• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.08.2022

09:25 >> 23:01

TRANSFERI (14. AVGUST): Lukić bira - Roma ili Napoli! Notingem NASTAVLJA sa kupovinom!

printscreen

Fudbal

TRANSFERI (14. AVGUST): Lukić bira - Roma ili Napoli! Notingem NASTAVLJA sa kupovinom!

Podeli vest

Iz minuta u minut pratite uz Informer.rs najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj  - zatvara 31. avgusta!

Klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub!

Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

Po običaju letnji prelazni rok je do sada doneo mnogo uzbuđenja, a mada ulazimo u finiš očekujemo da će biti još zanimljivije, jer brojni klubovi i dalje rade na angažmanima.

 
TRANSFERI UŽIVO:

22:50 - Armando Ico mogao bi do kraja prelaznog roka da napusti Torino!

22:10 - Notingem Forest je ponovo otvorio pregovore sa Milanom oko Tijemuea Bakajoka. Francuz je na San Siro došao na dvogodišnju pozajmicu iz Čelsija, ali Rosoneri nemaju nameru da ga zadrže. 

21:44 - Remo Frojler zvanično je novi igrač Notingem Foresta. Atalanta je od prodaje svog kapitena inkasirala 9.000.000 evra

21:07 - Zvanično - Čelsi je dostavio ponudu tešku 40.000.000 evra Evertonu za talentovanog ofanzivca Antoni Gordona!

20:57 - Dolazak Đovanija Lo Selsa u Viljareal je gotova stvar! 

20.20 - Mogla bi Roma da ostane bez Andree Belotija ukoliko se uskoro ne ubrza. Nikolo Skira tvrdi da je doskorašnjem napadaču Torina Nica ponudila četvorogodišnji ugovor i bolje finansijske uslove od rimskog kluba.

19.55 - Britanski Tajms piše da je Čelsi zainteresovan za mladog krilnog fudbalera Evertona Entonija Gordona. Na Gudison Parku su ranije isticali da Gordon nije na prodaju, videćemo da li se nešto u međuvremenu promenilo. Naravno, u slučaju da Čelsi ozbiljnije krene po 21-godišnjaka.

19:32 - Fabijan Ruiz nije se našao među putnicima za gostovanje Napolija protiv Verone. To je samo još jedna potvrda da je pitanje njegovog transfera u Pari Sen Žermen pitanje trenutka.

19:21 - Poznato je još od ranije da je Notingem Forest dogovorio kupovinu Hvanga Ui-džoa iz Bordoa, a sada sa Ostrva stiže informacija da će ga odmah potom proslediti na pozajmicu u Olimpijakos.

19.00 - Trabzon je preko zvaničnih klupskih kanala potvrdio da je Mark Bartra na putu ka Turskoj i pozvao navijače da u što većem broju dočekaju španskog defanzivca

 

 

18.40 - Poznato je još od ranije da je Notingem Forest dogovorio kupovinu Hvanga Ui-džoa iz Bordoa, a sada sa Ostrva stiže informacija da će ga odmah potom proslediti na pozajmicu u Olimpijakos.

18:12 - Britanski Tajms tvrdi da situacija oko Kristijana Ronalda sve više frustrira njegove saigrače i stručni štab Erika ten Haga.

17:39 - Nica trenutno razmišlja da li da pokuša da dovede Čelsijevog Emersona koji posle dolaska Marka Kukurelje više nema ni status rezerviste na Stamford Bridžu.

17:20 - Valensija će uskoro oglasiti sa ponudom Džejsonu Denajeru, javlja belgijski novinar Saša Tavolijeri. Denajer je posle rastanka sa Lionom pregovarao sa Torinom i Fulamom, ali se nisu dogovorili.

17:03 - Napadač Selte Santi Mina karijeru nastavlja u Al Šababu, dok se velikan iz Galicije okreće potrazi za novom "devetkom". 

Foto: Tanjug

16:46 - Saša Lukić nalazi se na radaru Rome, ali i Napolija! Italijanski mediji prenose da su Napolitanci takođe zainteresovani da dovedu srpskog vezistu koji želi da napusti Torino nakon što mu nije ponuđen novi ugovor. 

16:06 - Ausem Ouar mogao bi karijeru da nastavi u taboru Notingem Foresta. Vezista Liona bi se na Siti Graund preselio za 16.000.000 evra, a transfer bi uskoro mogao da bude i realizovan. 

15:47 - Agent Mendeš je popio "korpu" kod svih nudeći Kristijana Ronalda ovog leta, a Korijere Delo Sport piše da je kucao na vrata Intera i Milana. Epilog isti...

15:27 - Fenerbahče pokušava da angažuje igrača iz "lige petice". Pregovori sa Maksijem Gomezom iz Valensije su u toku.

15:03 - Ren je ušao u trku za potpis Bubakara Sumarea iz Lestera. Monako je doveo Kamaru za 15.000.000 iz Salcburga, a istu sumu ponudili su "lisicama" za Sumarea. Odbijena je bez preteranog razmišljanja, pa Ren zna šta treba da radi.

14:50 - Đulio Mađore stigao je na lekarske preglede u Salerno, a čim ih prođe dojučerašnji kapiten Specije potpisaće ugovor i staviće se na raspolaganje Davideu Nikoli.

14:29 - Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a doskorašnji Belenenseša, Andrija Luković, karijeru će nastaviti u Azerbejdžanu.

Andrija Luković će pojačati azerbejdžansku Ziru, a kako saznajemo, ugovor će biti potpisan na dve godine! OPŠIRNIJE OVDE.

14:02 -  Iako Đerara Delofeua žele Napoli, Marselj, Viljareal, Atalanta i Torino Španac ne razmišlja da napusti Udineze.

- Moja Budućnost? Glavom sam u Udinama. Imam još dve godine ugovora i jedna stvar je bitna da bi dobro igrao - ne smeš da misliš o sutra - poručio je Delofeu.

13:41 - Kako tvrdi renomirani sportski novinar, Fabricio Romano, Viljareal će već u toku ovog dana pokušati da završi sve sa Almerijom i u svoje redove dovede upravo Umara Sadika, dok cifra još nije poznata, iako fudbaler ima izlaznu klauzulu od 60.000.000 evra. Osim Almerije, dobro će zaraditi i Partizan koji ima pravo na 40 odsto od transfera ovog fudbalera!

Foto: Starsportphoto

 

13:22 - Inter ima u planu da Ćezare Kasadei bude žrtveno jagnje kako bi sačuvao Milana Škrinijara. Prva ponuda je glatko odbijena, a Nerazuri očekuju da naredna bude bar 15.000.000, uključujući i bonuse.

13:13 - Menadžer Ektora Beljerina vodi pregovore sa Arsenalom o raskidu ugovora. Bek je ponuđen Barseloni i Atletiku, ali bi najradije u Betis.

12:55 - Mikel San Hoze, igrač sa najviše nastupa u istoriji Atletik Bilbaa najavio je završetak fudbalske karijere. Nekadašnji član Liverpula, Birmingema i Amorebijete planira uskoro da okači kopačke o klin.

12:33 - FIorentina se nada da će sa Empolijem izvršiti trampu Bajrami - Zurovski. Albanac bi došao kod Luke Jovića, a Simon Zurovski bi se vratio u klub u kome je proveo prethodnu sezonu na pozajmici!

12:22 -  Srpski stručnjak Nikola Puača novi je trener fudbalera Voždovca, saopštio je beogradski klub

12:11 - Džon Lusumi dolazi u Bolonju na lekarske preglede, koji su zakazani za utorak. Genku će na ime otkupne klauzule da pripadne 8.000.000 evra.

11:51 - Juri Tilemans bi sledećeg leta kao slobodan igrač mogao da pređe u Arsenal. Navodno, Lester je spreman za tu opciju pošto Belgijancu tada ističe ugovor.

11:32 - Monako ima novog igrača. U pitanju je Mohamed Kamara.Pet godina trebalo bi da ostane u Kneževini, a Red Bul salcburgu će pripasti naknada u visini od oko 15.000.000 evra.

 

https://publish.twitter.com/?query=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2FAS_Monaco%2Fstatus%2F1558732659194478594&widget=Tweet

 

11:11 -  Posle potpisa Šeika Kujatea i Emanuela Denisa, Notingem Forest je bacio oko na Nila Mopaja. Napadač Brajtona košta 10.000.000 funti ili oko 12.000.000 evra.

10:51 -  Isa Kabore iz Mančester Sitija ide na pozajmicu u Marselj. Do kraja sezone trebalo bi da ostane na Velodromu. 

10:26 - Niko Šulc je već duže vreme pred odlaskom iz Borusije koja ga je pre tri sezone platila Hofenhajmu 25.000.000 evra, a sada levog beka želi Nica...

Foto: printscreen

 

10:14 - Blizu je Đanluka Gaetana Kremonezea. Ukoliko sve bude kako treba, on dolazi na pozajmicu iz Napolija.

10:03 - Serhio Gomez iz Anderlehta stiže u Mančester Siti, a to smanjuje verovatnoću da će Građani pokušati da dovedu Renana Lodija iz Atletiko Madrida...

09:51- Barselona je spremna da ga pusti  Pjera Emerika Obameja ukoliko od Čelsija dobije ponudu u visini od 25.000.000 evra. 

09:42 - Noćas je Notingem Forest predstavio još dva pojačanja! Dakle, došlo je 14 novih igrača, a poslednji su Šeik Kujate je iz Kristal Palasa došao kao slobodan igrač, a Nigerijac Emanuel Denis je plaćen Votfordu oko 23.000.000 evra! Klub se isprsio za 118.000.000 evra na obeštećenja...

09:27 - Tutosport piše ja bacio navijače Juvea u trans! Juventus ulazi u završnu fazu pregovora sa Barselonom oko Memfisa Depaja a populanri medij javlja - Pun gas. Blizu je... Ugovor je poslat Holanđanovim agentima.

Foto: Tanjug/AP

 

09:26 - Defanzivni vezista Šerifa Edmund Ado (22) pojačaće redove srpskog šampiona Crvene zvezde! Crveno-beli će dati 2.000.000. evra za Stankovićevu želju!

Foto: Starsportphoto

 

09:25 - Dobro jutro i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs, na kojem iz minuta u minut možete pratiti dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija