• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2022

09:00 >> 23:07

TRANSFERI (13. AVGUST)! Barsa rešila GORUĆI problem! Junajted naciljao pojačanje u napadu!

Fudbal

TRANSFERI (13. AVGUST)! Barsa rešila GORUĆI problem! Junajted naciljao pojačanje u napadu!

Podeli vest

Iz minuta u minut pratite uz Informer.rs najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj  - zatvara 31. avgusta! Svi klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub! Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

Letnji prelazni rok je do sada doneo mnogo uzbuđenja, a mada ulazimo u finiš očekujemo da će biti još zanimljivije, jer brojni klubovi i dalje rade na angažmanima.

Uživo:

22.45 - Ajaks i Torino su vrlo blizu dogovora oko transfera holandskog štopera Pera Skurasa. Italijanski tim će ga najverovatnije kupiiti po modelu 9.500.000 evra fiskno + 3.500.000 kroz bonuse, a Kopljanici će zadržati pravo na 15 posto novca od naredne prodaje.

22.10 - Već duže vreme Bajer Leverkuzen pokušava da dovede talentovanog Ukraijnca Mihajla Mudrika. Međutim, ako je verovati nemačkom Kickeru to se neće dogoditi ovog leta jer je Mudrik odlučio da ostane u Šahtjoru.

21.38 - Aleks Koljado postaće novi fudbaler Elčea u narednih 24 do 48 sati. Barselona je odlučila da pusti ofanzivnog vezistu na jednogodišnju pozajmicu i plaćaće mu polovinu godišnje zarade.

21.10 - Neposredno pred večerašnji okršaj Monce i Torina Adrijano Galijani je razgovarao sa novinarima povodom eventualnog transfera Maura Ikardija,

- Zapamtite moje reči, nećemo dovesti Ikardija. Nakon potpisa Andree Petanje nije nam potreban novi napadač - rekao je sportski direktor Monce.

20.40 - Prema pisanju lokalnog Estadio Deportiva, Sevilja ima dva kandidata koji bi trebalo da popune rupu nastalu odlaskom Žila Kundea. Prvi je Tilo Kerer iz Pari Sen Žermena, a drugi Galatasarajev Nelson.

20:00 - Doskorašnji napadač Midlzbroa Uče Ikpeazu novo je pojačanje Turske Konje. Potpisao je dvogodišnji ugovor.

 

 

19:30 - Vezista i kapiten Specije Đulio Mađore je nadomak prelaska u Salernitanu. U narednih nekoliko sati doputovaće u Salerno na lekarske preglede i potpis, tvrdi italijanski Sky Sport.

19:10 -Pao je dogovor Votforda i Tigresa, a prema njemu štoper Samir se seli u Meksiko za 7.000.000 evra. Brazilac će potpisati četvorogodišnji ugovor u ponedeljak nakon što prođe lekarske preglede.

18:53 - Španski mediji bruje: novac koji je Atletiko Madrid dobio od prodaje Danijela Vasa Brondbiju, uložiće u dovođenje Serža Orijea. U pitanju je oko 1.500.000 evra.

18:26 - Nica ponovo hoće Edinsona Kavanija. Krenuli su pregovori sa Urugvajcem koji je dugo bez kluba. 

18:00 - Štoper Genka Džon Lusumi dogovorio je trogodišnju saradnju sa Bolonjom uz opciju produžetka na još godinu dana.

17:30 - Već neko vreme se krčka transfer Leandra Paredesa u Juventus, a zanimljivu informaciju donosi italijanski novinar Alfredo Pedula. 

Naime, Mančester Junajted je pre mesec dana pokušao da dovede argentinskog vezistu, ali je odbijen jer je Paredes želeo u Juventus.

17:10 - Kejlor Navas je pristao da zaigra za Napoli, javlja Ekip. Sada ostaje da Napoli i Pari Sen Žeremen pronađu zajednički jezik. Sve opcije dolaze u obzir - direktna prodaja, pozajmica uz pravo otkupa, ili uključivanuje navas u transfer Fabijana Ruiza.

Foto: Tanjug/AP

16:55 - Kejlor Navas je pristao da zaigra za Napoli, javlja Ekip. Ostalo je samo da se PSŽ i Napoli dogovore. 

16:37 - Verona hoće da učvrsti odbranu, a jedno od rešenja je Danijele Rugani. Problem je, međutim, plata koju italijanski štoper prima u Juventusu, a to je 3.000.000 godišnje.

16.20 - Okser razmišlja o dvojici fudbalera kojima bi mogao da ojača napadačku liniju - Mbajeu Nijangu (27) iz Bordoa i Renovom Tinejdžeru Matisu Albinu (19).

16:04 - Andrea Pirlo je doveo pojačanje iz Gambije u Karagumruk. U turskom timu je od danas levo krilo Ebrimu Kolija koji je stigao na pozajmicu iz Atalante.

 

 

15:45 - Radnik iz Surdučice je angažovao Osmana Maronga, koji je prošlu sezonu proveo u Akademiji Pandev. Sezonu je završio sa deset golova na 32 utakmice, uz još četiri asistencije.

15:32 - Serhio Gomez stigao je danas u Mančester i očekuje se da uskoro bude ozvaničen njegov transfer u Siti. Anderleht bi mogao da dobije oko deset miliona evra obeštećenja!

15:05 - Mladi fudbaler iz Gane, Kagava Rašid, došao je na probu u TSC!

14:44 - Fejenord je zainteresovan za štopera Sparte iz Praga Davida Hancka. Holanđani su ponudili 7.500.000 evra i procente od naredne prodaje, ali praški klub želi okruglo 10.000.000 evra. 

14:19 - Sen Maksiman bi mogao da napusti Njukasl ukoliko stigne ponuda teška 45.000.000 evra za Francuza!

13:55 - Kaiki, Brazilac kog svi porede sa Nejmarom, napustio je Mančester siti i otišao na jednogodišnju pozajmicu u Pasoš Fereiru. 

13:20 - Andrea Beloti na pragu je dogovora sa Galatasarajem!

12:52 - Barselona je dogovorila još jedan transfer! Očekuje se da naredne nedelje bude ozvaničen dolazak Bernarda Silve!

12:12 - Bajern iz Minhena u Kai Havercu vidi zamenu za legendarnog Tomasa Milera kog polako "stižu godine". Nemački mediji navode da Bavarci već neko vreme pomno prate ofanzivca Čelsija!

11:47 - Notingem Forest izdvojio je 20.000.000 evra za dolazak Emanuela Denisa iz Votforda! On će danas proći lekarske preglede i ako bude sve kako treba postaće novi Šumar!

11:16 - Konrad de la Fuente novo je pojačanje Olimpijakosa! Američki ofanzivac stigao je u Pirej na jednogodišnju pozajmicu iz Marseja!

10:46 - Srpski vezista Saša Lukić rešen je da napusti Torino! Opširnije OVDE

10:10 - Sve se čini da su dani Memfisa Depaja u Barseloni "odbrojani"! Holanđanin će sledeće nedelje postati novi fudbaler Juventusa!

Foto: Tanjug

09:51 - Poslednja linija Spartak Ždrepčeve krvi jača je za Nikolaosa Baksevanosa. Grčki defanzivac stiže iz rumunske Čindije, on je najveći deo karijere prveo u Laciju!

09:27 - Mančester junajted zainteresovan je za dovođenje Alvara Morate iz Atletiko Madrida. Šuška se da Jorgandžije za svog napadača traže oko 35.000.000 evra!

09:02 - Barselona je uspela da registruje pojačanja koja su na Nou Kamp stigla tokom leta, te će Ćavi imati na raspolaganju sve igrače za prvo kolo Primere i duel sa Rajo Valjekanom!

09:00 - Dobro jutro! Uživo uz portal Informer.rs pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17