• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2022

09:00 >> 20:01

TRANSFERI  (17. AVGUST)! Junajted krenuo u NAPAD na Srbina! Silva ostaje u Sitiju!?

Fudbal

TRANSFERI (17. AVGUST)! Junajted krenuo u NAPAD na Srbina! Silva ostaje u Sitiju!?

Podeli vest

Iz minuta u minut pratite uz Informer.rs najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj  - zatvara 31. avgusta! Klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub!

Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

Po običaju letnji prelazni rok je do sada doneo mnogo uzbuđenja, a mada ulazimo u finiš očekujemo da će biti još zanimljivije, jer brojni klubovi i dalje rade na angažmanima.

TRANSFERI UŽIVO

23.33 - Kad smo već kod Plavaca, ukoliko Čelsi angažuje Frenkija de Jonga, mladi vezista Konor Galaher će napustiti klub, ali ne i London.

Kristal Palas pomno prati situaciju sa namerom da svog bivšeg igrača vrati u staro jato. 

23.15 - Fudbaler Čelsija Kalum Hadson Odoi želi da napusti Stamford bridž i nađe klub u kome će da igra. Premijerligaši Njukasl i Sautempton, kao i bundesligaš Borusija Dortmund su se uključili u trku za njegovo dovođenje.

23.10 - Salernitana želi napadača Viljareala Bulajea Diju. Njegovim odlaskom Žuta podmornica bi, posle prodaje Alkasera u Emirate, otvorila prostor za dovođenje Edinsona Kavanija iz Mančester junajteda.

22:50 - Francuski ekspert za transfere Santi Auna prenosi informaciju da je Mančester junajted obnovio interesovanje za Sergeja Milinković-Savića, kao i da je kontaktirao agenta srpskog reprezentativca Mateju Kežmana.

Crvenim đavolima je propao pokuša angažovanja Adrijena Rabioa iz Juventusa, pa su se okrenuli vezisti Orlova i rimskih nebesko-plavih.

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković-Savić

22.38 - Liverpul nije zadovoljan učinkom Nabija Keite, pa će Redsi pokušati da ga prodaju do kraja prelaznog roka.

22.35 - PSŽ je spreman da proda vezistu Erika Žuniora Dinu Ebimba, koji je danas preskočio trening drugog tima Svetaca. Bundesligaš Ajntraht iz Frankfurta je korak od njegovog dovođenja, u transferu vrednom 7.000.000 evra.

22.20 Bomba sa Ostrva! Mančester Junajted se vraća po Entonija, javlja Skaj Sports. Nakon što ih je Atletiko odbio za Feliksa, Crveni đavoli se opet okreću brazilskom krilu iz Ajaksa za kojeg su se raspitivali i na početku prelaznog roka. Ajaks je do sada bio tvrdokoran u stavu da neće prodati Entonija ispod 80.000.000 evra, ali Skaj tvrdi da se sprema ogromna ponuda sa Old Traforda.

22.00 - Vezista Čelsija Bili Gilmor želja je premijerligaša Brajtona, koji hoće da ga dovede na pozajmicu.

21.40 - Sada već bivši napadač Viljareala Pedro Alkaser potpisao je ugovor sa Al Šardžom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

 

 

21.20 - Posle povratka u Real sa pozajmice iz Fiorentine, Alvaro Odriozola će na novu pozajmicu. Premijerligaš Notingem Forest je pokazao interesovanje da dovede Španca u svoje redove.

20.50 -Fiorentina ima dogovor sa českim vezistom Antonjinom Barakom iz Verone: 1.300.000 evra po sezoni za ugovor na četiri godine. Ali problem je što Verona traži prevelikih 15.000.000 evra za obeštećenje.

20.20 -Italijanski mediji najavljuju da bi Đovani Simeone večeras mogao da postane novi igrač Napolija

19.50 -Ateltiko Madrid i Žoao Feliks su odbili ponudu Mančester Junajteda

Foto: Reuters

19.30 - Nakon što je Briž odbio 10.000.000 evra tešku Vest Hemovu ponudu za Hansa Vanakena, londonski klub sada sprema i drugu ponudu za Belgijanca.

19.15 -Još jedno pojačanje u Marselju. Posle Ise Kaborea iz Mančester sitija, predstavljen je i 17-godišnji vezista Sejha Saha. Došao je iz Troe i plaćen je 700.000 evra a navodno je bio i na radarima Mančester Junajteda i Bajerna.

18.40 -Sporting iz Lisabona čini sve što je u mogućnosti da nagovori Kristijana Ronalda na veliki povratak kući. Sportski direktor Ugo Vijana ubeđuje nekadašnjeg saigrača da se vrati u Lisabon iako portugalski klub ne može da ispoštuje Kristijanove visoke finansijske zahteve, ipak oni za razliku od "crvenih đavola" igraju Ligu šampiona

18.20 - Valensija i Viljaral vode bitku oko Edisona Kavanija

Foto: Tanjug/AP

18.00 - Valensija pokušava da izdejstvuje novu pozajmicu Brajana Hila od Totenhema ali londonski klub trenutno nije raspoložen za pregovore

17.35 - Napadač Čukaričkog Almir Aganspahić odlazi na pozajmicu u Azerbejdžan, Novopazarac će narednih godinu dana igrati za ekipu Sumgait.

17.15- Talentovani štoper Vojvodine Milan Majstorović karijeru nastavlja u moskovskom Dinamu.

16:45 - Britanski Skaj tvrdi da je nekoliko italijanskih i španskih klubova pokazalo interesovanje da pozajmi Harija Vinksa, ali da nijedan još nije poslao zvaničnu ponudu Totenhemu.

16:21-  Monako je produžio ugovor sa desnim bekom Vandersonom (21) do leta 2027.

 

16:06 -  Golgeter iz Viljareala, Bulaje Dija, stigao je u Napulj odakle će se dalje uputiti u Salerno na lekarske preglede. 

15:59 - Šampion Hrvatske, Dinamo Zagreb, želeo bi u svojim redovima levog beka Marselja, Žordana Amavija, ali on ne bi u naš komšiluk....

15:45- Agent i majka francuskog veziste Adrijen Rabia, saopštila je čelnicima Mančester junajteda da nema nameru sa spusti finansijske zahteve, pa kako stvarti stoje od transfera definitivno neće biti ništa... 

15:28 - Bešiktaš ima dogovor sa Evertonom o transferu Delea Alija, a igrač ima poslednju reč..

15:15 - Bazel je doveo Bredlija Finka, napadača rezervnog tima Dortmunda, za kojeg je dao 800.000 evra.

 

 

14:59 - Vilijan, nekadašnji napadač Šahtjora, Čelzija, Arsenala i brazilske reprezentacije, danas 34 - godišnjak bez kluba, mogao bi da se vrati u engleski fudbal. Posle sezone provedene u Korintijansu, spominje se kao novi igrač Fulama. Već tokom dana trebalo bi da stigne u klub na pregovore.

14:41 - Vest Hem je potvrdio dovođenje štopera PSŽ Tila Kerera. Potpisao je četvorogodišnji ugovor, a transfer je bio vredan oko 12 miliona evra.

 

 

14:23 - Tangi Ndombele sutra stiže u Napulj na lekarske preglede. Napolitanci će platiti 1.000.000 evra za jednogodišnju pozajmicu, a naredne godine će imati pravo otkupa za 30 miliona!

Foto: Tanjug/AP

14:04 - Tilo Kerer zvanično u Vest Hemu. Pari Sen Žermenu bi mogao da inkasira 16.000.000 evra sa bonusima.

13:50 - Bek Mančester sitija Isa Kabore zvanično je stigao na Velodrom. Reprezentativac Burkine Faso stiže na jednogodišnju pozajmicu, a Marsej će na kraju sezone imati opciju otkupa za 20.000.00 evra. 

13:08 - Iskusni švajcarski golman Jan Zomer nalazi se blizu dogovora sa Mančester junajteda, prenosi Blik. 

12:56 - Partizan će, izgleda, ipak, morati da se strpi u iščekivanju odgovora Adema Ljajića, jer je bivši igrač Bešiktaša i reprezentacije Srbije u ovom trenutku okrenut inostranstvu, konkretno - Italiji. OPŠIRNIJE OVDE.

12:41 - Juventus hoće da ubrza transfer Memfisa Depaja nakon saznanja da će Angel Di Marija propustiti tri do četiri nedelje zbog povrede. Depaj bi uskoro trebalo sporazumno da raskine ugovor s Barselonom, a onda bi ga Juventus doveo kao slobodnog igrača. 

12:22 - Vesli Fofana obavestio je čelnike Lestera da bi želeo da napusti klub i nastavi karijeru u Čelsiju. "Lisice" nemaju nameru da ga puste osim ako ne dobije ponudu koja bi se kretala oko 100 miliona evra.

12:01 - Pored Alvara Morate i Adrijen Rabio rešio je da odbije Mančester junajted. Francuz je rešio da se bori za svoje mesto u Juventusu iako je Masimiliano Alegri davnih dana rešio da ne računa na snažnog vezistu. 

11:57 - Alvaro Morata rešio je da ostane u Atletiko Madridu, odnosno, da ne prihvati ponudu Mančester junajteda. Crveni đavoli sada moraju da se okrenu drugim opcijama u napadu. 

Foto: reuters

11:40 - Napadač Sevilje Munih El Hadadi na pragu je prelaska u Hetafe. 

11:26 - Bernardo Silva odustao je od prelska u Barselonu i spreman je da se posveti budućnosti u Mančester sitiju, prenosi britanski "Atletik". 

11:11 - Fiorentina je zainteresovana za Orkana Kokčua iz Fajenorda. Na listi želja Viole nalaze se Nedim Bajrami i Antonio Barak. 

10:57 - Eldor Šomurodov i Džastin Klajvert bi u narednim danima i zvanično mogli da napuste Romu, a samim tim otvore mesto za dolazak Andree Belotija! Sportski direktor Vučice Tijego Pinto nalazi se u Milanu gde pregovara sa zainteresovanim stranama. 

10:25 - Talentovani štoper Per Šul stigao je u Torino na lekarske preglede! Bikovi će na ime obeštećenja Ajaksu uplatiti 9.500.000 evra!

10:07 - Usem Ouar dogovorio je lične uslove sa Notingem Forestom. Novi učesnik Premijer lige će Lionu isplatiti 15.000.000 evra za francuskog vezistu! 

09:49 - Entoni Gordon nije na prodaju, stav je Evertona posle odbijanja i druge ponude koju je klub dobio od Čelsija. Za 21-godišnjeg napadača "plavci" su ponudili oko 54 miliona evra.

09:40 - Brajton je potvrdio dolazak Previsa Estupinjana iz Viljareala! Galebovi su za naslednika Marka Kukurelje platili 18.000.000 evra obeštećenja. 

09:05 - Beškitaš je zainteresovan da angažuje Dele Alija. Navodno, turski klub je spremio ponudu tešku 12.000.000 evra za nekadašnjeg reprezentativca Engleske, a nema sumnje da bi Everton bio zadovoljan sa tolikim obeštećenjem. 

09:02 - Zagrebački Dinamo naciljao je pojačanje u Francuskoj. Kako prenose hrvatski mediji, na meti Modrih nalazi se bek Marseja Džordan Amavi koji je nedavno izbačen iz tima zbog sukoba sa trenerom Igorom Tudorom. 

09:00 - Dobro jutro i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs, na kojem iz minuta u minut možete pratiti dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Cvijanović: Dejtonski sporazum ruši Šmit, a ne Republika Srpska (VIDEO)
Politika

Cvijanović: Dejtonski sporazum ruši Šmit, a ne Republika Srpska (VIDEO)

Srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović rekla je danas da je Republika Srpska opedeljena za poštovanje Ustava, teritorijalnog integriteta i suvereniteta BiH i da to ne narušavaju njeni funkcioneri i institucije već godinama delovanje visokih predstavnika i sprega stranih i bošnjačkih sudija u Ustavnom sudu BiH.

28.03.2024

12:43

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija