• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.08.2022

10:15 >> 23:31

TRANSFERI  (27. AVGUST)! Srbin menja klub!? Zvezdin rival KUPUJE kod bratskog rivala crveno-belih!

Fudbal

TRANSFERI (27. AVGUST)! Srbin menja klub!? Zvezdin rival KUPUJE kod bratskog rivala crveno-belih!

Podeli vest

Iz minuta u minut pratite uz Informer.rs najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj  - zatvara 31. avgusta! Klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub!

Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

Po običaju letnji prelazni rok je do sada doneo mnogo uzbuđenja, a mada ulazimo u finiš očekujemo da će biti još zanimljivije, jer brojni klubovi i dalje rade na angažmanima.

UŽIVO:

22.35 -  Po pisanju italijanskih medija ao je dogovor između Milana i Šalkea, Malik Tšau stiže na San Siro. Nemac će u ponedeljak stići u Milano na potpis ugovora. 

22.15 - Golman Njukasla Martin Dubravka dogovorio se sa Mančester junajtedom. Sa Old Traforda nude pozajmicu sa pravom otkupa za 5.000.000 funti.

21.50 - Andrea Beloti dogovorio je sve detalje ugovora sa Romom. Đanluka di Marsio tvrdi da da će Beloti sutra potpisati ugovor.

21:24 - Džošua Zirkse stigao je u Italiju i večeras će gledati Bolonju protiv Milana na San Siru.

21:05 - Štutgart je dobio prvu zvaničnu ponudu za Sašu Kalajdžića od Vulverhemtpona, ali pošto je bila "tanka" Švabe su je odbile.  

20:31 - Monako je prodao Nici krilnog fudbalera Sofijana Diopa, piše lokalni Nice Matin. Kneževima će sa bonusima pripasti 20.500.000 evra. 20.03 - Barselona je registrovala i poslednje, peto pojačanje ovog leta. Žil Kunde će se već sutra staviti na raspolaganje Ćaviju za meč sa Valjadolidom.

19.40 - Dogovor je postignut! Zvezdin rival u Ligi Evrope ekipa Monaka pristala je da Partizanovom protivniku u Ligi Konferencija - Nici proda krilnog igrača Sofijana Diopa. Od ovog transfera Kneževi će inkasirati sa bonusima 20.500.000 evra. Koliko je Monako profitirao, svedoči činjenica da su Diopa doveli 2018. iz Rena bez obeštećenja!

19.20 - Barselona je uspela da završi potrebnu papirologiju za poslednje pojačanje Žila Kundea. Bivši igrač Sevilje biće registrovan za sutrašnji meč Ćavijevih izabranika protiv Valjadolida, što može samo da raduje navijače Katalonaca. 

18.59 - Trener Mančester Junajteda Erik ten Hag rekao je da ne želi da proda Kristijana Ronalda. Portugalac je u pobedi protiv Sautemptona ušao s klupe.

- Imamo ga u planu, želimo da ostane. Imamo Cristiana, Martiala i Rashforda. Tako da smo mirni s napadačima - rekao je Ten Hag posle utakmice.

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

18.35 - Nema ništa od prelaska Konrada Lejmera u Bajern, što je sam austrijski vezista potvrdio nemačkom Skaju.

18.17 - Martin Dubravka (33), slovački golman, kaže da želi da pređe u Mančester Junajted. Dubravka trenutno brani za Njukasl, a Junajted je u potrazi za novim golmanom, piše Sky Sports. 

18.00 - Šampion Italije ekipa Milana je završila sve oko dovođenja Darijuša Stalmaha. U pitanju je mladi vezista poljskog Gornjika, koji ima samo 16 godina, ali to mu nije smetalo da zabeleži22 nastupa u seniorskoj konkurenciji.

17.51 - Trener Sevilje Đulen Lopetegi naredio je dovođenje novog napadača, nezadovoljan učinkom Jusefa En Nesirija i Rafe Mira, pa je kao želju pred upravu tima iz Andaluzije postavio Lukasa Boju iz Elčea.

17.41 - Zvezdin rival Trabzon namerava da se pojača na krilnoj poziciji. Želja turskog prvaka je Jorgos Masuras iz Olimpijakosa, pa su Turci već poslali ponudu pirejskim crveno-belima.

17.31 - Nica i Ren planiraju razmenu igrača. Radi se o Aminu Guiriju i Gaetanu Labordu. Fudbaler Partizanovog rivala ima dogovor sa klubom da može promeni sredinu za 40.000.000 evra, pa bi u tom slučaju Ren morao da doplati prilikom njegovog dovođenja. Sa drug strane, Guiri želi da se oproba u Premijer ligi.

17.11 - Lion je prihvatio ponude Majorke i neimenovanog nemačkog kluba o pozajmici Tina Kadeverea. Sada je sve na brzonogom napadaču.

16.51 - Austrijski reprezentativac Saša Kalajdžić, centarfor visok dva metra, nije u sastavu Štutgarta ovog vikenda. Englezi smatraju da je razlog njegov transfer u Premijer ligu. 

16.33 - Seru Girasija hoće nekoliko klubova. Ovaj napadač napušta Ren, a poslednji koji se javio je Briž.

16.14 - Lukas Paketa, brazilski vezista koji je dosad igrao za Lion, prelazi u Vest Hem. Sleteo je u London, a trebalo bi danas da obavi lekarski pregled. Transfer bi trebao biti vredan oko 60 miliona evra.

15.51 - Notingem Forest trebalo bi da dovede Renana Lodija iz Atletiko Madrida, piše Fabricio Romano. "Šumari" koji su se ove sezone vratili u Premijer ligu, levog beka bi doveli na pozajmicu vrednu pet miliona evra, pa će ga moći da ga otkupe za dodatnih 30 miliona evra.

15.30 - Šef struke Barselone Ćavi Ernandez govorio je o planovima do kraja prelaznog roka:

- Ne isključujem nijednu mogućnost: odlazak ili ostanak Obamejana; ostanak ili odlazak Depaja. Slično je sa još nekoliko naših igrača, sve je otvoreno u narednih petdana - istakao je Ćavi.

15.10 - Krilni napadač Crvene zvezde Filipo Falko karijeru nastavlja u Kaljariju. Više o tome ovde.

14.50 - Bivši štoper Jurgordena Isak Hin pojačao je Veronu. Obeštećenje iznosi 3.200.000 evra, kroz bonuse 1.400.000, plus 10 odsto za Šveđane od sledećeg transfera.

 

 

14.40 - Mančester junajted je ponudio 100.000.000 Barseloni za Memfisa Depaja! Crveni đavoli su krenuli u potpunu ofanzivu na Holanđanina.

14.20 - Herta i Borusija iz Menhengladbaha ušli su u trku za dovođenje Gabrijela Vidovića iz Bajerna. Ofanzivni vezista je želja oba bundesligaša, ali će posleednju reč imati Bavarci.

14.00 - Leće je zainteresovano za ofanzivca Napolija Adama Unasa.

13.42 - Trener Junajteda Erik Ten Hag otklonio je svaku mogućnost da će Fil Džons, Brendan Vilijams i Aksel Tuanzebe napustiti Old Traford. Novi menadžer Crvenih đavola je potvrdio da pomenuti trio ostaje na Teatru snova.

13.22 - Kad smo već u Bergamu, Atalanta je spremila 12.000.000 evra i tri miliona putem bonusa za hrvatskog defanzivca Borna Sosu, ali bundesligaš Štutgart zahteva 20.000.000 za svog levog beka.

13.02 - Atalanta je angažovala danskog napadača Rasmusa Hojluna, koji u Bergamo stiže iz austrijskog Šturma. 

 

 

12:42 - Delovalo je da će Pari Sen Žermen završiti transfer Fabijana Ruiza iz Napolija, ali engleski mediji prenose da je zapelo u pregovorima. Zbog toga, Žorž Mendeš je Svecima ponudio Leandera Dendonkera iz Vulverhemptona. Ipak, uprava PSŽ-a odbacila je tu mogućnost. 

12:09 - Britanski mediji prenose da je Jirgen Klop rešio da ponudi Roberta Firmina Pari Sen Žermenu, a da Liverpul zauzvrat dobije Leandra Peredesa. Nemački trener je na konferenciji istakao da će Redsi biti aktivni u finišu prelaznog roka nakon slabog starta sezone. 

11:57 - Pjer Emerik Aubamejang sigurno neće pojačati Čelsi budući da Plavci nemaju nameru da mu ponude dvogodišnji ugovor. Sa druge strane, Mančester junajed je spreman da se kocka i očekuje se da Gabonac uskoro utanači detalje sa Crvenim đavolima!

11:21 - Vesli Fofana bi uskoro mogao da postane najskuplji štoper ikada! Lester je prihvatio ponudu Čelsija, a Francuz bi danas trebao da dođe na lekarske preglede na Stamford bridž!

11:08 - Mančester junajted još uvek nije odustao od dovođenja Antonija! Iako je Ajaks odbio 90.000.000 evra sa Old Traforda, Crveni đavoli spremaju novi napad. 

10:22 - Još uvek nije poznato da li će Nemanja Gudelj ostati u Sevilji! Srpski reprezentativac nalazi se na radaru Dinama Moskve, ali Andalužani nisu raspoloženi da se odreknu veziste. 

10:20 - Matija Nastasić uskoro bi mogao da postane novi fudbaler Specije! 

10:15 - Dobro jutro i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs, na kojem iz minuta u minut možete pratiti dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija