• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2022

21:57

NOVI PAZAR JE HIT SUPERLIGE! Napredak NOVA ŽRTVA! Četvrta u nizu za Gaćinovićevu četu!

Starsportphoto

Fudbal

NOVI PAZAR JE HIT SUPERLIGE! Napredak NOVA ŽRTVA! Četvrta u nizu za Gaćinovićevu četu!

Podeli vest

Fudbaleri Novog Pazara savladali su Napredak sa 2:1 (1:0) u okviru šestog kola Superlige Srbije

Nastavlja se mesec kao iz snova za sve u Novom Pazaru! Četa Vladimira Gaćinovića vezala je i četvrti trijumf u Superligi Srbije, stigla do 12 bodova, a poslednja "žrvta" u nizu je kruševački Napredak kom nikako da krene ove godine - 2:1 (1:0). 

Nadali su se u Kruševcu da će utakmica sa Novim Pazarom biti prekretnica u sezoni, ali neće biti tako. Makar ne u onom smeru u kom su želeli svi u taboru Napretka. Čarapani su i na šestom uzastupnoj utakmici ostali bez pobede, te imaju svega dva osvojena boda. Sa druge strane, Pazarci su na 12  i trenutno zauzimaju treće mesto na tabeli Superlige Srbije. 

Foto: Starsportphoto

Nakon slabog starta sezone malo ko je očekivao da će četa Vladimira Gaćinovića biti "strah i trepet". Pobeda nad Partizanom raspalila je Pazarce, nakon čega su redom padali TSC, Radnički Niš, a sada i Napredak. 

Domaćin je poveo golom Mitra Ergelaša u 40. minutu utakmice, ali je Krstić u 55. uspeo da poravna. Ipak, konačan rezultat postavio je Andrija Majevac "sa kreča" u samom finišu meča! 

SUPERLIGA, ŠEST KOLO:

Petak

Novi Pazar - Napredak  2:1 (1:0)
Ergelaš 40, Majevac 76p - Krstić 55

Subota

17.55 Vojvodina - Mladost Lučani 

20.00 Javor - Radnički 1923 

Nedelja

18.00 Radnik - Radnički Niš 

18.00 TSC - Mladost GAT 

Ponedeljak

17.00 Voždovac - Kolubara 

Odložene utakmice:

Partizan - Spartak

Čukarički - Crvena zvezda

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija