• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2022

13:24

LOŠE SE PIŠE SRBIJI, BRAZILCI SU FAVORITI ZA TITULU! LegendarnI NEMAC veruje u Južnoamerikance!

Tanjug

Fudbal

LOŠE SE PIŠE SRBIJI, BRAZILCI SU FAVORITI ZA TITULU! LegendarnI NEMAC veruje u Južnoamerikance!

Podeli vest

Legendarni nemački fudbaler Jirgen Klinsman smatra da su Brazil i Argentina najveći favoriti za titulu na Mundijalu

Ponovo će Srbija u grunoj fazi Svetskog prvenstva igrati protiv Brazila, a po mišljenju mnogih Karioke slove za prvog favorita na Mundijalu. Slično mišljenje ima i legendarni Jirgen Klinsman koji pored Brazilaca može da bidi i Argentince sa peharom u ruci. 

- Argentina je terbalo da osvoji još titula od 1990. godine. Možda će se to dogoditi sada. Zašto da ne? Voleo bih da se desi, posebno zbog Lea Mesija. Neka osvoji Svetsko prvenstvo kao poklon za Božić - rekao je Klinsman. 

Foto: Tanjug/AP

Nemac je potom istakao da su Brazilci, uz Argentinu glavni favoriti, a upravo je ća južnoamerička reprezentacija igrati protiv Srbije u grunoj fazi Svetskog prvenstva. 

- Da budem iskren, mislim da je potrebno analizirati tim, odnosno kakav je bio kroz kvalifikacije. U ovom momentu, Argetnina i Brazil su iznad evropskih selekcija - jasan je legendarni Nemac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija