• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2022

17:23

PRVI PUT OD POČETKA RATA! Odigrana utakmica u Ukrajini! OVE ekipe su se sastale i ODMAH IZNENAĐENJE (VIDEO)

Printscreen You Tube

Fudbal

PRVI PUT OD POČETKA RATA! Odigrana utakmica u Ukrajini! OVE ekipe su se sastale i ODMAH IZNENAĐENJE (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Šahtjora iz Donjecka i Metalista iz Harkova otvorili su fudbalski šampionat ratom pogođene Ukrajine

Meč je odigran u Kijevu, a završen je bez golova. Time je na startu sezone viđeno veliko iznenađenje, budući da je Šahtjor bio veliki favorit.

Lopta u prestonici Ukrajine zakotrljala se posle 254 dana pauze od prethodnog odigranog meča, ali su okolnosti verovatno uticale na kvalitet fudbala, pa su izostali golovi.

Međutim, nije bilo ni sirena za vazdušnu opasnost, pa je duel odigran bez prekida. Pre početka meča intonirana je himna Ukrajine, igrači obeju ekipa ogrnuli su zastave Ukrajine, a istakli su transparent na kom je pisalo:

- Jednake smo hrabrosti.

Pored svakog stadiona u Ukrajini, na razdaljini od najmanje 500 metara nalazi se sklonište od potencijalnih vazdušnih napada.

Šahtjor iz Donjecka je učesnik ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona, a utakmice grupne faze igraće kao domaćin u Varšavi, prestonici Poljske.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija