog Mohameda Simakana iz RB Lajpciga. 

09.41 Ćezare Kasadei je i dalje na meti Čelsija, ali se za njega kod Intera raspituju Nica i Sasuolo i spremni su da ubace povratnu klauzulu u ugovor i ispune zahtev milanskog kluba, s tim da je ponuda francuskog kluba finansijski nešto bolja, tvrdi Đanluka di Marcio.

09.30 - Kako piše Mozzart Sport, Nikola Maraš promeniće i treći klub u Španiji. Srpski defanzivac narednih godinu dana provešće u Alavesu.

09.10Ruski ofanzivni vezista Aleksej Mirančuk stigao je ovog jutra u Torino na zakazane lekarske preglede, prenosi Đanluka di Marcio.

08.24 - Horhe Sančez je novi fudbaler Ajaksa. Meksikanac je došao iz Klub Amerike i potpisao ugovor do 2026. Desni bek je stigao kao sedmo pojačanje Ajaksa koji je pre njegovog transfera oborio klupski rekord spiskavši 86.000.000 evra.

08.23 - Mohamed Kamara iz Red Bul Salcburga je u fokusu Evertona.Transfermarkt procenjuje defanzivnog vezistu na 27.000.000 evra.

08:22 - Dobro jutro! Uživo uz portal Informer.rs pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija