• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2022

09:25 >> 23:31

TRANSFERI (15. AVGUST): Pavlović napustio Partizan, Mihajlović doveo pojačanje u Bolonju!

Pixabay

Fudbal

TRANSFERI (15. AVGUST): Pavlović napustio Partizan, Mihajlović doveo pojačanje u Bolonju!

Podeli vest

Iz minuta u minut pratite uz Informer.rs najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj  - zatvara 31. avgusta!

Klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub!

Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

Po običaju letnji prelazni rok je do sada doneo mnogo uzbuđenja, a mada ulazimo u finiš očekujemo da će biti još zanimljivije, jer brojni klubovi i dalje rade na angažmanima.

TRANSFERI UŽIVO: 

22.40 - Portugalski Rekord tvrdi da su Sporting i Vulverhempton postigli dogovor oko transfera Mateusa Nunjesa - 45+5 miliona na ime bonusa platiće premijerligaš lisabonskih Lavovima, tvrdi isti izvor.

22.20 - Nije Roma raspoložena da ovog leta pusti Zaniola da ode, ali ako do toga ipak dođe, Vučica će krenuti po Marka Asensija iz Reala, pišu Španci.

Foto: Tanjug/AP

21.44 - Golman Arsenala Aleks Runarson narednih godinu dana provešće na pozajmici u turskoj Alanji. 

21.20 - Nakon što se Frenki de Jong izjasnio da ne želi u Mančester, klub sa Old Traforda je povukao ponudu koju je pre nekoliko dana dostavio Barseloni. Više ne postoji šansa da Holanđanin završi u Junajtedu ovog leta.

20.55 - Krsitijano Ronaldo, Hari Megvajer, Markus Rašford, Luk Šo i Bruno Fernandes razgovarali su sa upravom kluba i poručili da su Mančesteru neophodna pojačanja.

20.30 - Izgleda da su čelnici Žute podmornice uspeli da ubede Pervisa Estupinjana i Bulaja Diju na transfere u Brajton, odnosno Salernitanu. 

20.10 - Skaj javlja pozivajući se na pouzdane izvore da je Vesli Fofana frustriran i ljut na Lester sprečava njegov transfer u Čelsi.

19. 40 - Fudbalski klub sa Kipra AEL Limasol saopštio je da je postigao načelni dogovor sa Partizanom za transfer fudbalera Lazara Pavlovića

Kiprarski prvogligaš zvanično je objavio da će Lazar Pavlović postati novi čan njihovog tima.

Više pročitajte OVDE.

19.20 - Mladi urugvajski štoper Hoakin Sosa (20) ugovorio je transfer u Bolonju kod našeg Siniše Mihajlovića.

18.50 - Galatasaraj i Ejupspor dogovorili su transfer Džesija Sekidike, nekadašnjeg fudbalera kruševačkog Napretka. Sekidika je prošle sezone igrao na pozajmici u Ejupsporu.

18.30 - Votford je odbio ponudu Njukasla tešku 17.000.000 funti za 20-godišnjeg napadača Žoaa Pedra.

18.10 - Iskusni napadač Rena Gaetan Labord (28) zanimljiv je Lilu, Njukaslu i Sevilji. Ren računa da bi mogao da zaradi najmanje 20.000.000 evra.

17.40 -  Fudbaler Čelsija, američki reprezentativac Kristijan Pulišić, mogao bi da napusti londonski klub do kraja prelaznog roka, prenose britanski mediji.

Foto: Reuters/David Klein

Menadžer Čelsija Tomas Tuhel navodno ne računa na Pulišića u nastavku sezone, zbog čega je rukovodstvo "plavaca" odlučilo da ga proda ili pošalje na jednogodišnju pozajmicu.

Više pročitjete OVDE.

17.20 - Kristijan Falk iz Bilda donosi potvrdu da je Barsa ugovorila uslove sa Alonsom, ali da još nema dogovor sa Čelsijem. Očekuje se da transfer iznosi do 7.000.000 evra.

17.00 - Skaj sport javlja da postoji pomak u pregovorima Milana i Čelsija oko zajma Hakima Ziješa

16.40 -Torino još nije odustao od Belgijanca Denisa Prata koji se nakon jednogodišnje pozajmice vratio u Lester. Ali konkurencija nije mala, Prata žele još Fjorentina i Sampdorija.

16. 15 - Na adresu Makabija iz Tel Aviva je iz Sankt Peterburga navodno stigla ponuda Zenita od 4.000.000 evra za 18-godišnjeg ofanzivnog vezistu Oskara Gluka. U izraelskom klubu smatraju da nije zadovoljavajuća i traže 6.000.000.

15:58 -  Galatasaraj je kontaktirao Vitoriju Gimarais kako bi se raspitao za Abdula Mumina, međutim, defanzivca iz Gane pikirao je i Bornmut.

15:37 - Nakon utakmice sa Sasuolom vezni fudbaler Juventusa Nikolo Rovela će napustiti ekipu i uputiti se ka Monci gde bi trebalo da provede narednih godinu dana na pozajmici.

15:21 - Štoper Viljareala Horhe Kuenka mogao bi uskoro da se vrati u Hetafe. Prošlu sezonu tamo je proveo kao pozajmljen igrač, a po istoj formuli stigao bi i ovog leta. Posao je navodno vrlo blizu realizacije.

14:59 - Barselona je tokom vikenda zahtevala od Čelsija 30.000.000 evra za Pjera Emerika Obamejana, ali londonski klub nije spreman da potroši ni izbliza toliko novca na Gabonca, tvrdi Fabricio Romano.

14:30 - Kalum Hadson Odoi je trebalo da se nađe u sastavu za meč rezervi Čelsija i Fulama, ali izgleda da će krilni fudbaler na pozajmicu..ostaje da se vidi gde!

14:01 - Soči je ponudio Partizanu 1.000.000 evra za Igora Vujačića - saznaje Mozzart Sport.

Foto: FK Partizan

 

13:45 - Amerikanac Kristijan Pulišić bi ovu sezonu mogao da provede na pozajmici. Jedna od potencijalnih destinacija navodno je Njukasl...

13:32 - Lorijan polako pravi mesto za potencijalni dolazak Bambe Dijenga, pošto će uskoro poslati mladog napadača Sambu Sumanoa na jednogodišnju pozajmicu u belgijski Epen.

13:17 - Napadač Lansa Gael Kakuta postao je prioritet Nanta u poslednje dve nedelje prelaznog roka. Pošto je izgubio mesto u startnoj postavi Lansa nekadašnji ofanzivac Čelsija izrazio je želju da ode, 

12:55 - Holandski štoper Per Šurs nadomak je Torina, te Đanluka di Marcio iznosi detalje transfera. Granata će Ajaksu platiti 9.500.000 evra fiksno, plus 3.500.000 kroz bonuse, kao i 15 odsto od naredne Šursove prodaje.

12:37 - Sent Etjen je kontaktirao napadača Ferencvaroša Rajana Maeea, Marokanac je ove sezone pao u drugi plan u klubu iz Budimpešte i vrlo lako bi mogao da ga napusti.

12:12 - Austrijski vezista Julijan Baumgartlinger pregovara sa Augzburgom. On je bez ugovora pošto se ovog leta rastao sa Leverkuzenom u kojem je proveo prethodnih šest sezona.

11:54 - Ofanzivni vezista Barselone Aleks Koljado ide na novu pozajmicu. Prošlu sezonu proveo je u Granadi, ovu će u Elčeu. Klub iz Valensije neće imati pravo da otkupi Koljada narednog leta.

 

 

11:32 - Barselona traži novog desnog beka, a Ćavi je posle 0:0 protiv Rajo Valjekana rekao kako je upravo to pozicija na kojem treba novo rešenje. Na listi se nalaze Džeremi Frimpong (Bajer Leverkuzen), Aron-Van Bisaka (Mančester Junajted), Huan Fojt (Viljareal), Diogo Dalo (Mančester Junajted) i Tomas Menije (Borusija Dortmund).

 

 

11:11 - Mančester Junajted poslao je novog igrača na pozajmicu. Reč je o 21-godišnjem desnom beku Etanu Lerdu. On će pokušati da pomogne KPR-u da izbori plasman u prvu ligu.

10:55 - Frančesko Ačerbi je na izlaznim vratima Lacija. Kako je Inter u potrazi za štoperom, iskusni fudbaler je, prenosi Alfredo Pedula, preko svojih menadžera ponudio Simoneu Inzagiju da obnove saradnju, ali neroazurima je i dalje primarni cilj Manuel Akandži iz Dortmunda.

10:41 - Mančester Junajted traži napadača koji je spreman da sedi na klupi i tu ulogu na Old Trafordu hteli su da povere Džejmiju Vardiju, međutim Lester neće da pusti iskusnog Engleza, tvrdi Atletik.

10:25 - Roma se interesuje za Marka Asensija iz Reala, prenosi calciomercato web. Španski ofanzivac mogao bi da napusti Real Madrid jer nije u planovima Karla Ančelotija, a želi da pronađe sredinu u kojoj će redovno da igra.

10:15 - Italijani prenose da je Totenhem ponovo krenuo po Nikoloa Zaniola. Roma traži 50 miliona evra za svog vezistu, a situaciju prati i Čelsi.

09:51- Makedonca  Darka Čurlinova danas se očekuju lekarski pregledi u Engleskoj. On će potpisati za Barnli u transferu vrednom oko 5.000.000 evra sa uključenim bonusima.

09:46 - Na Old Trafordu ne računaju na Džejmsa Garnera i spremni su da ga puste do kraja prelaznog roka. Junajted bi ga pustio za 15.000.000 evra...

09:27 - Pikirao je Čelsi talentovano krilo iz Evertona, Entonija Gordona, koji ima samo 21 godinu. Skaj Sports javlja da je prvobitna ponuda upućena na Gudison - oko 47.000.000 evra.  Odgovor je da ofanzivac nije na prodaju, ali isti mediji tvrdi da bi Everton bio spreman za razgovore ako bi ponuda glasila 50.000.000 funti.

Foto: Tanjug/AP

Čelsi sve jači...

09:26 - Kako piše sve cenjeniji Get French Football News.Mančester junajted se preko posrednika raspitao za zdravlje argentinskog napadača Maura Ikardija

Foto: reuters

 

09:25 -  Dobro jutro i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs, na kojem iz minuta u minut možete pratiti dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija