• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.08.2022

07:00

DETALJ KOJI NIKO NIJE VIDEO! Ovo prikazuje kakav je  odnos Kristijana Ronalda i Ten Haga (VIDEO)

Reuters/David Klein

Fudbal

DETALJ KOJI NIKO NIJE VIDEO! Ovo prikazuje kakav je odnos Kristijana Ronalda i Ten Haga (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Mančester junajteda doživeli su težak poraz u meču drugog kola Premijer lige od Brentforda (4:0) na gostujućem terenu

Ovo je drugi poraz u nizu za "crvene đavole", a Erik Ten Hag još ne za pobedu od kada je postao trener slavnog tima.

Nije pomoglo ni što je Kristijano Ronaldo igra prvu postavu, bio je ovo jako loš dan za Mančester junajted.

Ipak, pored katastrofalnog rezultata svi su uočili jedan detalj po okončanju ove fudbalske utakmice.

 

 

Holanđanin posle meča nije pričao o ovom detalju, ali govorio je o situaicji u klubu.

- Teško mi je. Uvek je iznenađenje kada počnete tako utakmicu. Za 35 minuta primili smo četiri gola. To nije moguće. Ovaj tim mora da preuzme odgovornost. Žao mi je navijača koji su uradili sve da nas podrže, a izneverili smo ih. Ovo su dobri igrači i moraju da preuzmu odgovornost na terenu kao tim i kao pojedinci. To nismo uradili danas - rekao je Ten Hag posle meča.

Foto: Reuters/David Klein

Erik Ten Hag

Takođe je naglasio da ne beži od sopstvene odgovornosti i da preuzima svoj deo krivice za loš rezultat.

- Ne shvatite me pogrešno, menadžer je takođe odgovaran. On ima najveću odgovornost i to preuzimam na sebe. I radićemo na tome. Hoću da im ulijem veru, ali moraju da to urade i sami. Prva dva gola smo primili posle individualnih grešaka. To ne sme da se događa na ovom nivou. Moramo da izvučemo pouke iz toga. Morate da se držite plana i da nastavite dalje. Greške su deo fudbala - završio je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija