• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.08.2022

08:08 >> 23:31

TRANSFERI(30. AVGUST)! KRAJ SAGE! Sadik na korak od DVOSTRUKOG ŠAMPIONA PRIMERE! Junajted doveo igrača za 100.000.000! CSKA poslao poruku Zvezdi...

printscreen

Fudbal

TRANSFERI(30. AVGUST)! KRAJ SAGE! Sadik na korak od DVOSTRUKOG ŠAMPIONA PRIMERE! Junajted doveo igrača za 100.000.000! CSKA poslao poruku Zvezdi...

Podeli vest

Iz minuta u minut pratite uz Informer.rs najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj  - zatvara 31. avgusta! 

Klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub!

Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

Po običaju letnji prelazni rok je do sada doneo mnogo uzbuđenja, a mada ulazimo u finiš očekujemo da će biti još zanimljivije, jer brojni klubovi i dalje rade na angažmanima. Nije retkost da se neki ugovori realiziju u "minut do 12"

TRANSFERI UŽIVO

22.31 - Monpelje hoće među stativama Luku Zidana, golmana Real Madrida i sina legendarnog Zinedina, javlja L Ekip. 

22.11 - Đanluka Di Marcio potvrđuje: napadač Almerije i bivši fudbaler Partizana stiže u Real Sosijedad za 20.000.000 evra. Bivši napadač Partizana biće zamena za Aleksandra Isaka.

Foto: printscreen

Umar Sadik

22.51 - Golgeter Specije Žanis Antista (20) stiže u Sasuolo. Transfer Francuza na Mapei stadion košta 6.000.000 evra.

21.25 - Hari Vinks stigao je u Đenovu. Dojučerašnji vezista Totenhema će provesti narednu sezonu kao pozajmljeni igrač Sampdorije.

21.07 - Bajer Leverkuzen je poslao Interu ponud za Robina Gosensa. Ekipa sa San Sira će je prihvatiti kako sada stvari stoje.

20.40 - Sebastijan Koates produžio je ugovor sa Spotingom. Snažni štoper ostaje u Lisabonu do 2024. godine.

 

 

20.30 - Madi Kamara je stigao u Rim, a u klubu sa "Olimpika" zarađivaće 1.200.000 evra po sezoni.

20.18 - Levo krilo Eštorila Artur Gomes trebalo bi da pređe u Sporting za 4.000.000 evra. Brazilac će potpisati petogodišnji ugovor sa Lavovima.

19.59 - Filipe Vizeu napustio je Udineze. Brazilski napadač karijeru nastavlja u Šerifu iz Tiraspolja.

19.41 - Fabricio Romano ima novu ekskluzivu - Čelsi je ponudio Lajpcigu 90.000.000 evra i opciju da stigne na Stamford Bridž tek narednog leta. Time bi hrvatski defanzivac postao najskljuplji odbrambeni igrač sveta.

19.15 - Od belgijskih novinara stiže potvrda da će Vut Fes potpisati za Lester i to potogodišnji ugvor. Remsu bi trebalo da pripadne čak 20.000.000 evra

18.59 - Pari Sen Žermen je spreman za dva izlazna transfera. Ofanzivni vezista Eduar Mišu će se preseliti u Sanderlend, a na pomolu je i povratak Idrise Gane Geja u Everton.

18.32 - Doskorašnji napadač Crvene zvezde Ohi napustio klub iz "Ljutice Bogdana".

Opširnije OVDE.

Foto: Starsportphoto

Ohi napustio Zvezdu

18.14 - Lester je počeo pregovore sa Remsom vezane za Vuta Fesa. On bi trebalo da bude zamena za Veslija Fofanu koji bi do kraja dana trebalo da potpiše za Čelsi.

17.57 - Sevilja hoće da angažuje Adnana Januzaja koji je od 1. jula slobodan fudbaler

17.38 - Holanđanin Sep Van Der Berg, mladi štoper Liverpula došao je na jednogodišnju pozajmicu u Šalke.

17.15 - Serhio Regilon se vraća u Španiju. Atletiko Madrid je potvrdio da levi bek stiže na jednogodišnju pozajmicu iz Totenhema.

16.50 - Karlos Soler je na pragu prelaska u Pari Sen Žermen. Igrač Valensije koja mu je u međuvremenu ponudila novi ugovor želi da ide, što će se izvesno i desiti za nešto više od 20.000.000 evra sa bonusima, veruje se po formuli 18 + 3 miliona.

16.30 - Fut Merkato saznaje da Lester pokazuju interesovanje za Žana Klera Todiboa iz Nice, to bi moglo da znači da je Fofana na izlaznim vratima tima

16.10 - Pored Aston Vile i Vulverhempton je poslao ponudu Vest Hemu za Krega Dosona, piše Skaj.

15:45 - Olimpijakos je poslao ponudu Levanteu za štopera Rubena Veza.

15:22 - Trener Pari Sen Žermena Kristof Galtije otkrio je šta se dešava sa Milanom Škrinjarom!

- Pregovori sa Interom su vrlo naporni. Morate da poštujete njihov stav. Ali u poslednja dva dana prelaznog roka sve je moguće", rekao je Galtije.

15:01 - Došlo je vreme da Sosijedad pregovara sa Realom o pozajmici Alvara Odriozole kojeg je pre četiri godine prodao ovom španskom gigantu za 32.000.000 evra. 

14.34 - Aston Vila se zainteresovala za štopera Vest Hema Krega Dosona, a Čekićari su kontaktirali Sautempton kako bi se raspitali o mogućnosti pozajmice Jana Bednareka.

 

14:14 -  Kalum Hadson Odoi stigao je u Leverkuzen na jednogodišnju pozajmicu iz Čelsija!

 

 

13:55 - Trener Aston Vile Stiven Džerard istakao je da bi na Vila Park do kraja prelaznog roka mogla da stignu još dva pojačanja.

13:40 - Iz Mančester Junajteda su potvrdili da su postigli dogovor sa Ajaksom o kupovini Antonija. Uskoro se očekuje zvanična promocija  brazilskog fudbalera!

 

 

13:20 - Desni bek Rendžersa Mateuš Žukovski narednih godinu dana provešće na pozajmici u Lehu iz Poznanja! 

13.00 - Urugajski napadač trenutno obavlja lekarske preglede u Valensiji.

 

 

12.43 - Everton je zainteresovan za belgijskog vezistu, ali Vulverhemtpon nije voljan ga pusti, javlja britanski Skaj.

12.14 Crvena zvezda po svemu sudeći nije završila prelazni rok, a sve je glasnija šrića da će srpski šampion uskoro angažovati novog napadača, Argentinca Adolfa Gaiča (23), koji je poreklom Nemac. Direktor za odnose sa javnošću CSKA iz Moskve Kiril Brejdo je informacije o odlasku Gaiča u Crvenu zvezdu prokomentarisao na svom Telegram kanalu! 

- Velika je razlika uzeti i želeti da uzmete...- napisao je Breido na svom nalogu i dokazao da odlazak Gaiča u Crvenu zvezdu i nije tako blizu, kako se činilo! 

11:59 - Povreda Manuela De Luke primorala je čelnike Sampdorije da potraže rezervnog napadača, a izgleda da bi želeli da vrate Gregora Defrela iz Sasuola!

11:33 - Novo pojačanje Rome, Mohamed Medi Kamara, sleteo je u Rim!

 

 

11:02 -  Kako piše Korijere dela Sera, ukoliko Viktor Osimen ostane u Napoliju, ne postoji šansa da Kristijano Ronaldo stigne u italijanski klub, piše Korijere dela Sera.

10:55 - Birmingem je  scenom iz filma "Kad jaganjci utihnu", predstavio dolazak Hanibala Mežbrija iz Mančester junajteda.

 

 

10:30 - Nica dovela doskorašnjeg fudbalera Monaka Sofijana Diupa (22) za 20.000.000 evra. Umesto protiv Zvezde, igraće protiv Partizana.

10:10 - Totenhem je za 50.000.000 evra iz  otkupio Kristijana Romera iz Atalante i sa njim potpisao ugovor na pet godina. 

 

 

09:55Brajton silno želi Bilija Gilmura iz Čelsija. Klubovi pregovaraju o pozajmici, ali će konačnu odluku o sudbini veznog fudbalera doneti Tomas Tuhel...

09:37 -Milan nudi jedno, Volfzburg traži drugo za Astera Vranksa! Razlika je između jednog i dva miliona, tvrdi Đanluka di Marcio, ali velika je šansa da dođe do dogovora... 

09:22 - Kako piše ugledni Ekip, Fulam je zainteresovan za Usema Auara, ali ne može da plati 15.000.000 evra koliko traži Lion.

09:01 - Nemački gigant Bajern produžio je ugovor sa svojim sportskim direktorom Hasanom Salihamidžićem do juna 2026. godine.

Foto: AP Photo/Martin Meissner

 

08:44 - Kraj! Mančester junajted je iskreširao nestvarnih 100.000.000 evra za Antonija Mateusa dos Santosa! Transfer na kojem je insistirao Erik Ten Hag  je završen pošto je 22-godišnji Brazilac u ponedeljak uveče uslikan u Junajtedovom trening centru, a onda je stigla vest da je uspešno prošao lekarske preglede i da će transfer zvanično biti potvrđen u danas!

Foto: Reuters

 

08:20 - Dogovor između Pari Sen Žermena i Napolija oko Ruiza je konačno postignut, pa će španski vezista već danas biti u Gradu svetlosti na završnim pregovorima. Kako piše Đanluka di Marcio, Sveci će italijanskom klubu platiti fiksno obeštećenje od 23.000.00 evra!

08:12Sergej Milinković-Savić uprkos brojnim ponudama o kojima se spekulisalo i ovog leta ostaće u Laciju. Ovu informaciju potvrdio je njegov menadžer Mateja Kežman

Foto: Tanjug/AP

 

08:11- Kako stvari stoje, od povratka Marka Pjace u Dinamo neće biti ništa. Kako piše Skaj, Juventus i hrvatski tim nisu postigli dogovor.

08:09 - Crvena zvezda po svemu sudeći nije završila prelazni rok, srpski šampion uskoro će angažovati novog napadača ovog leta - Argentinca Adolfa Gaiča (23), koji je poreklom Nemac!

08:08 - Dobro jutro i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs, na kojem iz minuta u minut možete pratiti dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija